Keystone logo
Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Le Cordon Bleu Mexico

Įvadas

Kas Mes Esame "Le Cordon Bleu" yra viena iš seniausių ir labiausiai gerbiamų gastronomijos, viešbučių ir vadybos mokyklų pasaulyje. Vardas Le Cordon Bleu "buvo sukurtas 16 amžiuje karaliaus Henriko III - kai jis sukūrė L'ordre du Saint-Esprit, kuris simbolizavo kryžiaus pakabinti ant mėlyna juostele. Nuo jo labai prestižo ir tradicijos laimėjo daugiau nei šimtą metų istorijos. Le Cordon Bleu "šiuo metu yra mokykla labiau tarptautinis pripažinimas į profesionalų gastronomijos, kulinarinio meno ir svetingumo mokymus. Per pastaruosius 20 metų "Le Cordon Bleu atidžiai sukūrė įvairių švietimo ir mokymo programas, nustatančias sąjungas ir partnerystes su pagrindiniais bendrovių ir institucijų pasaulyje. Le Cordon Bleu "šiuo metu turi daugiau nei 40 mokyklų 15 šalių, vienas studentas bendruomenės daugiau nei 20.000 studentų iš 70 tautybių ir garbingą komanda daugiau nei 100 tarptautinių virėjų. Nuo 1998 Anahuac universitetas nustato svarbu aljansą su "Le Cordon Bleu International pasiūlyti bakalauro programas, kursus ir diplomai turistine gastronomijos, pačiose srityse, kad nuo 2010 m tęsiasi iki Anahuac universiteto tinklu. LE Cordon Bleu TARPTAUTINIS Pirmauja pasaulyje gastronomijos, svetingumo ir valdymas. Le Cordon Bleu "yra visame pasaulyje žinomų tinklas švietimo įstaigų, skirtų teikti aukščiausio lygio kulinarijos ir svetingumo pavedimu per pasaulinės klasės programas. Le Cordon Bleu "ir toliau vystytis, derinant inovacijas ir kūrybiškumą su tradicija kuriant bakalauro ir magistro verslo administravimo sutelkiant dėmesį į tam didėja tarptautinė svetingumo sektoriaus poreikius. Le Cordon Bleu "yra laikoma Prancūzijos kulinarijos techniką globėjas per savo kulinarijos programų, kurios ir toliau išsaugoti ir perduoti meistriškumo ir dėkingi kulinarinio meno, kurie buvo Prancūzijos gastronomijos pagrindas daugiau nei 500 metų , Mūsų Virėjai Didieji virėjai Le Cordon Bleu turi didelę profesinę patirtį, dauguma jų dirbo žinomų restoranų ir apdovanotas "Michelin" vadovas ir daugelis iš jų yra laimėtojai prestižiniuose konkursuose. Kiekvienais metais, virėjai pasidalinti savo patirtimi ir žiniomis su studentais daugiau nei 70 šalių mokyti techniką ir maisto ruošimo būdus, kurie buvo kodifikuotas Prancūzijoje per pastaruosius 500 metų, suteikiant studentams kulinarijos išsilavinimą, kuris gali būti taikyti savo žinias bet virtuvėje ir plėtoti sėkmingą karjerą.

Vietos

  • Buenavista

    Av. Lomas Anahuac No. 46 Lomas Anahuac Huixquilucan, Edo. de Mex. , C.P. 52786, Buenavista

  • Buenavista

    Universidad Anáhuac del Sur Avenida de las Torres # 131, Col. Olivar de los Padres C.P. 01780, Del. Álvaro Obregón, , , Buenavista

    Klausimai