Le Cordon Bleu Ottawa

Įvadas

Oficialus aprašymas

Le Cordon Bleu "Otava Kulinarijos menas institutas yra vienintelė Kanados miesteliu Le Cordon Bleu. Įsikūręs Kanados sostinėje, Le Cordon Bleu "Ottawa kulinarijos menų programos leis jums išmokti klasikinių technikų virtuvės ir konditerijos vos per 9 mėnesius.

Pagal pasaulinės klasės virėjai, kad būtų gerbiamos visame pasaulyje gaires, Le Cordon Bleu "Ottawa studentai gauna hands-on mokymo mokantis įgūdžių ir metodus, kurie sudaro įgūdžių ir žinių pagrindą, kuris gali būti taikomas bet virtuve.

Nesvarbu, ar esate trokštantis virėja siekti karjeros kulinarijos meno, aistringai apie tešlos, jau už virtuvės ir tešlos ar domina mūsų trumpais gurmaniškų sesijų nuojauta, mes kviečiame Jus pasiekti savo kulinarinius tikslus Le Cordon Bleu Otavoje.

Pasaulio klasės Virėjai Le Cordon Bleu Otavoje buvo mokomi geriausių restoranų ir viešbučių. Studentas virėja santykis 15 apie: 1 užtikrinti, kad gausite asmeninį dėmesį, kad stato savo pasitikėjimą ir įgūdžius. Virtuvės išplanavimas skolina pati nuolat grįžtamąjį ryšį iš virėjų.

Praleidus vienodą laiką Teatro stilius demonstravimo klasių ir praktinės pratybos, jums bus įsigyti reikalingus metodus ir įgūdžius, reikalingus šiandienos kulinarijos specialistais

Naudojant šifruotą mokymo metodiką, jūs žiūrėti mūsų šeimininkui virėjai paruoš pasirinktas meniu parodymu teatrų featuring arti grandinių kameros, veidrodžiai ir garso sistemas. Tada praktiškai ir atkartoti receptus profesionaliai įrengtos virtuvės suprojektuoti su atskirų darbo sričių, įskaitant savo dujinė orkaitė. Virėjai bus virtuvėje su jumis, konsultavimo ir nukreips jus pakeliui.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų

Matyti Sertifikatai » Matyti Diplomai » Peržiūrėti kursus »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Diplomas

"Diplôme De Cuisine"

Su bendrabučiu Dieninės 33 savaites June 2019 Kanada Ottawa

Naudokite plokštelę kaip savo drobę ir įgyti žinių, drausmės ir suprasti techninius įgūdžius, kurie skatina jūsų kūrybiškumą ir gamtos talentą žydi. [+]

"Diplôme de Cuisine"

Pasiekite pagrindinius, tarpinius ir aukščiausio lygio virtuvės patiekalus ir uždirbkite diplomą, kuris yra sveikintinas geriausių pasaulyje virtuvių.

Naudokite plokštę kaip savo drobės ir įgyti žinių, drausmės ir suprasti techninius įgūdžius, kurie skatina jūsų kūrybiškumą ir gamtos talentą žydi. Šie metodai gali būti taikomi bet kokiam virtuvės stiliui.

"Cuisine de Base"

Išsamus prancūzų virtuvės įvadas, kuriame pateikiami klasikinių virtuvių įgūdžiai ir technikos - peilių tvarkymas ir priežiūra, higiena ir sanitarija, klasikiniai peilių gabalai, maisto ruošimo metodai, maisto ruošimas, peizažas, gomurių treniruotės ir kulinarijos terminijos.... [-]


Diplome De Konditerijos

Su bendrabučiu Dieninės 33 savaites June 2019 Kanada Ottawa

Anksto per pagrindinius, tarpinius bei aukštos kokybės lygių Konditerijos programos ir uždirbti diplomą, kuris yra pripažintas visame pasaulyje. [+]

diplome de konditerijos

Anksto per pagrindinius, tarpinius bei aukštos kokybės lygių Konditerijos programos ir uždirbti diplomą, kuris yra pripažintas visame pasaulyje.

Pradėkite savo kelionę su pagrindinių tešlos ir konditerijos kremais ir iš anksto į dekoratyvinių technikų, restoranas ir šaldytų desertų, ir specializuotos šokolado ir cukraus darbą.

Konditerijos de base

Visapusiškas įvadas į konditerijos menas - rengiant ir universalumą pagrindinių tešlos, kremai ir įdarai; tradiciniai pyragai, pagrindinė dekoracija ir apdailos; ir prancūzų konditerijos terminologija.

konditerijos Intermédiare

Iš pagrindinių metodų, kurių įvadas į šokolado grūdinimo, panirimas ir dekoratyvinių technikų tobulinimas; karamelė ir nougatine metodai, ir daugiau pažangių preparatai restoranas stiliaus desertai.... [-]


Kursai

Grand Diplome

Su bendrabučiu Dieninės Registracija galima Kanada Ottawa

DIDYSIS DIPLÔME® uždirbamos, kai studentas sėkmingai baigia pagrindinio, tarpinių bei aukštos kokybės kursus tiek Cuisine ir konditerijos. Be to, studentas bus uždirbti Valgių diplomą ir konditerijos diplomą. Studentas taip pat gausite sertifikatą kiekvieno kurso sėkmingai. [+]

DIDYSIS DIPLÔME® uždirbamos, kai studentas sėkmingai baigia pagrindinio, tarpinių bei aukštos kokybės kursus tiek Cuisine ir konditerijos. Be to, studentas bus uždirbti Valgių diplomą ir konditerijos diplomą. Studentas taip pat gausite sertifikatą kiekvieno kurso sėkmingai.

GYVENIMO:

DIDYSIS DIPLÔME® jungia virtuvės ir konditerijos programas: diplome de Cuisine diplome de Konditerijos 4 suvartojamų kiekvieną Metai: sausio, balandžio, birželio, spalio

[-]

Gurmaniški Trumpi Kursai

Su bendrabučiu Registracija galima Kanada Ottawa

Jau daugiau nei šimtmetį, Le Cordon Bleu "leido trokštantis kulinarijos specialistams siekius paversti realybe. Nors daugelis "Le Cordon Bleu studentai jau turi [+]

Gurmanų trumpi kursai

Jau daugiau nei šimtmetį, Le Cordon Bleu "leido trokštantis kulinarijos specialistams siekius paversti realybe. Nors daugelis "Le Cordon Bleu studentai jau turi kulinarijos patirtį, daug iš įvairių akademinių disciplinų ir profesinės patirties. Kai kurie nori pradėti naują karjerą, o kiti ieško derinti savo interesus arba iš anksto savo užimamas pareigas. Mūsų studentai siekti sėkmingų karjeros įvairiausiose srityse, įskaitant restoranų virtuvėms, maitinimo, restoranų ir viešbučių vadybos, žurnalistikos, konsultavimas, maitinimo paslaugų, maisto stiliaus ir švietimą.

Keletas mūsų artėjančių kursų yra šie: " Molecular Gastronomy" - "Advanced Cuisine Techniques" Pirmoji demonstracija: 2017 m. Rugpjūčio 14 d., Pirmadienis | 17:00 iki 19:00 Antroji demonstracija: 2017 m. Spalio 2 d., Pirmadienis, Nuo 17.00 iki 19.00 Važiuokite, nes mūsų virėjai parodo naujausias molekulinės virtuvės tendencijas virtuvėje! Demonstravimo tikrai skatina savo kūrybiškumą virtuvėje naudojant naujausias pažangias technologijas. "Tour de France" - virtuvė pirmadienis, 2017 m. Rugsėjo 18 d., Ketvirtadienis, 2017 m. Rugsėjo 21 d. | 12: 00-15: 00. Dėl kokios priežasties Prancūzija turi puikią virtuvės vietą. Prancūzų virimo vystėsi ilgą istoriją šalyje su kiekviena regionas, turintis savo atskiras maisto ir unikalūs ingredientai. Yra dvylika pagrindinių regionų Prancūzijos, kai jis ateina į virtuvę ir kiekvienas kurso dieną jums bus padengti tris. Jūs išmoksite klasikinių metodų pagal Le Cordon Bleu Chef ir tada jums pasinerti į praktinį virtuvės parengti pasirinktas meniu išryškinant geriausias prancūzų virtuvės. Gero apetito! Įvadas į pagrindines konditerijos gaminius ir virtuvę Pirmadienis, rugsėjo 25 d., Ketvirtadienis, rugsėjo 28 d. 2017 m. | 12: 00-16: 00. Patirkite, kaip tikrai norėtumėte tyrinėti "Le Cordon Bleu... [-]


Sertifikatas

Konditerijos De Vieta

Su bendrabučiu Dieninės 11 savaites June 2019 Kanada Ottawa

Išmokite sukurti pyragaičiai, tradicinių desertų, pyragų ir tešlos įvairovę. [+]

Konditerijos de base

Sužinokite klasikinių metodus derinant ingredientų į turtingų kepiniais

Išmokite sukurti pyragaičiai, tradicinių desertų, pyragų ir tešlos įvairovę. Demonstracijos ir praktiniai užsiėmimai padės jums per pagrindinius metodus ir receptus Prancūzijos tešlos.

Pagrindinis modulis:

Pagrindiniai tešlos

Paruoškite trumpus plutos tešlos, saldžiosios tešlos, pyragaičiai su įdaru tešlos, paštetu à plikytos, sluoksniuotos tešlos, apkepai su įdaru, Tartes ir kitiems

Įvadas į kremai ir įdarai

Sužinokite, kaip padaryti kremai ir įdarai įvairovė - pagrindinis ingredientas daugelyje desertai

Tradiciniai Pyragai ir desertai ... [-]

Konditerijos Intermédiaire

Su bendrabučiu Dieninės 11 savaites June 2019 Kanada Ottawa

Konditerijos intermédiaire remiasi praktika ir pasikartojimą. Kaip studentai įsisavinti svarbius metodus, tokius kaip padaryti kempinę ar Bavarijos kremas, studentai tapti labiau veiksminga [+]

konditerijos intermédiaire

Skirkite daugiau laiko apdailai ir pateikimas Jūsų pyragai.

Konditerijos intermédiaire remiasi praktika ir pasikartojimą. Kaip studentai įsisavinti svarbius metodus, tokius kaip padaryti kempinę ar Bavarijos kremas, studentai tampa efektyvesnis.

Tarpinė modulis:

Meniniai dekoratyviniai įgūdžiai

Sužinokite baudos linijos ir sienų vamzdynas ir pratęsimas darbą naudojant Royal apledėjimo

Variacijos restoranų desertai

Sužinokite parengti šaldytų desertų, pavyzdžiui, ledų ir šerbetas ir kitų grietinėlės ir Custard užpildyti desertai

Miniatiūrizacija - saldūs Petits Fours

Sužinokite miniatiūrinius ir saldus petits keturiomis meną... [-]


Konditerijos Supérieure

Su bendrabučiu Dieninės 11 savaites June 2019 Kanada Ottawa

Konditerijos Supérieure programa sujungia visas žinias, metodus ir meno įgūdžius pagrindinių ir tarpinių lygių [+]

konditerijos Supérieure

Būti varoma individualizuoti kiekvieną savo darbą gabalas.

Konditerijos Supérieure programa sujungia visas žinias, metodus ir meninius įgūdžius pagrindinių ir tarpinių lygių.

Superior modulis:

Šiuolaikinės Restoranas Desertai

Sužinokite parengti restoranas desertai, įskaitant šiuolaikinių pyragai, Tartes ir bûches

Saldus maistas desertai ir nuodugniu tyrimu skonių, aromatų ir prieskonių

Sužinokite, kaip sukurti desertai su daugiau grietinėlė, sluoksnių ir skonių, pavyzdžiui, vaisių

Šokolado Menas:

Sužinokite šokolado putėsiai pyragai meniškumą, grūdinimo saldainių, rankų artimųjų ir lieti šokoladinius saldainius... [-]


Virtuvė De Base

Su bendrabučiu Dieninės 11 savaites June 2019 Kanada Ottawa

Nuo pat pirmos dienos, gali būti pristatytas peiliu tvarkymo, klasikinių gabalų ir pagrindinių išteklių. Kadangi terminas progresuoja, technologijos sluoksniuota ant vienas kito [+]

Virtuvė de base

Nuo pat pirmos dienos, gali būti pristatytas peiliu tvarkymo, klasikinių gabalų ir pagrindinių išteklių. Kadangi terminas progresuoja, metodai yra sluoksniuotos ant vienas kito ir tapti labiau orientuota sudėtinga ir daugiau meniu įtraukti elementų, tokių kaip organizacijos, paruošimo, pusiausvyros ir laiko. Sužinosite šiuos pagrindus, kartu didinant savo pasitikėjimo lygį.

Pagrindinis modulis:

Saugus peilių naudojimas ir pagrindiniai gabalai

Sužinokite peilis tvarkymo metodus pjovimo ir dydžio daržovių ir mėsos

Maisto saugos, higienos ir organizacijos

Sužinokite maisto saugą, higieną ir organizavimą taip, kad jums bus pasirengę dirbti profesinės virtuvės... [-]


Virtuvė Intermédiaire

Su bendrabučiu Dieninės 11 savaites June 2019 Kanada Ottawa

Studijuoti prancūzų regionines virtuves, ingredientų ir kilmę ir studijų žymiausius receptus iš Prancūzijos. Per praktiką ir pasikartojimą, jūs pradėsite atlikti [+]

virtuvė intermédiaire

Patikslinkite ir tapti efektyvesnis virtuvėje, kaip jūs naudojate savo naujus įgūdžius ir metodus, sukurti žinomų receptus.

Studijuoti prancūzų regionines virtuves, ingredientų ir kilmę ir studijų žymiausius receptus iš Prancūzijos. Per praktiką ir pasikartojimą, jūs pradėsite atlikti užduotis su daugiau patogumo, o virėja instruktoriai pabrėžti pristatymus iš lėkštės į lėkštę.

Tarpinė modulis:

Produkto kilmė ir įtaka regiono virtuvės

Būti supažindinti su dvylika Prancūzijos regionuose ir unikalių virtuvės stilių iš skirtingų regionų

Daugiau pažangių techninių gabalai (mėsininkystės) ir pristatymas ... [-]

Virtuvė Supérieure

Su bendrabučiu Dieninės 11 savaites June 2019 Kanada Ottawa

Šis lygis orientuota į Prancūzijos metodų, leidžiančių asmeniniam kūrybiškumą ir meistriškumą klasikinių ir šiuolaikinių virtuvės įgūdžių raidą. [+]

virtuvė Supérieure

Įvaldyti klasikinės ir šiuolaikinės virtuvės įgūdžius ir pridėti savo parašo stilių

Šis lygis orientuota į Prancūzijos metodų, leidžiančių asmeniniam kūrybiškumą ir meistriškumą klasikinių ir šiuolaikinių virtuvės įgūdžių raidą.

Supérieure modulis:

Mastery klasikinio ir šiuolaikinio "Haute Cuisine"

Atraskite naujas tendencijas pateikimui, spalvos ir klasikinės virtuvės

Mastery sudėtingų technikų ir metodų

Sužinokite sudėtingiausias technologijas į prancūzų virtuvės, kuri gali būti taikoma bet kokios pasaulio virtuvės

Menas šiuolaikinio pristatymas per grupinių ir individualių patiekalai ... [-]

Kontaktai

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute

Adresas Le Cordon Bleu Ottawa 453 Laurier Avenue East
K1N 6R4 Ottawa, Ontario, Kanada
Interneto svetainė https://www.cordonbleu.edu/ottawa/en
Telefonas +1 613-236-2433