Oficialus aprašymas

Mokyklos aprašymas

Gastronomija siūlo platų profesijų spektrą, o visi studentai, norintys nukreipti savo studijas į kulinarinį meną arba norintiems remtis savo žiniomis kartu su išskirtiniais mentoriais, turinčiais daug darbo patirties ir teorinių žinių, laukiami „ Kul IN . Kul IN ketina suteikti studentams platų kulinarinių žinių, maisto pramonės ir gastronomijos asortimentą. Siekiant užtikrinti, kad mūsų studentai tobulintų visus reikiamus įgūdžius darbui kokybiškame restorane, pradėsime apimti svarbius pagrindus, kuriuos turi išlaikyti visi studentai, nepaisant jų išsilavinimo. Šios programos dėka mokiniai sužino apie terminį ir mechaninį maisto perdirbimą, atpažįsta kokybiškus ingredientus, prijungia prieskonius su ingredientais, sukuria kokybiškus restoranų meniu, rengia ir tarnauja patiekalus, profesionalius virimo standartus, maisto laikymą, maisto dalis ir gastronomijos istoriją.

Vizija

Kul IN tikslas - sukurti švietimo centrą, kuriame daugiausia dėmesio būtų skiriama kūrybiškumui, moksliniams tyrimams ir šiuolaikinės virtuvės bei kulinarijos technologijų skatinimui. Švietimas profesionalių virėjų, konditerių ir kitų gastronomijos šakų specialistų. Statome institutą, kuris yra unikali vieta virėjams, restoranų savininkams, vadovams ir kulinarinėms žiniasklaidos priemonėms mokyti ir atnaujinti savo žinias bei sužinoti, kas yra nauja maisto, gėrimų ir desertų pasaulyje.

Tarptautiniai sertifikatai

Kad galėtume pasiūlyti savo studentams visą patirtį, mokant italų virtuvę ir virtuvę, sukūrėme bendras programas su visame pasaulyje žinoma kulinarijos mokykla ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN ir „ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana“ sėkmingai sukūrė dvi bendras programas: „Profesionalus itališkos virtuvės virėjas“ ir „Profesionalus Italijos desertų konditerijos virėjas“. Kolorno mieste, Italijoje, studentai turi galimybę įgyti neįkainojamą tarptautinę patirtį ir tapti tikrai pasinerti į kultūrą, kuri suformavo šį pasaulinį garsiąją virtuvę. Be valandų treniruočių, ekskursijų ir praktikos, studentams taip pat bus suteikta kelių mėnesių trukmės stažuotė, kurioje jie įgis patirties dirbant elitiniuose restoranuose ir konditerijos parduotuvėse. Tinklo kūrimo galimybės yra begalinės ir atviros durys potencialiems darbams, nes studentai įrodo, kad jie yra galingi virėjai realiame aukštos klasės gastronomijos pasaulyje.

Programos mokomos:
  • Anglų
  • Italų

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN ir partnerių mokykla ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana siūlo tarptautinę bendrą programą studentams, norintiems specializuotis it ... [+]

Culinary Institute Kul IN ir mokyklos partnerė ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana siūlo naują tarptautinę bendrą programą studentams, besidomintiems profesionaliu specialistu italų virtuvėje. Šios 10 mėnesių programos tikslas - gaminti itin kvalifikuotus profesionalius virykles, kurios specializuojasi italų virtuvės meno srityje. Unikali mokymo programa suteikia studentams galimybę praktikuoti naujai įgytus įgūdžius, kuriuos jie įgijo per intensyvius kursus " Kul IN ir " ALMA" , internacionalizuojant elitinius italų restoranus ir viešbučius. Tarptautinis užsienis suteikia studentams neįkainojamą galimybę užsienyje bendrauti ir prisijungti prie kai kurių sėkmingiausių virėjų Italijoje ir pasaulyje. PROGRAMOS DUOMENYS APIE ITALŲ KAVINĖS PROFESINĘ KUPĮ... [-]

Kroatija Sisakas
Spalis 2019
Anglų,Italų
Dieninės
10 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute Kul IN

Kulinarijos meno kursas yra mūsų pavyzdinė programa, kuri puikiai tinka tiems, kurie planuoja profesinę karjerą kulinarijos pramonėje arba atsižvelgia į karjeros kaitą. P ... [+]

Kursas: Kulinarijos menas

Per šią dviejų mėnesių programą dalyviai gaus platų ir intensyvų išsilavinimą profesionalių maisto ruošimo ir konditerijos gaminių gamyboje. Dinaminis kursų tvarkaraštis skirtas žmonėms, norintiems tobulinti savo kulinarinius įgūdžius arba orientuojantis į profesinę gastronomiją. Programa remiasi požiūriu į kepimo techniką, kasdien rengia kepimo laboratorijas, papildančias pamokas, taip pat keletą kelionių į vietinius maisto gamybos centrus ir svečių paskaitas iš kroatų ir tarptautinių virėjų. Studentams bus suteiktos pagrindinės žinios, reikalingos dirbti kulinarinėje profesijoje. Mokiniai sužinos apie šiluminį ir mechaninį maisto perdirbimą, identifikuos ingredientų kokybę, susimaišys prieskonius, peilių darbą, sukuria kokybiškus restorano meniu, patiekalų organizavimą ir aptarnavimą, profesionalius valgio gaminimo standartus, maisto porcijas, maisto konservavimą ir gastronomijos istoriją. Kartu su profesionaliais įgūdžiais, kuriuos mokiniai mokosi per šią programą, jie taip pat turės galimybę susipažinti su sėkmingais virtuvės šokėjais, dirbančiais šiuolaikinėje virtuvėje, ir suformuoti tinklą su pramonės specialistais. Atkreipkite dėmesį į savo aistrą į kulinariją per " Kul IN studentų tinklą. ... [-]

Kroatija Sisakas
Spalis 2019
Anglų,Italų
Dieninės
2 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute Kul IN

Šis intensyvus dviejų mėnesių kursas šiuolaikinėse konditerijos gaminiuose ir konditerijose yra skirtas suteikti studentams tvirtą pagrindą ir pažangiausias technologijas ... [+]

Platus konditerijos gaminių, kurie pateko į rinką, pasirinkimas sukūrė poreikį tyrinėti saldumynus ir desertus kaip savo verslą kulinarijos meno srityje. Atsižvelgiant į tai, kad klasikiniai konditerijos gaminiai vystėsi kartu su šiuolaikinėmis technologijomis, kurios dabar formuoja patiekalų pasaulį, ši saldaus kulinarijos šaka siūlo platų tyrimo medžiagą. Dėl didėjančio populiarumo ir paklausos šioje srityje dirbantiems kvalifikuotam specialistui, Culinary Institute Kul IN sukūrė profesionalią konditerijos gaminių programą.

Atkreipkite dėmesį į savo aistrą į kulinariją per " Kul IN studentų tinklą.

Kita kursų informacija:Tvarkaraštis pamokoms: 5 valandos per parą, nuo pirmadienio iki penktadienioKalba: kroatų ir / arba anglųMokymosi ir skaitymo medžiagos (skaitmeninis): pateikiama Kul INUniformos: pateiktos Kul IN... [-]
Kroatija Sisakas
Spalis 2019
Anglų,Italų
Dieninės
2 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute Kul IN

Ar žinojote, kad Zinfandel vynuogės kilęs iš Kroatijos? Istoriškai Kroatija ilgai ir glaudžiai bendradarbiauja su vynu, o vynuogynai yra pilni vietinių vynuogių veislių, ... [+]

Šiuolaikinė valgio kultūra yra neįsivaizduojama be vyno ir kitų alkoholinių gėrimų, kurie tapo nepakeičiama gastronomijos ir kasdienio gyvenimo dalimi. Tinkamas tvarkymas ir saugojimas, vyno kultūros žinios ir jos istorija, taip pat kokybės pristatymas ir bendravimo įgūdžiai reikalingi profesionaliam darbui su vynu. Kartu su mokymuisi vyno bon tono standartų, sommeliai turi vadovautis naujomis verslo tendencijomis, nes vynas yra gyvas produktas ir reikalauja nuolatinio skonio, dėmesio ir tyrimų.

Kul IN " vyno programa sujungia teorinius ir praktinius mokymus, kad mokiniai galėtų visapusiškai suprasti vyno pasaulį. Programa skirta turizmui, maitinimo pramonei, restoranams ir viešbučiams, vyno gamintojams, prekybos atstovams, vyno kritikams ir vyno mėgėjams. Baigus studijas, studentai galės savarankiškai nustatyti vyno kokybę, pasirinkti vynus, pora vyno su maistu ir sudaryti vyno diagramą.... [-]

Kroatija Sisakas
Gruodis 2019
Anglų
Dieninės
50 valandos
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute Kul IN

Jei norite suvokti savo aistrą gastronomijai, ugdykite profesinius įgūdžius per išsamius kursus ir stažuotes ir patirkite Europą, kol gausite savo svajonių karjerą, ši pr ... [+]

Jei norite suvokti savo aistrą gastronomijai , ugdykite profesinius įgūdžius per išsamius kursus ir stažuotes ir patirkite Europą, kol gausite savo svajonių karjerą , ši programa yra skirta jums.

Šioje naujoje tarptautinėje kulinarijos programoje studentai turės galimybę po dviejų mėnesių studijuoti kulinarijos meną Kul IN , tęsti mokymą Verslo ir viešbučių vadybos mokykloje Liucernoje, Šveicarijoje.

Dviejų mėnesių kulinarijos programos „ Kul IN studentai išmoks pagrindinius kulinarijos metodus , dirbs su įvairiais ingredientais ir maisto produktais, išmoksta tvarkyti profesionalią įrangą, paruošti a la carte patiekalus ir kurti meniu. Programos metu studentai įgis įgūdžių, reikalingų profesionaliai virtuvei.... [-]

Kroatija Sisakas
Spalis 2019
Anglų
Dieninės
8 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisakas, Sisako-Moslavinos apskritis, Kroatija
Interneto svetainė