Oficialus aprašymas

"Le Cordon Bleu" išsivystė iš Paryžiaus kepimo mokyklos į kulinarijos meno akademiją su dideliu tarptautiniu tinklu. "Le Cordon Bleu" reputacija ir toliau didėja per programas, kurios nuolat tobulinamos ir pritaikomos prie dabartinių ir ateities poreikių virtuvės pramonei, taip pat aukštos kvalifikacijos virėjų instruktoriams, kurių kiekvienas turi daug žinių savo kompetencijos srityje.

Teatriniai techniniai kulinarijos meno kursai yra mokomi auditorijoje su modernia virtuve ir garso ir vaizdo sistemomis, kurios leidžia studentams lengvai stebėti virėjas ir užduoti klausimus klasėje. Remiantis teoriniais kursais, mokytojai praktikuoja kulinarijos klases, vadovaujant jų vadovams ir prižiūrint jų virėjų instruktoriams.

Le Cordon Bleu Istanbul siūlo savo programas su "International Chef Instructor" komanda. Visi kursai yra dėstomi anglų kalba, o demonstracinės klasės vienu metu yra verčiamos į turkų kalbą. Pasibaigus šioms programoms, studentai baigę anglų ir prancūzų virtuvės terminologiją įgijo reikiamų techninių ir materialinių žinių, kad galėtų kurti savo receptus.

Le Cordon Bleu Istanbul yra 3650 m² ploto žemės sklype, kurioje yra demonstracinis pastatas

pavadintą "Kompetencijos centras". Mokykla siekia aprūpinti studentus ne tik teorinėmis žiniomis, bet ir

taip pat su visomis reikalingomis profesinėmis žiniomis ir įgūdžiais, reikalingais jų būsimoms karjeroms.

"Centre of Excellence";

• "Gastro" auditorija

• virtuvė, skalbykla ir daugiafunkcinės virtuvės

• Juosmens analizės laboratorija

• 200 m² pagrindinė virtuvė

• "Practice Restaurant": "L'Atelier Bleu"

• Privatus valgomasis

• banketų salė

• Pagrindinė gamybinė virtuvė

• Mėsa, paukštiena, žuvies ir daržovių paruošimo virtuvės

Mūsų studentai taip pat visada raginami parodyti ir išbandyti savo žinias ir įgūdžius daugelyje

nacionalinius ir tarptautinius konkursus, atlieka vietos ir pasaulio virtuvių tyrimus; ir peržiūrėkite

ilgai pamiršti patiekalai.

Programos mokomos:
Anglų

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Diplomas

Le Cordon Bleu Istanbul

"Le Cordon Bleu" aukštai įvertinta "DiploMe de Cuisine" programa skirta padėti jums įgyti būtinų įgūdžių kurti virtuvių patiekalus, derinant praktines sesijas, demonstrac ... [+]

Apžvalga

"Le Cordon Bleu" aukštai įvertinta "DiploMe de Cuisine" programa skirta padėti jums įgyti būtinų įgūdžių kurti virtuvių patiekalus, derinant praktines sesijas, demonstracijas ir teorines pamokas. Studentai išmoks visus profesionalius metodus, reikalingus norint pereiti įvairiomis įdomiomis karjeros galimybėmis, ir mokysis mūsų klasikinio mokymo vadovų komanda, turinti patirties dirbti vadovaujančiose pareigose geriausiose pasaulio virtuvėse ir restoranuose, kuriuose Michelin yra žvaigždės.

"Diplôme de Cuisine" apdovanojami studentai, kurie užpildo pagrindinius, tarpinius ir aukščiausios kokybės virtuves, kurių kiekvienas trunka 6 valandas per dieną, 3 dienas per savaitę ir 180 valandų.... [-]

Turkija Istanbul
Registracija galima
Anglų
Dieninės
33 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Istanbul

"Le Cordon Bleu" "Grand Diplôme®" yra gerbiamas kulinarijos ir svetingumo industrijoje kaip kompetencijos ženklas, yra įtakinga kvalifikacija, apimanti klasikinį mokymą t ... [+]

"Le Cordon Bleu" "Grand Diplôme®" yra gerbiamas kulinarijos ir svetingumo industrijoje kaip kompetencijos ženklas, yra įtakinga kvalifikacija, apimanti klasikinį mokymą tiek virtuvėje, tiek patiekaluose. Prieš taikydami šias žinias, studentai pirmą kartą mokomi pagrindinių kulinarinių įgūdžių aukštos kokybės produktams ir specialistams.

Šis diplomas suteikiamas sėkmingai užbaigus "Diplôme de Cuisine" ir "Diplôme de Pâtisserie", kuriuos galima mokytis vienu metu per 9-12 mėnesių.

"Le Cordon Bleu Grand Diplôme" yra pasaulis, pripažintas kaip kompetencijos ženklas, yra jūsų raktas į kulinarinio pasaulio duris.

3 semestrai30 valandų per savaitęPrad... [-]
Turkija Istanbul
Registracija galima
Anglų
Dieninės
33 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Le Cordon Bleu Istanbul

"Le Cordon Bleu" "Diplôme de Pâtisserie" yra viena labiausiai gerbiamų kulinarijos kvalifikacijų pasaulyje. Studentai, sėkmingai baigę savo kvalifikaciją, išmoks mokomės ... [+]

Apžvalga

"Le Cordon Bleu" "Diplôme de Pâtisserie" yra viena labiausiai gerbiamų kulinarijos kvalifikacijų pasaulyje. Studentai, sėkmingai baigę savo kvalifikaciją, išmoks mokomės visų profesionalių technikų, reikalingų norint išbandyti įvairias įdomias karjeros galimybes. Moksleivius mokysis mūsų klasikinio mokymo dėstytojų virėjai, turintys patirties dirbdami aukščiausių pasaulio viešbučių, patisseries ir Michelin restoranuose.

Studentai, baigę pagrindinį, vidurinį ir aukštesnįjį "Pâtsserie" lygius, kurių kiekvienas trunka 6 valandas per parą, 2 dienas per savaitę ir 120 valandų, skiriamos "Diplôme de Pâtisserie".

Pagrindinis pâtisserie... [-]
Turkija Istanbul
Registracija galima
Anglų
Dieninės
33 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Address
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Istanbul, Istanbul, Turkija