Le Cordon Bleu London

Įvadas

Oficialus aprašymas

Sveiki atvykę į Le Cordon Bleu Londone Le Cordon Bleu "yra visa informacija apie mokymo pagrindines technikas virtuvės, konditerijos, vyno ar valdymo įsitikinkite, kad kiekvienas iš mūsų studentai sėkmingai gyvenime. Mes tikime, kad moko jus klasikinį metodą savo specialybės jūs tada galės taikyti ir pritaikyti ją prie savo ateities karjerą.

  1. Pelnas viena iš pramonės mOST tarptautiniu mastu pripažintas kvalifikacijas "Le Cordon Bleu diplomą yra vienas, kad yra pripažįstamas ir gerbiamas kulinarijos specialistais ir yra laikomas sinonimu aukštos kokybės. Sukurta mūsų pačių ekspertų, mūsų akademinė medžiaga suteikia studentams su naujausiais, gerai ištirtos ir praktinių žinių - atitinka tai, ko reikia šiandienos profesinės pasaulyje.

Kai baigė jums taps išskirtiniu Alumni tinklo, įskaitant: Hideko Kawa, Tess Ward, Yottam Ottolenghi, Peggy Porschen, John Whaite ir Michael Swamy tik pavadinimas kelias.

  1. Traukinys pagal labiausiai pripažintų ekspertų rekomendacijas

Sužinokite iš klasikinės apmokyti Master Chefs, vyno ir svetingumo specialistai, kurių atsidavimas pasidalinti savo "Savoir-Faire" bus užtikrinti savo sėkmę komanda. Le Cordon Bleu, mes didžiuojamės dirba mokytojai, kurie yra savo srities geriausia, siekiant užtikrinti švietimo mūsų studentai gauna yra aukščiausios įmanomos kokybės.

  1. Sužinokite state-of-the-art įrenginių

"Le Cordon Bleu Londone mokykla gali pasigirti kai kurie iš labiausiai pažangių įrenginių ir įrangos, kad galėtų pasiruošti rytojaus kulinarijos pasaulyje. Įrangą mūsų mokykloje leidžia mūsų studentams išmokti klasikinės prancūzų, tarptautines ir modernizmo virtuvių.

Ji apima:

įmontuotu darbo stotys, turinčios indukcinė viryklė ir paruošimas plotas kiekvienam studentui Skaitmeniniai sous-Vide vandens vonelės kelių zona Konvekcinės krosnys pilnai įrengtas duonos virtuvės su retarderis / proofers ir akmens remiantis denio krosnelės Tandoori ir ančių orkaitės vėdinamose lubos profesionalus vyno degustacijos kambarys

  1. Tapk dalis tarptautinį tinklą

Su vis daugiau mokyklų, Priklausyti Le Cordon Bleu šeimos atvers jums iki tarptautinio tinklo ryšius, ir draugams. Mūsų tinklas yra nepralenkiamas teikti absolventams su geriausia platforma pradėti tarptautinę karjerą.

Kiekvienais metais mes sveikiname daugiau nei 100 skirtingų tautybių į mokyklą.

  1. gyventi ir studijuoti į vieną iš labiausiai jaudinančių miestas pasaulyje

Le Cordon Bleu "yra įsikūręs vienoje iš labiausiai novatoriškų ir dinamiškiausių miestų visame pasaulyje. Londonas yra plačiai laikomas viena iš kulinarijos pasaulio sostinių, pritraukti kai kurie iš įdomiausių virėjai dirbti augančių kulinarijos ir svetingumo sektoriuose. Miestas, kuris nepastebimai susilieja klasika ir modernas stilių, Londono įvairovė atsispindi nuolat besikeičiančios maisto scenoje.

Tai yra miesto nepasotinamas apetitas labiausiai įdomus ir novatoriškas maisto, kad daro Londone ideali tiems, kurie vykdo kulinarinio meno, vyno ir svetingumą karjeros.

  1. Naudos iš daugiau nei 120 metų patirtį ir mokymosi

Įkurta 1895 metais, "Le Cordon Bleu iki šios dienos lieka lyderė Prancūzijos kulinarinio meno, kulinarijos švietimo, vyno ir svetingumą. Mūsų programos yra tarptautiniu mastu pripažintas, leidžia absolventams galimybę keliauti ir kurti pasaulinio lygio karjerą skirtumo.

  1. Mėgaukitės kartą gyvenime patirtis!

Apdovanojimai PATOGUMAI

Po daugiau nei 50 metų 114 Marylebone Lane, Le Cordon Bleu Londone pereiti prie 15 Bloomsbury Square 2012 lėmė mūsų nuolatinį įsipareigojimą pristatyti aukščiausio lygio kulinarijos ir svetingumo švietimo, remiantis per 115 metų patirtį mokymo studentams visame pasaulyje. Pažangiausius įrenginius programa ne tik suteikia mūsų studentams su aukščiausios kokybės įrankiais tobulinti įgūdžius, bet taip pat suteikia gyvenimo patirtį profesionalaus darbo aplinkoje.

Mes šaltinis tik geriausią produkciją naudoti per praktinių sesijų ir demonstracijas, ir nuolat peržiūrėti mūsų tiekėjai užtikrintų jums visada dirbti su aukščiausios kokybės ingredientų. Iki tiekti mūsų studentus su specializuotų dalykų, jūs išmoksite kurti savo jausmus ir metodus su papildomais ingredientais pasirengti profesinės aplinkos.

PASAULIO KARJERA Su mūsų platų išsamių Kulinarijos menas, vyno ir vadybos kursus, mes padėti jums nustatyti dėl pasaulinės karjeros pamatus.

Ginkluotosios su įgūdžių, savybių ir vairuoti jums įgyti Le Cordon Bleu, galėsite pakilti į savo ateities karjerą iššūkių ir rinktis iš daugybės variantų tarp įvairių ir įdomių pozicijų visame pasaulyje.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų

Matyti Summer courses » Matyti Diplomai »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Diplomas

"Diplôme De Boulangerie"

Su bendrabučiu Dieninės 7 mėnesių April 2018 Jungtinė Karalystė London

Mūsų "Diplôme de Boulangerie" buvo specialiai sukurta, kad atitiktų besiplečiančios svetingumo industrijos kulinarijos sektoriaus poreikius. Programa siekiama suteikti jums klasikinių ir praktinių įgūdžių Boulangerie menas, virtuvės valdymas ir gastronomija. [+]

Mūsų "Diplôme de Boulangerie" buvo specialiai sukurta, kad atitiktų besiplečiančios svetingumo industrijos kulinarijos sektoriaus poreikius. Programa siekiama suteikti jums klasikinių ir praktinių įgūdžių Boulangerie menas, virtuvės valdymas ir gastronomija.

Be to, jūs išmoksite įvairius Boulangerie metodus, tokius kaip pagrindinės duonos tešlos, viennoiserie, ir kurkite ir valdykite savo pradinių kultūrų aliejų. Jūs gausite galimybę plėtoti savo kūrybiškumą, taip pat didindami supratimą, kaip valdyti smulkųjį verslą.

Ši programa suteiks jums žinių apie visus Boulangerie prekybos aspektus. Jūs išmoksite per demonstracijas, praktinį taikymą, paskaitas ir apsilankymus svetainėje.... [-]


"Diplôme De Cuisine"

Su bendrabučiu Dieninės 9 mėnesių April 2018 Jungtinė Karalystė London

"Le Cordon Bleu" labai apdovanotas virtuvės diplomas siūlo griežčiausią ir išsamią klasikinių prancūzų kulinarijos metodų programą, prieinamą šiandien. Mes tikime, kad laipsniškai mokantis klasikinis metodas ir metodai yra svarbūs jums, kad galėtumėte pritaikyti bet kokio tipo virtuvę ir pritaikyti ją savo būsimai karjerai. [+]

"Le Cordon Bleu" labai apdovanotas virtuvės diplomas siūlo griežčiausią ir išsamią klasikinių prancūzų kulinarijos metodų programą, prieinamą šiandien. Mes tikime, kad laipsniškai mokantis klasikinis metodas ir metodai yra svarbūs jums, kad galėtumėte pritaikyti bet kokio tipo virtuvę ir pritaikyti ją savo būsimai karjerai.

Sėkmingai atlikę "Cuisine" diplomą, būsite pasiruošę žengti įdomių karjeros galimybių spektrą, sužinoję visus reikalingus profesinius įgūdžius. Jus mokys mūsų klasikinių meistrų virėjų komanda, turinti patirties dirbti aukščiausių pasaulio virtuvių ir "Michelin" restoranuose su žvaigždėmis.

KURSO STRUKTŪRA IR TURINYS... [-]

Diplomas Kulinarijos, Mitybos Ir Maisto Tendencijos

Su bendrabučiu Dieninės 3 mėnesių September 2018 Jungtinė Karalystė London

Sukurta pramonės ekspertai, buvo sukurta gastronomijos, mitybos ir maisto tendencijos diplomas reaguoti į didėjančią paklausą sveiką maistą. [+]

Sukurta pramonės ekspertai, buvo sukurta gastronomijos, mitybos ir maisto tendencijos diplomas reaguoti į didėjančią paklausą sveiką maistą.

Diplomas užtikrina, kad būsimi pramonės specialistai gali efektyviai reaguoti į vartotojų susidomėjimą sveikatos, sveikatingumo ir maistingus maisto produktus be jokio tvarumo arba kulinarijos kūrybiškumą.

Kursas integruoja mitybos principų į kulinarinio meno tam, kad sukurti novatoriškas, įkvepiantis ir labai maistingus patiekalus. Juo siekiama sukurti pagrindą, kuris leis jums pažangą savo ateities maisto pramonės karjerą.

Ši programa suteiks holistinį požiūrį į maistą ir mitybą per paskaitas, kulinarijos demonstracijas ir praktinis taikymas.... [-]


Diplomas Vyno, Gastronomijos Ir Valdymo

Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių October 2018 Jungtinė Karalystė London

Vyno diplomas, Maitinimas ir vadyba rengia studentus sėkmingai vyno pasaulyje su operatyvinį ir strateginį požiūrį į maisto ir gėrimų verslą. [+]

Vyno diplomas, Maitinimas ir vadyba rengia studentus sėkmingai vyno pasaulyje su operatyvinį ir strateginį požiūrį į maisto ir gėrimų verslą.

Diplomas sukūrė garsus vyno specialistų reaguoti į pramonės poreikius.

Vyne, gastronomijos ir vadybos diplomas buvo sukurta siekiant suteikti studentams išsamių žinių apie vyno sudėtyje vyno juslinės analizės, vyno gamybos, maisto ir vyno Kergimas, rinkodaros ir verslo vadybos. Išvykos ​​į žinomų rūsiai, alaus daryklų ir degtinės, taip pat vizitų į prekybos degustacijas, kad tai vienas iš novatoriškiausių ir profesionalūs vyno kursus Jungtinėje Karalystėje.

Išsami programa, skirta tiems, kurie karštai aistros vyno, kurie nori pakeisti savo hobis į karjerą, tai "Le Cordon Bleu diplomas yra pirmas žingsnis į sėkmę.... [-]


Diplôme De Pâtisserie

Su bendrabučiu Dieninės 9 mėnesių April 2018 Jungtinė Karalystė London

Mūsų "Diplôme de Pâtisserie" sudaro trys pažymėjimai: "Basic", "Intermediate" ir "Superior". Būdami pažengę, mokomieji metodai tampa labiau pažengę, kad sugebėtų struktūriškai vystyti savo sugebėjimus. Mūsų diplomas pripažįstamas visame pasaulyje kaip viena labiausiai gerbiamų kulinarijos kvalifikacijų. [+]

Mūsų "Diplôme de Pâtisserie" sudaro trys pažymėjimai: "Basic", "Intermediate" ir "Superior". Būdami pažengę, mokomieji metodai tampa labiau pažengę, kad sugebėtų struktūriškai vystyti savo sugebėjimus. Mūsų diplomas pripažįstamas visame pasaulyje kaip viena labiausiai gerbiamų kulinarijos kvalifikacijų.

Per savo mokymą jūs išmoksite klasikines gesinimo įgūdžius kuriant savo kūrybinį nuotaiką. Mūsų pâtisserie meistrai virėjai atliks demonstracijas, rodančias svarbius metodus kuriant ir dekoruojant klasikines paukštininkystes ir šiuolaikinius restorano desertus.

Mes tikime, kad laipsniškai mokantis klasikinis metodas ir metodai yra svarbūs jums, kad galėtumėte pritaikyti bet kokio tipo virtuvę ir pritaikyti ją savo būsimai karjerai.... [-]


Intensyvus "Diplôme De Cuisine"

Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių March 2019 Jungtinė Karalystė London

Paspartinkite savo kulinarines ambicijas su mūsų Intensive Diplôme de Cuisine, kuris moko tokias pačias klasikinių virtuvių technologijų žinias kaip mūsų devynių mėnesių diplomą, tačiau per trumpesnę šešių mėnesių trukmės struktūrą. [+]

Paspartinkite savo kulinarines ambicijas su mūsų Intensive Diplôme de Cuisine, kuris moko tokias pačias klasikinių virtuvių technologijų žinias kaip mūsų devynių mėnesių diplomą, tačiau per trumpesnę šešių mėnesių trukmės struktūrą.

Plėtoti savo įgūdžius virtuvėje ir išmokti kurti išskirtinio skonio ir pristatymo patiekalus. Jūs gausite žinių iš mūsų komandos iš klasikinių treniruotų meistrų virėjų, kurie turi ilgametę patirtį dirbdami "Michelin" žvaigždžių restoranuose ir geriausiose pramonės virtuvėse.

Mes tikime, kad laipsniškai mokantis klasikinis metodas ir metodai yra svarbūs jums, kad galėtumėte pritaikyti bet kokio tipo virtuvę ir pritaikyti ją savo būsimai karjerai.... [-]


Intensyvus Diplôme De Pâtisserie

Su bendrabučiu Dieninės March 2019 Jungtinė Karalystė London

Pagreitinkite savo kulinarines ambicijas su mūsų Intensyviu Diplôme de Pâtisserie, kuris dėsto tas pačias žinias apie klasikines pâtisserie technikas kaip mūsų devynių mėnesių diplomą, bet per sutrumpintą šešių mėnesių struktūrą. [+]

Pagreitinkite savo kulinarines ambicijas su mūsų Intensyviu Diplôme de Pâtisserie, kuris dėsto tas pačias žinias apie klasikines pâtisserie technikas kaip mūsų devynių mėnesių diplomą, bet per sutrumpintą šešių mėnesių struktūrą.

Studijuodami šią programą, jūs gausite aukštos kvalifikacijos kulinarinį konditerijos meną ir įgysite esminių kūrybingų įgūdžių, kad sukurtumėte išskirtinius patiekalus ir eksponatus. Žinios dalijasi mūsų klasikinių meistriškų virėjų komanda, turinti ilgametę patirtį dirbdami "Michelin" žvaigždžių restoranuose ir geriausių virtuvių pramonėje.

Pagrindinis ir vidurinis šio diplomo lygis baigiamas per tris mėnesius, o aukštesniojo lygio lygis užbaigiamas dar tris mėnesius.... [-]


Kulinarijos Vadybos Diplomas

Su bendrabučiu Dieninės 3 mėnesių April 2018 Jungtinė Karalystė London

3 mėnesių trukmės kulinarijos vadybos diplomas buvo sukurtas tam, kad suteiktų jums žinių ir įgūdžių, kad būtų sėkmingai vykdoma jūsų kulinarijos karjera, nesvarbu, ar norite verstis maisto verslu, ar pasiekti vadybinę vietą restorano industrijoje. [+]

3 mėnesių trukmės kulinarijos vadybos diplomas buvo sukurtas tam, kad suteiktų jums žinių ir įgūdžių, kad būtų sėkmingai vykdoma jūsų kulinarijos karjera, nesvarbu, ar norite verstis maisto verslu, ar pasiekti vadybinę vietą restorano industrijoje.

Le Cordon Bleu London kulinarijos vadybos diplomas" yra 20-24 valandų per savaitę kursas, skirtas pilnajam laikui, kuriame daugiausia dėmesio skiriama pažangių kulinarinių įgūdžių (modernistinės / molekulinės / daugialypės terapijos metodai), kulinarijos, kūrybiškumo (besivystančių receptų), verslo ir restoranų valdymas (meniu kūrimas, sąnaudų apskaičiavimas ir tiekimo grandinės valdymas). Iki kurso pabaigos galėsite parodyti savo novatoriškas idėjas savo verslo profilio kūrime ir tobulinime.... [-]


Le Cordon Bleu Grand Diplôme

Su bendrabučiu Dieninės 9 mėnesių March 2019 Jungtinė Karalystė London

"Le Cordon Bleu" "Grand Diplôme®", gerbiamas kulinarijos ir svetingumo industrijoje kaip kompetencijos ženklas, yra įtakinga kvalifikacija, leidžianti įvykdyti savo ambicijas ir siekti labiausiai ieškomų karjeros. Prieš pritaikydami šias žinias pirmą kartą mokydami pagrindinius kulinarinius įgūdžius, gaminame aukštos kokybės produktus ir specialius ingredientus. [+]

"Le Cordon Bleu" "Grand Diplôme®", gerbiamas kulinarijos ir svetingumo industrijoje kaip kompetencijos ženklas, yra įtakinga kvalifikacija, leidžianti įvykdyti savo ambicijas ir siekti labiausiai ieškomų karjeros. Prieš pritaikydami šias žinias pirmą kartą mokydami pagrindinius kulinarinius įgūdžius, gaminame aukštos kokybės produktus ir specialius ingredientus.

Mūsų "Grand Diplôme®" yra labiausiai prestižinė "Le Cordon Bleu" kulinarijos kvalifikacija, derinant "Diplôme de Cuisine" ir "Diplôme de Pâtisserie" studijas. Šis akredituotas diplomas suteikiamas po devynių mėnesių dieninio studijų.

"Le Cordon Bleu" labai apdovanotas virtuvės diplomas siūlo griežčiausią ir išsamią klasikinių prancūzų kulinarijos metodų programą, prieinamą šiandien. Mes tikime, kad laipsniškai mokantis klasikinis metodas ir metodai yra svarbūs jums, kad galėtumėte pritaikyti bet kokio tipo virtuvę ir pritaikyti ją savo būsimai karjerai.... [-]


Vasaros kursai

Le Cordon Bleu Vasaros Mokykla

Su bendrabučiu Dieninės 1 - 42 dienų August 2018 Jungtinė Karalystė London

Le Cordon Bleu "turi daug įvairių kulinarijos kursus turimų šią vasarą. Nuo klases tik kelias valandas oficialiai akredituota 6 savaičių kursus, turėtumėte galėti rasti gaminimo eigą, kad tiktų jums geriausia. Mūsų kulinarijos kursai yra puikus būdas sužinoti daugiau apie pagrindinių metodų virtuvės, konditerijos ar vyno linksmas ir neformalių grupių. [+]

Le Cordon Bleu "turi daug įvairių kulinarijos kursus turimų šią vasarą. Nuo klases tik kelias valandas oficialiai akredituota 6 savaičių kursus, turėtumėte galėti rasti gaminimo eigą, kad tiktų jums geriausia. Mūsų kulinarijos kursai yra puikus būdas sužinoti daugiau apie pagrindinių metodų virtuvės, konditerijos ar vyno linksmas ir neformalių grupių.

Nesvarbu, ar jūs rengiate profesinės kepimo karjeros ar tiesiog norite studijuoti per vasarą jūsų pačių labui, turėtumėte galėti rasti vasaros programa už jus.

Intensyvus virtuvės ir konditerijos PAŽYMĖJIMAI Intensyvus Pagrindinis virtuvė

Prielaida: Nėra Trukmė: 6 savaitės Intensyvus Pagrindinis virtuvė supažindina jus su tradicinių Prancūzijos kulinarijos metodų. Šiuo pradinę programą, jūs išmoksite:... [-]


Vaizdo įrašai

Le Cordon Bleu London - The Campus

Le Cordon Bleu London - Your Teachers

Le Cordon Bleu London - Our Students

Kontaktai
Pašto adresas
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

GB
Vietos adresas
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

London, Anglija, GB