La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Įvadas

Oficialus aprašymas

Į "Scuola di Cucina" Virtuvė akademija priklauso tradiciją, kuri prasidėjo 1951 su Scuola Radijo ELETTRA įkūrimo.

Tikslas

Mūsų tikslas yra skatinti Italijos maisto tradicijos per praktinių kursų, kurie siūlo įsidarbinimo galimybių spektrą kulinarijos sektoriuje.

Kursai skirti visiems, kurie nori pasiekti aukštą specializacijos italų virtuvės.

Mokymo metodas

Mūsų mokymo metodas apjungia teorinius pamokas ir praktinius užsiėmimus su papildomu darbo patirtį ir stažuotes geriausių Italijos restoranų, leidžianti studentams praktiškai tai, ką jie išmoko ir įgyti aukštą meistriškumą.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
  • Italų

Peržiūrėti kursus »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Kursai

Konditerijos virėjas

Su bendrabučiu Dieninės 1 - 3 mėnesių June 2019 Italija Florence

Studentai mokosi konditerijos virėja profesiją, kad galėtų dirbti aplinkoje, pavyzdžiui, kavinėse ir konditerijos parduotuvių, amatininkų konditerijos parduotuvių, kokybiškų restoranų ir kitų konditerijos įmonių. [+]

Moko specializuotų pyragai priėmimo įgūdžius ir aukšto lygio praktinės ir darbingumą rengiant konditerijos gaminių. Studentai mokosi konditerijos virėja profesiją, kad galėtų dirbti aplinkoje, pavyzdžiui, kavinėse ir konditerijos parduotuvių, amatininkų konditerijos parduotuvių, kokybiškų restoranų ir kitų konditerijos įmonių.

Kursas apima

Higienos praktikos taisyklės - RVASVT Maisto savybės Darbuotojai ir verslo organizavimo į tešlos priėmimo bendrovė Ypatumai ir metodai pyragai priėmimo įranga apdirbimui tešlą, mieles ir virimo Darbas ciklas konditerijos gaminių Konditerijos priėmimo technologijos Gamybos būdai pagrindinių tešlos Pagal gamybos technologiją, sudėtis, pildymo ir apdailos konditerijos gaminių Darbo metodai kakavos ir šokolado Dirba kaip konditerijos virėja: teisinių reikalavimų ir darbo saugos Taikymas įgūdžių išmoko (stažuotės) [-]

Ledų gamintojas

Su bendrabučiu Dieninės 1 - 3 mėnesių September 2018 Italija Florence

Teorinis ir praktinis kursas, kuris moko metodus ir metodikas gamybos ir pardavimo Italijos amatininkų ledais. [+]

Teorinis ir praktinis kursas, kuris moko metodus ir metodikas gamybos ir pardavimo Italijos amatininkų ledais.

Kursas apima

Higienos praktikos taisyklės - RVASVT Ledų komponentai Pagrindinės sąvokos maisto savybių: žaliavos ir surinkti ingredientus Chemija ir fizika ledais Balansavimo principus Balansavimo metodus ir darbo metodus Verslinės ledų gamyba Padaryti vaisių ledus Praktinis laboratorinis darbas Naudojant balansavimo įrangą Pagrindiniai demonstracijos dekoravimas Įrengimas naudojant šokolado ir cukraus Pagrindinės sąvokos, vaisių ir daržovių pjaustymo meną Planavimas ir pristatymas būdai taures ir padėklai Rinkodara, komunikacija ir veiklos valdymas Pradedant savo verslą Planavimas ir struktūrizavimo ledų ir laboratorijų saloną [-]

Picos kepėjas & Baker

Su bendrabučiu Dieninės 1 - 3 mėnesių July 2019 Italija Florence

Pizza Chef & Baker Žinoma profesionaliai atitinka tuos, kurie siekia dirbti kepinių pramonei ir picų restoranais. [+]

Pizza Chef & Baker Žinoma profesionaliai atitinka tuos, kurie siekia dirbti kepinių pramonei ir picų restoranais. Kursas moko kvalifikuoti kepėjams ir picos priėmėjams, kurie visi tos srities ekspertai.

Kursas apima

Maisto savybės Organizuoti darbo vietą picos restorane Metodus ir praktiką pizzerii (padengtą picos, tie virti ant žievelės ir puodų picos) Duonos technika Valdymas ir balansavimas picos ingredientų ir individualizuoti receptus Natūralaus mielių ir motina tešlos naudojimas Naudojant specialius ir alternatyvius tipų miltų Pagrindinių ingredientų bromatologų naudojami picai Darbas kaip picos kepėjas: teisinių reikalavimų ir darbo saugos Higienos praktikos taisyklės - RVASVT Taikymas įgūdžių išmoko (stažuotės) [-]

Virėjas

Su bendrabučiu Dieninės 2 - 6  April 2019 Italija Florence

Skirtas tiems, kurie nori pasiekti aukštą specializacijos italų virtuvės. [+]

Skirtas tiems, kurie nori pasiekti aukštą specializacijos italų virtuvės. Žinoma leidžia studentams įgyti labai kvalifikacinius gebėjimus, kurie leistų jiems sugalvoti ir pasiūlyti meniu, kurie pradeda išaukštinti rastų per Italijos kulinarijos tradicijas produktų vertę.

Kursas apima

Kulinarijos pramonė Chef profesija Organizavimas ir valdymas sandėlyje ir reikmenys Rinkodaros strategijų konkretus kulinarinio pramonės organizacija Higienos praktikos taisyklės - RVASVT Planavimas ir naujų statyba meniu Sukūrimas ir vystymas receptų sudėtingų patiekalus Iš tradicinių itališkų ir regioninių patiekalų gamyba Parengta: karšto ir šalto užkandžiai ir užkandžių, pirmojo studijų programą (makaronai, ryžiai ir sriuba patiekalais) Karšti patiekalai, įvairių tipų tešlos ir kiaušiniu ir / ar sūrio pagrindu kursus ir patiekalus Preparatais, kaip konditerijos, kepimo ir ledų priėmimo Darbas kaip darbuotojui arba veikti savo verslą Žmogiškųjų išteklių valdymas ir komandinio darbo Organizuoti darbą virtuvėje Higiena, darbo vietoje švarą ir saugumas Kokybės vertinimas Teikiamų paslaugų klientams [-]