Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Įvadas
ECOLE DUCASSE - ENSP
„École Nationale Supérieure de Pâtisserie“ yra Yssingeaux, Prancūzijos Auvergne regione. Įkurta 1984 m., Ji yra pavyzdinė mokykla Prancūzijoje ir visame pasaulyje, skirta konditerijos, kepyklos, šokolado, konditerijos ir ledų meno specialistams.
„Château de Montbarnier“ įsikūrusi mokykla sėkmingai sujungia paveldą ir modernumą, siūlanti unikalią šeimos atmosferą. Kiekvienais metais jame vyksta daug prestižinių kulinarinių renginių, įskaitant „Un des Meilleurs Ouvriers de France“ konkurso atrankos etapus ir „National des Croquembouches“ festivalį.
Mūsų kepinių programos :
„Essentials“ programos:
- Prancūzų konditerijos meno pagrindai
- Prancūziško šokolado ir konditerijos menų pagrindai
- Prancūzų kepyklų pagrindai
Diplomai:
- Prancūzijos konditerijos meno diplomas
- Prancūzijos konditerijos meno eksperto diplomas
Vietos
- Yssingeaux
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier, Allée de Montbarnier