Oficialus aprašymas

Siebel Institute of Technology patvirtina Ilinojaus aukštojo mokslo tarybos privačių verslo ir profesinių mokyklų skyrius.

Mūsų dėmesio

Per pastaruosius 140 metų Siebel institutas pritraukė plačią pasaulinę reikšmę. Mūsų absolventai yra daugiau kaip 60 šalių ir yra rasti beveik kiekvienoje pagrindinėje alaus darykloje. Mūsų pamokose dalyvauja įvairių dydžių alaus daryklų dalyviai iš viso pasaulio. Ši plati dalyvių bazė pagerina kiekvieno mokinio mokymosi galimybes, atskleidžiant jų skirtumus kultūros, įrangos, metodų ir alaus stilių. Tačiau mūsų oficialiose paskaitose ir demonstracijose mes sutelkiame dėmesį į vieną bendrą temą: alaus. Studentai gali atvykti į institutą su savo konkrečios alaus gamybos aplinkomis, tačiau visi jie palieka paprastą ir sąžiningą alaus daryklos draugystę. Mes turime pasakyti čia instituto: "Ne tik mokome mūsų studentus, bet mes taip pat padedame jiems mokyti vieni kitus".

Institutas ir toliau sutelkia dėmesį į vieną pagrindinę temą, kurią paskelbė dr. JE Siebel reklama 1893 m. "Western Brewer". Jis teigė: "Instituto tikslas - skatinti fermentacijos pramonės šakų pažangą, kuri atliekama nurodant, tiriant, analizuojant ir kitu būdu".

" Siebel Institute of Technology ir "World Brewing Academy" jau daugiau nei 140 metų yra svarbi tarptautinės alaus darymo istorijos dalis, ir mes tikimės, kad mūsų namuose Čikagoje širdyje sveikinsime ateities kartos aludarius.

Mūsų istorija

Dr. John Ewald Siebel 1868 m. Įkūrė Zymotechnic institutą. Jis gimė 1845 m. Rugsėjo 17 d., Netoli Dermas Wilkircheno, Diuseldorfo, Vokietijoje. Jis studijavo fiziką ir chemiją ir uždirbo daktaro laipsnį Berlyno universitete, o vėliau persikėlė į Čikagą 1866 m. 1868 m. Jis atidarė John E. Siebel cheminę laboratoriją, kuri netrukus tapo mokslinių tyrimų stočių ir mokyklos alaus mokslų.

1872 m., Kai bendrovė persikėlė į naujus įrenginius Beldeno prospekte šiaurinėje Čikagos pusėje, pavadinimas buvo pakeistas į Siebel Institute of Technology . Per ateinančius du dešimtmečius dr. Siebel atliko išsamią alaus tyrimų veiklą ir parašė daugumą jo daugiau nei 200 knygų ir mokslinių straipsnių. Jis taip pat buvo daugelio techninių leidinių, įskaitant "Western Brewer" mokslinį skyrių, 100 metų alaus ir ledų bei šaldymo, redaktorius.

1882 m. Jis pradėjo mokslinę alaus daryklos mokyklą su kitu progresuojančiu alaus daryklu, tačiau partnerystė buvo trumpalaikė. Tačiau dr. Siebel tęsė savo laboratorijos instrukcijas. Verslas išsiplėtė 1890-aisiais, kai bendrovėje prisijungė du Dr. Siebel sūnūs.

Įmonė buvo įregistruota 1901 m. Ir vedė alaus kursus anglų ir vokiečių kalbomis. Iki 1907 m. Buvo penki reguliarūs kursai: šešių mėnesių alaus daryklų kursai, dviejų mėnesių kursai, trijų mėnesių inžinierių kursai, dviejų mėnesių kalandersų kursai ir dviejų mėnesių kursai. 1910 m. Buvo oficialiai patvirtintas mokyklos pavadinimas, Siebel Institute of Technology . Draudimo požiūriu institutas įvairino ir papildė kepimo, šaldymo, inžinerijos, frezavimo, gazuotų gėrimų ir kitų susijusių temų kursus. 1919 m. Gruodžio 20 d., Praėjus dvidešimt septynioms dienoms iki draudimo įsigaliojimo, mirė dr. JE Siebel.

1933 m., Panaikinus draudimą, instituto dėmesys grįžo į druską vadovaujant dr. JE Siebelio vyresniajam sūnui FP Siebel Sr. Jo sūnūs Fredas ir Ray netrukus prisijungė prie verslo ir stengėsi išplėsti savo veiklą. Buvo pasiūlytas "Brewing Technology" diplomo kursas ir netrukus buvo pašalinti visi kiti nedirbantys kursai. Tada 1952 m. Spalio mėn. Institutas persikėlė į savo naujai pritaikytus objektus Petersono prospekte, kuriame liko beveik 50 metų.

Ketvirta karta, atstovaujama Ron ir Bill Siebel, prisijungė prie instituto 1960-aisiais. 1974 m. Jie padėjo įvesti trumpesnių kursų sampratą. Šie kursai, praėjus dviem savaitėms ar trumpesniam laikotarpiui, buvo skirti tam, kad atitiktų besikeičiančios alaus pramonės specialius mokymo poreikius. Ilgesnis diplomo kursas "Brewing Technology" buvo išlaikytas iki šios dienos kaip gilus mokymosi patirties patyręs alaus darykla, norintis kuo labiau padidinti savo karjeros kursus.

2013 m. " Siebel Institute of Technology persikėlė į naujas universiteto vietas, esančias 900 N. Šiaurės šakos šv., Čikagos Kendalo koledže. Naujasis Siebel instituto kampelis įtraukė daugelį mūsų ankstesnių vietų elementų, įskaitant bare ir baldais iš žinomos "Bier Stube", mėgstamos vietos, kur studentai bendravo sunkios dienos studijoje.

Programos mokomos:
  • Anglų

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Diplomas

Siebel Institute of Technology

"Twin-Campus" tarptautinis diplomas "Brewing Technology" programoje paruošia absolventus, norinčius išplėsti savo karjerą praktine alaus gamyba. ... [+]

"Twin-Campus" tarptautinis diplomas "Brewing Technology" programoje paruošia absolventus, norinčius išplėsti savo karjerą praktine alaus gamyba. Ši 12 savaičių programa susideda iš segmentų, suskirstytų į modulius nuo vieno iki trijų savaičių, su kiekvienu moduliu, kuris specializuojasi tam tikroje alaus technologijos srityje. Turinyje bus nagrinėjami klausimai, kylantys iš tarptautinės perspektyvos, suteikiant patirties gilumą, kuris nėra pasiekiamas per bet kurią kitą instituciją. Diplomo programa prasideda nuo 7 savaičių teorijos ir verslo klausimais, vykdomų mūsų Siebel instituto miesteliu Čikagoje. Studentai supranta mokslus ir technologijas, naudojamas įvairiuose alaus daryklose. Baigę Čikagos modulius, studentai išvyksta į Doemenso akademiją Miunchene, Vokietijoje, kur jie taiko žinias, gautas per pirmąsias 7 savaičių studijas praktinėje Doemenso alaus darykloje. Studentai taip pat dalyvauja "Doemens" aukštesnio lygio alaus darymo teorijos mokymuose, įskaitant pristatymus apie alaus technologijas, naudojamas kuriant autentiškus vokiško alaus stilius. Galiausiai studentai keliauja į Europos studijų kelionę į alaus daryklų ir alaus daryklų tiekėjus, mokydami, kaip diplomo programoje gauta informacija naudojama realiame alaus darymo aplinkoje. Per 12 savaičių WBA diplomo programą studentai įgis tikrą tarptautinę perspektyvą apie alaus technologijas ir technologijas.... [-]

Jungtinės Amerikos Valstijos Čikaga Vokietija Miunchenas
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
12 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba

Kursai

Siebel Institute of Technology

"Siebel Institute Craft Distilling Operations and Technology" kursas skirtas supažindinti studentus su kritine informacija, reikalinga distiliuotam spiritui gam ... [+]

" Siebel Institute Craft Distilling Operations and Technology" kursas skirtas supažindinti studentus su kritine informacija, reikalinga distiliuotam spiritui gaminti nedidelio distiliavimo aplinkoje. Studentai išmoks teoriją, kaip sėkmingai dirbti nedidelėse distiliavimo operacijose, taip pat su jais susijusiais valdymo ir logistikos klausimais. Turinys, sukurtas dalyvaujant Ethanol technologijos institutui ir kurį pristatė kai kurie iš pirmaujančių tarptautinių distiliatorių, šį kursą suteiks jums mokymą, reikalingą efektyviai, saugiai ir pelningai valdyti savo distiliavimo gamyklą.

Per penkių dienų kursą, jūs išmoksite gamybos metodus, susijusius su distiliacijos grūdų, vaisių ir kitų produktų nuo pradžios iki pabaigos. Sensorinė analizė pateikiama siekiant suvokti teigiamus ir neigiamus skonio savybes, dažnai susijusias su gamybos procesu, o apsilankymai gamyklų distiliavimo gamyklose suteikia studentams supratimą apie pagrindines nedidelio valymo įrenginio operacijas. Jei ketinate įeiti į šį sparčiai besiplečiančio alkoholinių gėrimų pramonės segmentą, "Craft Distilling Operations and Technology" kursas padės suprasti, dėl ko jūs galite sėkmingai dirbti amatų distiliavimui.... [-]

Jungtinės Amerikos Valstijos Čikaga
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
5 dienos
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Siebel Institute of Technology

Intensyvus Kursas Pasaulio alaus akademija (WBA), bus suteikti studentams iš nuo alaus proceso pagrindų supratimą: jos sudedamųjų dalių, jos procese, ir juslinio vertinim ... [+]

Intensyvus Kursas Pasaulio alaus akademija (WBA) bus suteikti studentams su kurio iš alaus proceso pagrindų supratimą: jos sudedamųjų dalių, jos procese, ir juslinio vertinimo galutinio produkto. Per šį trumpą kursą studentai turės galimybę įgyti svarbios techninių žinių, kurios gali būti taikomos praktikoje alaus daryklų arba didelės apimties ar amatų. Intensyvus Kursas per penkias dienas apima didžiąją dalį pateiktų mūsų programų Advanced lygio klausimais, bet gylyje pritaikyti žmonėms, kurie turi ribotus žinias mokslo ir technologijų alaus lygiu. Tai idealiai tinka tiems, ketinančioms patekti į alaus pramonė kursą, taip pat tiems, kurie jau pradėjo savo karjerą alaus pramonės ir siekti daugiau žinių, siekiant pagerinti savo įgūdžius ir iš anksto savo karjerą, kaip aludarių.... [-]

Jungtinės Amerikos Valstijos Čikaga
Rugsėjis 2020
Ispanų
Dieninės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Siebel Institute of Technology

Dviejų savaičių "Concise Course in Brewing Technology" studentai suteiks išsamių žinių apie alaus darymo procesą, alaus daryklų veiklos dinamiką ir pramonei kyl ... [+]

Dviejų savaičių " Concise Course in Brewing Technology" studentai suteiks išsamių žinių apie alaus darymo procesą, alaus daryklų veiklos dinamiką ir pramonei kylančias problemas. Per trumpą šio kurso laikotarpį studentai gaus pramonės žinių lygį, kuris bus naudingas jiems bet kokioje atsakomybės srityje alaus darykloje, apimantis kiekvieną temą, kuri yra svarbi sėkmingam alaus daryklos operacijoms, neatsižvelgiant į tai, kokio dydžio. Trumpas kursas vyksta mūsų Čikagos miesteliu, suteikiant studentams galimybę pasimėgauti klestinčia Viduržemio alaus darymo vieta, kai jie lanko kursą. Čikagoje gyvena keletas labiausiai žinomų šalies alaus daryklų ir alaus draugiškų barų ir restoranų, siūlanti studentams jaudinančią viešnagę šiame pasaulinio lygio mieste.... [-]

Jungtinės Amerikos Valstijos Čikaga
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
2 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Siebel Institute of Technology

Kad galėtų konkuruoti su kitomis auginimo tarptautinės alaus daryklos alaus daryklomis, bendrovėms reikia sukurti alų, kurių kiekvienos partija turi aukščiausius nuoseklu ... [+]

Kad galėtų konkuruoti su kitomis auginimo tarptautinės alaus daryklos alaus daryklomis, bendrovėms reikia sukurti alų, kurių kiekvienos partija turi aukščiausius nuoseklumo ir stabilumo standartus.

Siebel instituto alaus mikrobiologijos kursas yra skirtas suteikti teorines žinias ir praktinius įgūdžius, reikalingus veiksmingai mikrobiologinei kokybės kontrolės / kokybės užtikrinimo programai įgyvendinti per trumpą 2 savaičių trukmės kursą. Nesvarbu, ar jūs kuriate QC / QA kursus savo alaus daryklui nuo nulio, ar prisijungiate prie nustatytos kokybės kontrolės

Priėmimo sąlygos

Visi studentai, norintys dalyvauti programoje, modulyje ar kurse, turi būti teisėto alkoholio amžiaus.... [-]

Kanada Monrealis
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
2 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba

Sertifikatas

Siebel Institute of Technology

Dvigubo universiteto "Master Brewer" programa paruošia absolventus, norinčius išplėsti savo karjerą praktiniu alaus vartojimu. Išplėstinė teorija ir platus prak ... [+]

Dvigubo universiteto "Master Brewer" programa paruošia absolventus, norinčius išplėsti savo karjerą praktiniu alaus vartojimu. Išplėstinė teorija ir platus praktinio pritaikymo modulis suteiks absolventams žinių ir patirties, reikalingos suprasti kiekvieną kritinę komercinio alaus darymo sritį.

Ši 20 savaičių programa susideda iš segmentų, suskirstytų į vieną-aštuonių savaičių trukmės modulius, kiekvienas modulis specializuojasi tam tikroje alaus technologijos srityje. Turinyje bus nagrinėjami klausimai, susiję su tarptautiniu požiūriu, suteikiant studentams išsilavinimą ir patirtį, kurios nėra siūlomos jokios kitos alaus daryklos mokyklos.

Programos detalės... [-]
Jungtinės Amerikos Valstijos Čikaga Vokietija Miunchenas
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
20 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba