Oficialus aprašymas

Nuo apdovanojimai kulinarijos legenda ateina Ducasse Švietimas, Pirmaujanti pasaulinė profesionalių ir ikiprofesinių kulinarijos ir konditerijos menų mokyklų organizacija, kurioje aistra ir atsidavimas svetingumo menui pabrėžia turtingą išskirtinių standartų istoriją, sukauptą per daugybę metų praktikos ir patirties.


Sukurta 1999 metais, Ducasse Švietimas nustato aukščiausius kulinarijos ir konditerijos pramonės standartus su visapusiškais vežiojama švietimo programų, kurios pabrėžia praktinio mokymo metodų su tikslumas, Inovacijos ir griežta skillsbased Metodika.


"Aš visada stengėsi perduoti savo viziją kulinarijos ir konditerijos meno. Aš pasidalinti savo žiniomis, kad visų žmonių, norinčių sustiprinti savo įgūdžius su vienu moto galvoje: kompetenciją praktikoje "Alain Ducasse.

Kompetencijos praktikoje


Du miesteliai dabar yra įsteigta Prancūzijoje: Centro de formavimo d'Alain Ducasse (CFAD), specializuojasi kulinarinio meno ir konditerijos restoranuose, o Ecole Nationale Supérieure de Konditerijos (ENSP), kuris buvo daugiau nei trisdešimt metų, nuoroda mokyklaPrancūzijoje ir užsienyje, prancūzų tešlos, duonos, šokolado, konditerijos ir ledų profesionalams.


Mūsų pyragai programos siūlomi Ecole Nationale Superieure de konditerijos:

  • Bakalauro prancūzų virtuvės menas
  • Prancūzijos mėsos gaminiai
  • Prancūzijos šokoladas ir konditerijos menas
  • Prancūzijos Kepyklos Menai
  • Prancūzų Konditerijos apgyvendinimu: Žiemos ir vasaros sesijų
Ecole Nationale Supérieure de konditerijos, Château de Montbarnier
Programos mokomos:
  • Anglų

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Diplomas

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Atnaujinkite savo profesinius įgūdžius ir įsigykite sudėtingus ir šiuolaikiškus konditerijos gamybos būdus intensyvaus 2 mėnesių papildomo mokymo. Sustiprinkite savo žini ... [+]

Ar jūs visada mėgstate kepti pyragus ir tiesiog pradėjote įdomu, ar tai karjeros pakitimai, kuriuos ieškote?

Atnaujinkite savo profesinius įgūdžius ir įgykite sudėtingų ir šiuolaikinių tešlos gaminių metodus per intensyvų 2 mėnesių mokymą. Sustiprinkite savo žinias įsisavindami teisingą skonių, tekstūrų ir formų derinį, kad sukurtumėte aukštos kokybės pyragus su sukurtomis technologijomis. Užpildykite savo mokymą su 1 mėnesio neprivaloma stažuotė prancūzų įmonėje, kad pritaikytumėte savo žinias realioje aplinkoje. Pasinaudokite pasauliniu mastu pripažintais mažų grupių nustatymų mokymo metodais ir aukštu praktikos lygiu, siekiant optimizuoti mokymą, pasiekti efektyvų mokymąsi ir pateikti asmeninį tolesnį darbą.... [-]

Prancūzija Yssingeaux
Gegužė 2020
Anglų
Dieninės
3 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ar jūs visada mėgo pagardyti pyragas ir sužinojo, ar tai karjeros pakitimai, kuriuos ieškote? Ducasse Švietimas suteikia jums galimybę imtis intensyvaus 7,5 mėnesių progr ... [+]

Mokykitės tradicinių prancūzų konditerijos menų pagrindus su 5,5 mėnesio intensyviu profesiniu mokymu. Nuo gaminio gavimo iki konditerijos gaminių gamybos, konservavimo ir pakavimo, jūs išmoksite ir įgysite pagrindinius specialistų technikos būdus. 2 mėnesių privaloma stažuotė prancūzų įstaigoje baigs mokymą, kad pritaikytumėte savo žinias realioje aplinkoje. Pasinaudokite pasauliniu mastu pripažintais mažų grupių nustatymų mokymo metodais ir aukštu praktikos lygiu, siekiant optimizuoti mokymą, pasiekti efektyvų mokymąsi ir pateikti asmeninį tolesnį darbą.

Klasės tipas80% praktinis darbas20% teorijosModuliaiPagrindinės tešlos tešlos, pyragaičiai ir pyragaičiai„Choux“ pyragaičiaiKepta tešlaRaugintos tešlos tešlosKempinės ir sausainiaiTechninis sutvirtinimasKepiniai ir pyragaičiaiEntremetsViennoiseries ir kepyklosPadengti desertaiTema ir vestuvių tortaiŠokoladasPeržiūra, baigiamasis egzaminas ir savitarnos paruošimas Programa apima... [-]
Prancūzija Yssingeaux
Kovas 2020
Anglų
Dieninės
7 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba

Kursai

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ar visada norėjote išmokti paslapčių iš Prancūzijos kepinių? Ducasse Švietimas suteikia jums galimybę imtis intensyvaus 2 mėnesių programos, norint sužinoti visas pagrind ... [+]

Atraskite ir mokykitės tradicinių prancūzų konditerijos menų pagrindus per 2 mėn. Intensyvų profesinį mokymą. Nuo pat pradinių tešlos ir kremų paruošimo iki desertų kūrimo, sužinosite svarbiausius profesionalo metodus. Naudokite pasauliniu mastu pripažintus mažų grupių nustatymų mokymo metodus ir aukštą praktikos lygį, siekiant optimizuoti mokymą, pasiekti efektyvų mokymąsi ir pateikti asmeninį tolesnį darbą.

Klasės tipas90% praktinis darbas10% teorijosModuliaiPagrindinės tešlos tešlos, pyragaičiai ir pyragaičiai „Choux“ pyragaičiaiKepta tešlaRaugintos tešlos tešlosDuona ir skoniaiŠokoladasŠiuolaikinės idėjosBufto paruošimas ir baigiamasis egzaminasTrukmė... [-]
Prancūzija Yssingeaux
Kovas 2020
Anglų
Dieninės
2 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intensyvi 2 mėnesių programa, skirta mokytis visų pagrindinių ir išsamių šokolado ir konditerijos meno technologijų. ... [+]

Mokykitės šokolado ir konditerijos meno pagrindus per 2 mėnesius intensyvų profesinį mokymą. Jūs išmoksite ir pritaikysite profesionalius šokolado, konditerijos gaminių, šokoladinių pyragų ir meno kūrinių gamybos būdus. Užpildykite savo mokymą su 1 mėnesio neprivaloma stažuotė prancūzų įmonėje, kad pritaikytumėte savo žinias realioje aplinkoje. Naudokite pasauliniu mastu pripažintus mažų grupių nustatymų mokymo metodus ir aukštą praktikos lygį, siekiant optimizuoti mokymą, pasiekti efektyvų mokymąsi ir pateikti asmeninį tolesnį darbą.

Klasės tipas80% praktinis darbas20% teorijosModuliaiŠokoladasKonditerijos gaminiaiŠokoladiniai pyragaičiaiMeninis šokoladas ir cukraus gabalaiBufto paruošimas ir baigiamasis egzaminasTrukmė... [-]
Prancūzija Yssingeaux
Gegužė 2020
Anglų
Dieninės
2 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intensyvi 2 mėnesių programa, skirta mokytis visų pagrindinių tradicinės prancūziškos duonos ir viennoiseries pagrindinių metodų ir paslapčių. ... [+]

Supažindinkite su tradicinių prancūzų kepinių meno pagrindais per 2 mėnesius intensyvų profesinį mokymą. Nuo bendrų, tradicinių ar specialių duonos ruošimo iki raugintų ar dygstančių viennoizių kūrimo jūs išmoksite profesionalų esmines technologijas. Užpildykite savo mokymus 1 mėnesio pasirenkamu stažuotoju Prancūzijos įstaigoje, kad galėtumėte pritaikyti savo žinias realiame gyvenime. Gaukite visuotinai pripažintų mažų grupių nustatymų mokymo metodų ir aukšto lygio praktiką, kad optimizuotumėte mokymą, pasiektumėte veiksmingą mokymąsi ir atliktumėte asmeninį tolesnę veiklą.

Klasės tipas85% praktinis darbas15% teorijosModuliaiDuonos ir arbatžolės (tradicinės, regioninės, specialios ir garnuotos duonos ir vištienos)Regioniniai pyragaičiai ir desertaiUžkandžiai ir maitinimo produktai„Meilleur Ouvrier de France“ gamina duonąBufto paruošimas ir baigiamasis egzaminasTrukmė... [-]
Prancūzija Yssingeaux
Gegužė 2020
Anglų
Dieninės
2 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Overnė-Rona-Alpės, 43200 FR