Culinary and Pastry School in Miami

Įvadas

Oficialus aprašymas

Gastronomicom kulinarijos institutas buvo mokyti naujos kartos kulinarijos virėjų už pastarąjį dešimtmetį į nedidelį, saulėtą miestelyje Pietų Prancūzijoje. Studentai iš viso pasaulio išmoko gastronomijos virimo nuo kvalifikuotų virėjų, atrasti naujus metodus ir remdamasi tie jie jau gali turėti.

Prancūzų virtuvė garsėja visame pasaulyje, tai aistra siekti tobulumo, gerbiant tradicinius metodus, apimantis naujas technologijas ir užtikrinant tik geriausią produkciją naudojamas. Būtent ši priežastis, kad prancūzų gastronomija buvo pripažinta UNESCO 2010 metais kaip dalis pasaulio «nematerialaus kultūros paveldo".

Mūsų misija yra teikti mūsų studentai aukščiausio lygio kulinarijos švietimo ir sukurti savo įgūdžius, kad galėtų pasiekti kompetenciją, siūlydami rankas ant kursus prancūzų virtuvės ir konditerijos gaminiai.

Yra begalinis galimybes visame pasaulyje perimti sėkmingą karjerą maisto ir esame pasirengę gaminti naujos kartos viršų virėjai.

Mūsų patyrę ir aistringi mokytojai teikia kursus suderintos su griežtesnėmis standartus Michelin "žvaigždučių išduotų restoranų.

"Michelin" yra seniausia ir labiausiai su Europa restoranai "vadovas, kuris apdovanojimai Michelin žvaigždes kompetencijos į pasirinktą keletą įstaigose. Pelningiausi Michelin žvaigždė yra kažkas viskas gerai valgomojo Virėjai siekiantys eiti vieną dieną.

Michelin žvaigždučių reitingus:

Vienas žvaigždė: «Labai geras restoranas savo kategorijoje»

Dvi žvaigždės: «Puikus maisto gaminimo, verta apvažiavimas»

Trijų žvaigždučių: «Išskirtinė virtuvė, verta speciali kelionė» Jei esate pasirengę siekti meistriškumo ir įvykdyti savo apetitą kulinarijos profesionalumo, patikrinkite mūsų pritaikytų programų ir susisiekti su mumis šiandien.

Graduate Management Admission Test arba Gastronomicom institutas yra tarptautinė kulinarijos akademija įsteigta 2004 m profesionalai gastronomijos ir Prancūzijos Konditerijos. Visi mūsų mokytojai pasigirti ilgametę patirtį prestižinis, high-end gastronomijos Hotel-restoranuose.

Kartu mes nukreipiama savo žinias ir įgūdžius kurti konsoliduotas geriausių mokymo metodų šių keturių dalykų specializuotas programas.

Programos čia, mūsų Tarptautinio kulinarijos akademijos, leis jums išmokti prancūzų virtuvės ir konditerijos menų mokykloje Arts ne vieną "Michelin" žvaigždutėmis lygio (geriausias atskaitos pasaulyje aukštos kokybės HOTEL-restoranų ar restoranų).

Visi kursai vyksta anglų kalba.

Kodėl verta rinktis šią mokymo lygį?

Nurodykite imtis klases mūsų kulinarijos akademijos atvers daug darbo vietų duris savo šalyje ir taip pat užsienyje. Mes taip pat žinome, kad daugelyje šalių yra didelis trūkumas kvalifikuotų žmonių maisto ir gėrimų pramonei, ypač gastronomijos!

Mokykla turi du state-of-the-art virtuvės, kiekvienas individualizuotas, kad atitiktų nei su kulinarijos kepimo arba miltinių klases, su įrankiais rasti labiausiai restoranų ir viešbučių virtuvėse.

Receptai Jūs sužinojote grindžiamos sezonų ir kiekvieną savaitę jums bus sutelkti dėmesį į naujos srityje virtuvės ar tešlos, iš patiekalai su filė ir kepimo žuvų ir duonos įspūdingų padengtiems desertai.

Be maisto gaminimo klasės, Virėjo Samuelis bus išmokyti jus viską iš pagrindų, tokių kaip sukurti tobulą kiaušinį ir olandišku padažu, į išradinėjimo prancūzų klasika kaip Cassoulet šiuolaikinės auditorijos. Jūs taip pat išmokti dishing rodyti stabdymo maistą naudojant putos, geliai ir šiek tiek mokslo paslaptis.

Be tešlos, Virėjo Kirilo pernesa savo žinias apie tešlos, šokolado ir desertas pasaulyje. Jūs išmoksite Prancūzijos Boulangerie klasika, pavyzdžiui, batonai ir raguoliai, taip pat įvaldyti grūdinimo šokolado ir sukurti sluoksniuotos pyragai, kad būtų nustebinti net Marijos Antuanetės meną.

Laiptais yra bendruomeninė vietos pakabinti prieš arba tarp klasių ir kabinetų, kur jūs išmoksite įvaldyti prancūzų kalbą, daugiausia dėmesio skiriant techninę virtuvės žodyno. Tiems studentams, kurie jau kalbėti prancūziškai, daugiau avansas klasė yra prieinama stumti jums toliau.

Mokykla įsikūrusi pėsčiomis nuo verslo centre Agde, miestas prie Viduržemio jūros, netoli Ispanijos sienos. Agde yra viduramžių miestas, pripildytas siaurų juostų būdų ir fantastinis sekmadienio rinkoje, kur jūs galite pasiimti šviežių produktų, skonį vietinių gėrybių ir treniruoti savo prancūziškai.

Cap d'Agde yra pavadinimas, suteiktas jūra besiribojančių gyvenviečių tik į pietus nuo miesto centro ir kur jūs gyvenate, o studijuoja Gastronomicom. Populiarus tarp turistų vasarą, apgyvendinimo galima rasti tarp vieno iš didžiausių smėlio paplūdimiai Viduržemio jūros ir pagrindinio uostamiestyje, kuris yra užpildytas su restoranų, parduotuvių ir pramogų parkų.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų

Peržiūrėti kursus »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Kursai

Atradimas: Vieną Arba Dvi Savaites Prancūzų Tešlos Programa

Su bendrabučiu Dieninės 1 - 2 savaites January 2018 Jungtinės Amerikos Valstijos Miami Prancūzija Agde + 2 daugiau

Šis trumpas programa buvo sukurta "mėgėjų" ar ne specialistams, kurie aistringai apie tešlos ir nori pereiti į kitą lygį. [+]

Šis trumpas programa buvo sukurta "mėgėjų" ar ne specialistams, kurie aistringai apie tešlos ir nori pereiti į kitą lygį. Mūsų tikslas yra, kad mūsų studentai mokosi daug naujų receptų, turi ypatingą ir unikalią patirtį ir gaukite mūsų aukštos kvalifikacijos instruktoriai patarimais. Mes garantuojame tik hands-on klasių ir komandinis darbas poromis padėti vieni kitiems. Pirmadienis - penktadienis, 4:00 iki 8PM temines programas bus organizuojami kiekvieną savaitę ir yra jūsų dispozicijoje, jai paprašius. [-]

Atradimas Prancūzų Virtuvės Programa

Su bendrabučiu Dieninės 1 - 2 savaites January 2018 Jungtinės Amerikos Valstijos Miami Prancūzija Agde + 2 daugiau

Šis trumpas programa buvo specialiai paruoštas "mėgėjų" ar ne specialistams, kurie nori atrasti aukštus Prancūzijos maisto ruošimui. [+]

Šis trumpas programa buvo specialiai paruoštas "mėgėjų" ar ne specialistams, kurie nori atrasti aukštus Prancūzijos maisto ruošimui. Mūsų pagrindiniai tikslai yra, kad mūsų studentai mokosi daug naujų skanūs receptai, tobulinti savo įgūdžius, galėdami virėjas su visiškai nauja profesionalia įranga ir mėgautis savo patirtimi su mumis. 1 arba 2 savaites su 4 valandas per dieną, 4pm į 8pm, 5 dienas iš hands-on klasių savaitę. Visi savaitgaliai laisvi. Specialios programos grindžiamos skirtingomis temomis organizuojami kiekvieną savaitę ir yra jūsų dispozicijoje, jai paprašius. Mokiniai dirba poromis stimuliuoti ir palaikyti vienas kitą. Mokytojai bus suteikti studentams su daugeliu patarimų ir gudrybių, sukurti lengvai labai skanus patiekalai, su gražia ir įspūdingi pristatymas. [-]

Epikūrietis Prancūzų Tešlos Programa

Su bendrabučiu Dieninės 2 mėnesių February 2018 Jungtinės Amerikos Valstijos Miami Prancūzija Agde + 2 daugiau

Mes parengė šią programą profesionalams ir pradedantiesiems virėjams, kurie nori pagerinti ir suderinti savo įgūdžius Prancūzijos Konditerijos vienu vieną Michelin žvaigždutėmis lygiu. [+]

Mes parengė šią programą profesionalams ir pradedantiesiems virėjams, kurie nori pagerinti ir suderinti savo įgūdžius Prancūziškas pyragaitis ne vienos Michelin žvaigždutėmis lygiu. Atrankos mokesčiai: $ 150 Tiekimo mokesčiai: $ 180 Studento rezultatai bus įtraukti naujus receptus portfelį, daugiau kūrybiškumo, daug patarimų ir gudrybių mokė mūsų aukštos kvalifikacijos dėstytojų daug, gebėjimas dirbti komandoje ir įsimintinas Majamyje. 8 savaites, 5 dienas per savaitę nuo rankų ant klases nuo 11 iki 3pm. Visi savaitgaliai laisvi. Pirmasis mėnesį studentas pradės su Gourmet programa (žr čia aukščiau), po su: 5-asis savaitė: Duona, Viennoiseries, tešlos II lygis 6-asis savaitę: Pyragaičiai ir kiti Saldus maistas, II lygis 7. savaitė: Šokoladas, II lygis 8 savaitė: Padengti Desertai ir apdailos II lygis [-]

Epikūrietis Prancūzų Virtuvės Programa

Su bendrabučiu Dieninės 2 mėnesių February 2018 Jungtinės Amerikos Valstijos Miami Prancūzija Agde + 2 daugiau

Ši programa buvo sukurta siekiant suderinti tiek profesionalams, tiek pradedantiesiems "norą mokytis ar patobulinti savo įgūdžius prancūzų virtuvės, teikiant išskirtines rankas ant klases vienos Michelin žvaigždės lygiu patyrusių mokytojų. [+]

Atrankos mokesčiai: $ 150 Tiekimo mokesčiai: $ 180 Ši programa buvo sukurta siekiant suderinti tiek profesionalams, tiek pradedantiesiems "norą mokytis ar patobulinti savo įgūdžius Prancūzų Maisto gaminimas, Teikiant išskirtines rankas ant klases vienos Michelin žvaigždės lygio patyrusių mokytojų. Kaip rezultatas mūsų studentai gali tikėtis pikantiški receptai portfelio, naujų virimo metodus, įskaitant mūsų mokytojo Secret Patarimai, jų kūrybiškumo vystymąsi daug ir vieną kartą gyvenime patirtis Majamyje. Programa yra pagamintas iš 8 savaites, 5 dienas per savaitę (pirmadienis-penktadienis), 11 iki 3pm. Pirmasis mėnesį studentas pasiekti vieną mėnesį Gourmet programą po vieno mėnesio programos aukštesniu lygiu. Nuo antras mėnuo: 5. savaitė: Šalti užkandžiai, II lygis 6 savaitė: Karštieji užkandžiai II lygis 7. savaitė: Žuvies patiekalai, II lygis 8 savaitė: Mėsos patiekalai, II lygis Mokiniai dirba poromis padėti ir motyvuoti vienas kitą. Mokytojai bus suteikti studentams su daugeliu patarimų ir gudrybių, siekiant pažangos profesionaliai. Jie taip pat įsitikinkite, kad studentai pasiektų savo individualius tikslus. [-]

Gurmanų Prancūzų Tešlos Programa

Su bendrabučiu Dieninės 1 mėnuo September 2018 Jungtinės Amerikos Valstijos Miami Prancūzija Agde + 2 daugiau

Šis trumpas programa buvo specialiai parengtas asmenų, kurie nori išmokti arba patobulinti savo žinias prancūzų Konditerijos aukštesniu lygiu. Ji pritaikyta pradedantiesiems, taip pat profesionalams. Priklausomai nuo studento ankstesnio lygio patirties įleidimo "datos yra skirtingos. [+]

Šis trumpas programa buvo specialiai parengtas asmenų, kurie nori išmokti arba patobulinti savo žinias Prancūziškas pyragaitis aukštesniame lygyje. Ji pritaikyta pradedantiesiems, taip pat profesionalams. Priklausomai nuo studento ankstesnio lygio patirties įleidimo "datos yra skirtingos. Atrankos mokesčiai: $ 150 Tiekimo mokesčiai: $ 180 Mes pabrėžiame, duoti Mūsų studentai ypatingą ir unikalią patirtį profesiniu lygiu ir todėl dauguma mūsų patyrusių miltinių mokytojų patarimai, patarimai ir gudrybės. Mes garantuojame tik hands-on klasių remiantis Michelin STAR standartus kompetencijos ir komandinio darbo poromis padėti vieni kitiems. 4 savaites, 5 dienas per savaitę, 4 valandos per dieną, 11:00-03:00 (savaitgaliais nemokamai): 1st savaitė: Duona, Viennoiseries, tešlos 2-oji savaitė: Pyragaičiai ir kiti Saldus maistas 3. savaitė: Šokoladas 4. savaitė: Padengti Desertai ir apdaila [-]

Gurmanų Prancūzų Virtuvės Programa

Su bendrabučiu Dieninės 4 savaites September 2018 Jungtinės Amerikos Valstijos Miami Prancūzija Agde + 2 daugiau

Šis trumpas programa buvo skirta specialistams arba pradedantiesiems, kurie siekia išmokti arba tobulinti savo įgūdžius ir žinias gastronomijos prancūzų virtuvės su mūsų patyrusių mokytojų. [+]

Atrankos mokesčiai: $ 150 Tiekimo mokesčiai: $ 180 Šis trumpas programa buvo skirta specialistams arba pradedantiesiems, kurie siekia išmokti arba tobulinti savo įgūdžius ir žinias gastronomijos prancūzų virtuvės su mūsų patyrusių mokytojų. Įleidimo datos lieka kitoks, jei esate pradedantysis, pažengęs ar profesinės, prašome patikrinti skirtingus įleidimo angos čia. Mūsų prioritetas yra tai, kad mūsų studentai gali gaukite mūsų vieną "Michelin" žvaigždutė gulsčiuko mokymo įvairiose srityse, pavyzdžiui, kūrybiškumo, komandinio darbo, higienos ir profesinių gaminimo būdus. Mokiniai dirba grupėmis po du padėti ir motyvuoti vienas kitą ir mokytojai bus paskatinti studentus nuolat siekti tobulumo ir pasiekti savo asmeninių tikslų. 1 modulis su 4 savaičių 4 valandas per dieną, 5 dienas per savaitę rankas ant klases: 1. savaitė: Šalti užkandžiai 2. savaitė: Karštieji užkandžiai 3. savaitė: Žuvies patiekalai 4. savaitė: Mėsos patiekalai Mokytojai bus suteikti studentams su daugeliu patarimų ir gudrybių, siekiant pažangos profesionaliai ir išmokti naujų įgūdžių. [-]

Stažuotės Programa Virti Arba Miltinių - Majamis / Pietų Prancūzija

Su bendrabučiu Dieninės 11 mėnesių September 2018 Jungtinės Amerikos Valstijos Miami Prancūzija Agde + 2 daugiau

Šis kursas suteikia jums galimybę mokytis gastronomijos techniką nuo virėjų dviem labai skirtingais pasaulio dalyse, kad būtų galima ne tik pasideginti dvigubo žinias, bet taip pat ištirti dviviečiai kultūras, kaip jums pradėti savo kulinarinę kelionę. [+]

- Atrankos mokesčiai: $ 330 Šis kursas suteikia jums galimybę mokytis gastronomijos techniką nuo virėjų dviem labai skirtingais pasaulio dalyse, kad būtų galima ne tik pasideginti dvigubo žinias, bet taip pat ištirti dviviečiai kultūras, kaip jums pradėti savo kulinarinę kelionę. Ji buvo parengta pradedantiesiems, specialistams ir žmonėms, kurie siekia pakeisti karjerą ir nori išmokti arba patobulinti savo žinias prancūzų virtuvės arba miltinių (viena "Michelin" žvaigždučių lygio). Ši speciali programa suteiks studentams galimybę atrasti gražus miestas Majamyje, o taip pat atrasti Languedoc Roussillon regione pietų Prancūzijoje. Visi mūsų mokytojai turi ilgametę patirtį viršų aukštos klasės viešbučių ir / ar restoranuose. Su dviejų skirtingų vietų rankų ant klases, studentai bus dirbti su įvairiais mokytojams su skirtinga patirtimi ir asmenybių, kurios bus padvigubinti savo galimybę mokytis. Pirma dalis: 2 Mėnesių Majamis (virimo, kepimo arba Konditerijos) Priklausomai nuo jų kompetencijos prancūzų, intensyvūs prancūzų kalbos pamokas bus privaloma per 2 mėnesius Majamyje. Žinoma, veikia daugiau nei 12 savaičių 4 valandas per dieną praleido virtuvėje ant visų dienomis. Visi savaitgaliai laisvi. Programa susideda iš 3 modulius, 4 savaites kiekvienas su aukštesnio lygio sunkumų antrojo mėnesio ir trečiosios mėnesį. Maisto gaminimas laukas (1 modulis), arba Konditerijos laukas (1 modulis) 1. savaitė: Šalti užkandžiai 2. savaitė: Karštieji užkandžiai 3. savaitė: Žuvies patiekalai 4th savaitė: Mėsos patiekalai 1. savaitė: Duona, Viennoiseries, tešlos 2-oji savaitė: Pyragaičiai ir kiti Saldus maistas 3. savaitė: Šokoladas 4. savaitė: Padengti Desertai ir apdaila Mokiniai dirba komandoje 2 žmonės vienas kitam padėti. Mokytojai bus suteikti studentams su daugeliu patarimų ir patarimų siekiant pažangos profesionaliai ir... [-]