Tokyo Sushi Academy

Įvadas

Oficialus aprašymas

Suši, Shiawase, Sekai

(Suši, Laimė, pasaulis)

Mes norime sukurti laimę visame pasaulyje su suši. Mūsų tikslas yra mokyti lyderius japonų virtuvės, pavyzdžiui, suši, ir siekti žmonių laimės plinta, kuriant ir gilaus iš japonų virtuvės vertės pasaulyje.

Nuo pat savo įkūrimo 2002 metais, Tokijuje suši akademija buvo pritraukti dėmesį nuo vidaus ir tarptautinei žiniasklaidai, kaip pirmą mokykloje mokyti suši virėjai Japonijoje ir tik vienas, kad moko suši profesionaliems virėjams anglų kalba.

Mes turime daugiau nei 4000 abiturientų, ir jie rado naują karjerą daugiau nei 50 šalių, nes TSA buvo įkurta 2002 metais.

■ Kaip klasę eina? Galite patikrinti mūsų mokyklos gyvenimą youtube tiesiog paspaudę aukščiau esančią nuorodą; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

Tokijas suši akademija pristatė "Reuters" / TRT pasaulyje youtube neseniai. Manau, kad tai 3min televizija programa padės jums suprasti daugiau apie mūsų mokyklą! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

Mes po nuotrauką kasdien klasėje mūsų Facebook puslapyje. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ Mūsų absolventai Mes turime daugiau nei 4000 abiturientų, ir jie rado naują karjerą daugiau nei 50 šalių, nes TSA buvo įkurta 2002 metais. Vienas iš mūsų absolventas iš Graikijos buvo pavadintas tarp 100 geriausių pasaulio virėjų apdovanojimų ceremonijoje pirmą Virėjai Pasaulio aukščiausiojo lygio susitikimo 2017 m. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

KODĖL SUSHI / japonų virtuvės?

  1. Japonijos virtuvė mylėjo pasaulyje
  2. Pasak tyrimo, kurį atliko Japonijos ministerijos žemės ūkio, miškininkystės ir žuvininkystės, japonų restoranai ar Japonijos Fusion restoranai drastiškai padidino jų skaičių nuo maždaug 24.000 2006 m 55,000 2013 ir 89.000 2015 m.
  3. "Japonijos virtuvė" labiausiai mėgstamas užsienio virtuvė
  4. Apklausoje apie mėgstamiausią užsienio virtuvės, žmonės Kinijoje, Honkonge, Pietų Korėjos, Taivano, Prancūzijos ir Italijos pasirinktas japonų virtuvės, nes jų mėgstamiausia. (2013 m japonų užsienio prekybos organizacija)
  5. Japonijos virėjų likę šalyje
  6. Nepaisant didelės paklausos pasaulyje, šiandien Japonijos virėjai linkę likti jauki aplinka savo šalies ir todėl japonų virtuvės virėjai yra labai reikalingas pasaulyje.
  7. Tendencija "Dashi" "umami"
  8. "Dashi" ir "umami", pagrindinės sudedamosios dalys japonų virtuvės, pritraukia dėmesį visame pasaulyje. Virėjai pasaulinio garso restoranų aplankyti Tokiją mokytis japonų virtuvės.
  9. Sėkmingi atvejai japonų / Japanese sintezės virtuvės
  10. Japonų Fusion restoranai, pavyzdžiui, Nobu, Zuma ir Morimoto, tapo maisto tendencijos pasaulyje.
  11. Sėkmingi atvejai Edo stiliaus suši restoranų pasaulyje
  12. Dėl skirstymo sistemų plėtrą per pastarąjį dešimtmetį tapo įmanoma ne tik aukštos klasės restoranų Tokijuje, tačiau bet kurioje pasaulio vietoje, kad jūros gėrybės tiesiai vežami iš Tsukiji žuvų turgaus. Kaip išrankiausių klientų padidinti, high-end Edo stilius suši restoranų pasiteisino Honkonge, Niujorke ir Singapūre.

KODĖL TOKYO / Tsukiji?

  1. Tokijas, labiausiai konkurencinga sritis restoranuose
  2. Su daugiau nei 12 milijonų gyventojų ir daugiau nei 150.000 restoranų, Tokijas yra žinoma kaip labiausiai konkurencingoje srityje restoranų pasaulyje. Miestas pasižymi ne tik Japonijos, bet ir kinų, italų, prancūzų ir tailandiečių restoranai ir jūs galite mėgautis aukštos kokybės patiekalų kainos prasideda ne JPY500 (apytiksl. 4 $).
  3. Michelin pripažįsta Tokiją
  4. 2015, 226 restoranų Tokijuje uždirbo žvaigždes "Michelin Guide". Miestas palieka Paryžių gerokai atsilieka, kuris užėmė antrą vietą su 99 restoranų ir įrodo, kad ji pelnė aukštą reputaciją tarp gurmanams.
  5. Kappabashi-Gatvės restorano prekių tiekėjų
  6. Kappabashi, žinomas kaip Restoranas prekių tiekėjų gatvėje, įsikūręs apie 30 minučių traukiniu iš Tsukiji. Gatvės išklotos parduotuvių virtuvės peiliai, padirbtų ekrano maisto arba virtuvės įranga ir traukia tie, susiję su maisto pramonėje visame pasaulyje. Čia galite rasti restoranas įrangą, taip pat priemones, skirtas virėjai.
  7. Didelio masto maisto renginiai
  8. Tokijas šeimininkai didelio masto maisto susijusių renginių, tokių kaip Foodex Japonija, kurios vyksta kiekvieną kovo mėn didžiausių parodoje restoranų versle Azijoje ar Japonijos tarptautinio Seafood Rodyti rugpjūtį. Miestas leidžia jums sukurti savo tinklą, per maisto pramonei.
  9. Tsukiji
  10. Tsukiji Mokykla yra per 5 minučių atstumu pėsčiomis nuo visame pasaulyje žinomų Tsukiji žuvų turgaus. Jūs galite kurti savo tinklą su tiekėjais ne iš geriausių pasaulio ingredientų rinkoje.
  11. Keturi metų laikai
  12. Patirdami pavasarį, vasarą, rudenį ir žiemą, galite jaustis sezoninis esmę japonų virtuvės ir suši. Tai yra patirtis galite turėti tik Japonijoje.
  13. Jūsų pačių veiklą Japonijoje
  14. Savaitgalį ir švenčių dienomis, jūs galite mėgautis savo veiklą, pavyzdžiui, slidinėti, atsižvelgiant karštą pavasario vonia, peržiūrėti fejerverkus arba vyšnių žiedų, jungiančia Hot Pot partijas ar gerti izakaya (japonų stiliaus užeiga).

KODĖL TSA?

  1. Ankstesni pasiekimai ir tinklo
  2. Nuo TSA įkūrimo 2002 metais, daugiau nei 4000 abiturientų rado naują karjerą daugiau nei 50 šalių. Jūs galite susitikti virėjai iš visų visame pasaulyje siekdama to paties tikslo ir padidinti savo intelektinę motyvaciją ar rasti naujų verslo partnerių.
  3. Tik mokykla, kuri moko autentišką japonų virtuvės anglų kalba
  4. TSA (Tokijas suši akademija) yra vienintelė mokykla, kurioje galima išmokti autentiškas japonų virtuvės anglų kalba. Yra ir kitų mokyklos japonų virtuvės, tačiau jie moko japonų ir reikalauja kalbos mokėjimo lygis JLPT N-2 lygio (verslo lygio).
  5. Instruktoriai
  6. Neįvykdyti futbolo žaidėjai ne visada padaryti gerą trenerius. Be to, kepimo instruktoriai turi patirties ir jausmą. Į suši ir japonų virtuvės, kurioje reikalaujama, virėjai į "žiūrėti ir mokytis", srityje mūsų aistringi instruktoriai bus pasinaudoti jų patirtimi mokymo užsieniečiams ir atsakyti kiekviena jūsų klausimus.
  7. Praktiniai užsiėmimai + resursai
  8. TSA yra ne tik praktinė pamokas naudojant įvairius žuvis ir ingredientus, bet ir plataus svyravo anglų išteklius apie suši ir japonų virtuvės. Šie ištekliai leis jums sužinoti, skirtingai, pradedant nuo suši ir japonų virtuvės istorijoje jų naujausias tendencijas.
  9. veikla
  10. Mes taip pat siūlome veiklą už klasės ribų, įskaitant išvykas į Tsukiji ir Kappabashi, kad galite išmokti japonų virtuvė iš skirtingų perspektyvų.
  11. Parama gyvenimo Japonijoje
  12. TSA rems jus geriausias mūsų gebėjimas prieš atvykstant ir atvykus į Japoniją, kad jūs galite mėgautis apsistojimu Tokijas; mes padėsime jums ieškoti būsto ir rengiantis gyvenimo Japonijoje teikiant politinius ir saugumo protokolą dėl žemės drebėjimų atveju.
  13. Karjera parama
  14. Po to, kai pereisite TSA, mes padėsime jums pakeisti darbą ar atidarant verslą.
Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų

Matyti Sertifikatai » Peržiūrėti kursus »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Kursai

Privačios Pamokos Privalumus

Su bendrabučiu Dieninės 6 - 6 dienų April 2018 Japonija Tokijuje

Jums pageidaujant, mes taip pat siūlome privačias pamokas pradedantiesiems profesionalių virėjų. Valandų Asmeninis Pamoka svyruoja nuo 3 valandas per dieną 2 savaites. [+]

PRIVATUS pamoka PROS Jums pageidaujant, mes taip pat siūlome privačias pamokas pradedantiesiems profesionalių virėjų. Valandų Asmeninis Pamoka svyruoja nuo 3 valandas per dieną 2 savaites. CASE 1. PAGRINDAI EDOMAE STYLE SUSHI Darbo laikas Vieną dieną, 3 val lizdas tarp 9am ir 6pm Turinys - Kaip valyti vidutinio dydžio žuvis (Pvz vienos rūšies iš jaunų geltonuodegės, lašišos, skumbrės.) - Kaip iškirpti Žuvis - praktikos Nigiri Sushi - degustacija Rinkliava - Nuo 40,000JPY (3 valandas / dieną) - * Instrukcija mokestis, ingredientų išlaidos yra įtrauktos - * Jei mes negalime užsakyti angliškai kalbančio instruktoriaus, vertimas gali būti imamas mokestis atskirai. bus įtraukta * 8% vartojimo mokesčių - - * sudedamųjų dalių, naudotų žinoma gali skirtis priklausomai nuo pirkimo sąlygomis. CASE 2. PAGRINDAI IR PRITAIKYMAS Dashi Darbo laikas Vieną dieną, 6 val lizdas tarp 9am ir 6pm Turinys - Paaiškinimas apie Dashi - MEDŽIAGŲ Dashi - būdų padaryti Dashi - Kepimo su Dashi (ex.one dviejų patiekalų iš Takikomi-Gohan [prieskoniais ryžių], Sojų pasta sriuba, Udon ar Soba makaronai, Chawan-Mūša [kiaušinių kremą]), - degustacija Rinkliava - nuo 60,000JPY (6hours / diena) - * Instrukcija mokestis, ingredientų išlaidos yra įtrauktos - * Jei mes negalime užsakyti angliškai kalbančio instruktoriaus, vertimas gali būti imamas mokestis atskirai. - * 8% vartojimo mokestis bus pridėtas - * sudedamųjų dalių, naudotų žinoma gali skirtis priklausomai nuo pirkimo sąlygomis. CASE 3. PAGRINDAI tempura Darbo laikas Vieną dieną, 6 val lizdas tarp 9am ir 6pm Turinys - Paaiškinimas apie Tempura - Kaip padaryti, kad Dashi - Kaip giliai mailius Tempura - Paaiškinimas... [-]

Sertifikatas

Sertifikatas Suši - 4 Savaičių Kursas

Su bendrabučiu Dieninės 4 savaites April 2018 Japonija Tokijuje

Jūs išmoksite iš Japonijos peiliu tvarkymo žaliaviniam žuvų rengiantis suši, nuo pagrindinio į gilesnį žinių! Viskas apie suši priėmimo! [+]

4 SAVAITES SUSHI Daugiau informacijos apie kursus Jūs išmoksite iš Japonijos peiliu tvarkymo žaliaviniam žuvų rengiantis suši, nuo pagrindinio į gilesnį žinių! Viskas apie suši priėmimo! 3 PRIVALUMAI Šis kursas Pagrindai į pažangias technologijas Jūs galite įsigyti platų įgūdžių ir žinių apie suši, įskaitant tai, kaip naudoti japonų virtuvės peilis, kaip pasiruošti ryžius suši (Shari), kaip valyti ir išgydyti žuvis, kaip padaryti Edomae stiliaus suši ritinėlius arba sashimi, ir maisto higienos valdymas. Daug įvairių jūros gėrybių Jūs išmoksite kaip padaryti sushi su daugiau nei 20 rūšių jūros gėrybių: balta, raudona, mažos, vidutinės ar didelės žuvies, vėžiagyvių, kalmarų ar aštuonkojų. Tunas, lašiša, yellowtail ir krevečių yra populiarūs užsienyje, bet jūs taip pat kovoti su pagrindinio žvejoti Edomae stiliaus suši, pavyzdžiui, Kohada (skilvis perpelių) arba ungurys ungurių. Metodai pritaikyti prie kiekvieno ingrediento Edomae stilius suši išsaugo senovės išmintį virėjų Tokijuje (Edo), pavyzdžiui, Kumelė-JiME ir Su-JiME (sūdymo su rudadumbliai arba acto) ir Zuke (marinavimas su sojos padažu). Mokymosi pagrindinius metodus, kurie atneš geriausią skonį ingredientų praplės jūsų virimo galimybę. Ką jūs išmoksite? 1. savaitė Kaip pagaląsti peiliai, kaip virėjas suši ryžiai, paaiškinimas sushi ryžių, kaip sumažinti daržovių, Kaip padaryti nigari suši Kaip sumažinti filė griežinėliais, kiaušinių omletas Nigiri suši, rankų ritinėlis praktika, HOSOMAKI praktika, AJI (stauridės) Kaip sumažinti filė griežinėliais IKA (Kalmarai), NIGIR / sashimi IKA (sepijos), sashimi 2. savaitė EBI (krevečių), Virtos ir saldžiosios krevetės, HOKKIGAI (Surf moliuskas), AKAGAI (arka karkasas), Inada (Jauni yellowtail "), bambuko pjovimo, Saba (Skumbrės), Nigiri / Sashimi SABA (Skumbrės), strypas-formos / dėžės suši , Kaip virėjas SHIITAKE... [-]

Sertifikatas Suši Ir Washoku - 8 Savaičių Kursas

Su bendrabučiu Dieninės 8 savaites April 2018 Japonija Tokijuje

8 savaites, derinant 4 savaites suši kursą ir 4 savaites Washoku Žinoma, yra populiariausias ir pasirinktas 70% užsienio studentų. [+]

8 savaites suši ir WASHOKU (japonų virtuvės) kurso 8 savaites, derinant 4 savaites suši kursą ir 4 savaites Washoku Žinoma, yra populiariausias ir pasirinktas 70% užsienio studentų. Mes siūlome nuolaida 50,000JPY nuo bendros kainos. 4 SAVAITES SUSHI Daugiau informacijos apie kursus Jūs išmoksite iš Japonijos peiliu tvarkymo žaliaviniam žuvų rengiantis suši, nuo pagrindinio į gilesnį žinių! Viskas apie suši priėmimo! 3 PRIVALUMAI Šis kursas Pagrindai į pažangias technologijas Jūs galite įsigyti platų įgūdžių ir žinių apie suši, įskaitant tai, kaip naudoti japonų virtuvės peilis, kaip pasiruošti ryžius suši (Shari), kaip valyti ir išgydyti žuvis, kaip padaryti Edomae stiliaus suši ritinėlius arba sashimi, ir maisto higienos valdymas. Daug įvairių jūros gėrybių Jūs išmoksite kaip padaryti sushi su daugiau nei 20 rūšių jūros gėrybių: balta, raudona, mažos, vidutinės ar didelės žuvies, vėžiagyvių, kalmarų ar aštuonkojų. Tunas, lašiša, yellowtail ir krevečių yra populiarūs užsienyje, bet jūs taip pat kovoti su pagrindinio žvejoti Edomae stiliaus suši, pavyzdžiui, Kohada (skilvis perpelių) arba ungurys ungurių. Metodai pritaikyti prie kiekvieno ingrediento Edomae stilius suši išsaugo senovės išmintį virėjų Tokijuje (Edo), pavyzdžiui, Kumelė-JiME ir Su-JiME (sūdymo su rudadumbliai arba acto) ir Zuke (marinavimas su sojos padažu). Mokymosi pagrindinius metodus, kurie atneš geriausią skonį ingredientų praplės jūsų virimo galimybę. Ką jūs išmoksite? 1. savaitė Kaip pagaląsti peiliai, kaip virėjas suši ryžiai, paaiškinimas sushi ryžių, kaip sumažinti daržovių, Kaip padaryti nigari suši Kaip sumažinti filė griežinėliais, kiaušinių omletas Nigiri suši, rankų ritinėlis praktika, HOSOMAKI praktika, AJI (stauridės) Kaip sumažinti filė griežinėliais IKA (Kalmarai), NIGIR / sashimi IKA (sepijos), sashimi 2.... [-]

Sertifikatas Washoku (japonų Virtuvė) - 4 Savaičių Kursas

Su bendrabučiu Dieninės 4 savaites April 2018 Japonija Tokijuje

Jūs išmoksite kaip padaryti Dashi (japonų sriuba žaliavą) į garsiąją Tempura, sashimi, Yakitori, Tonkatsu, izakaya maistas, Pikantiškų blynelių ir dar daugiau! [+]

4 SAVAITES WASHOKU (japonų virtuvės) Daugiau informacijos apie kursus Jūs išmoksite kaip padaryti Dashi (japonų sriuba žaliavą) į garsiąją Tempura, sashimi, Yakitori, Tonkatsu, izakaya maistas, Pikantiškų blynelių ir dar daugiau! 3 PRIVALUMAI Šis kursas Pagrindai ir pritaikymo Dashi ir umami Dashi yra akcinė pagamintas iš Japonijos ingredientais, tokiais kaip Katsuobushi (Bonito dribsnius), Niboshi (džiovinti mažais sardinės), rudadumbliai ir džiovinti grybai grybai. Taip pat žinomas kaip umami, Dashi yra pritraukti dėmesį iš viso pasaulio. Dashi yra esminis Washoku, todėl jūs išmoksite savo pagrindus ir programas, jos sudedamųjų dalių, kaip padaryti tai ir kaip ją naudoti patiekalų. Platus Japonijos patiekalų Japonijos virtuvė vystėsi unikaliai pagal užsienio kultūras nuo seniausių laikų įtaka. Galite sužinoti platų patiekalų, įskaitant vietinio maisto patiekalai izakaya taip pat Tempura, Sashimi, Yakitori ir Tonkatsu, kad yra populiarus užsienyje. Įrankiai ir virimo būdai Washoku Jūs išmoksite penkis būdus teikimas, žalias (pjovimo), verdančio, Grilis, garinimas ir giliai kepti-su Japonijos priemones, įskaitant virtuviniu peiliu. Maisto ruošimo metodus, kurie kreiptis į penkių pojūčių ir išvesiu geriausią skonį ingredientų yra labai vertinami visame pasaulyje, todėl, kad jie padės jums sukurti savo ateities karjerą. Ką jūs išmoksite? 1. savaitė Įvadas japoniškos virtuvės žinoma, Kaip padaryti Dashi (žuvų žaliavą), daržovių pjaustymas, lašišos filė, Lašišų avokadų ryžių dubuo, Sojų pasta-marinuoti lašišų preparationm, Lašišos patiekalai Lašišos troškinys su porais, Lašiša kamuolys sriuba Traški ryžiai, kepta Sojų pasta-marinuoti lašišų , Inada (Young "yellowtail) praktikos IKA (Kalmarai), Sashimi praktika, Įdaryti kalmarai, Tai (Sieben) Indai TAI (" Red snapper) įvairūs pjaustymo būdas Garuose ryžiai su TAI, TAI ryžių sultinio, puffer žuvis... [-]