DIEFFE Job's Academy

Įvadas

Oficialus aprašymas

TILTAS TARP FORMAVIMO IR DARBO, tarp verslo ir institucijų

DIEFFE yra realybė, kad daugiau kaip 30 metų, dirba kartu su žmonių ir įmonių teikia pirmenybę profesinį ir žmogiškąjį vystymąsi Jaunimo ieškantys darbo, o žmonės jau dirba.

100 mokymo keliai per metus daugiau nei 2200 studentų. 60.000 mokymo valandų Pristatysime 1,800,00 valandų / studentas, 3500 partnerės įmonės: kai kuriuos labai svarbius numerius, fotografiją vieną iš svarbiausių patirčių Venecijos švietimo ir profesinio formavimo sektoriuje.

DIEFFE šiandien yra socialinis kooperatyvas, kad ir toliau vadovauja jos veiklai link formavimo, švietimo ir orientacijos. Formavimas įstaiga su kokybės sertifikavimo UNI EN ISO 9001, DIEFFE yra akredituota pagal Regione Veneto formavimąsi organas orientacijos, pagrindinio formavimas, aukštojo formavimo ir nuolatiniam formavimo sektoriuje.

Kooperatyvas yra visuose Venecijos teritorijoje, su 5 operatyvinės šakų pasiskirsto miestų: Paduva, Venecija, Vicenza, Treviso, Verona ir veikia sinergiškai su viešojo institucinių subjektų (vietos institucijų, įmonių ir tt), eiliniai (kategorija organizacijos, socialiniai dalys, ir tt) ir su pagrindiniais gamybos rajonų Venecijos.

Dėka patirtį ir know-how įgytą nuolat atsakyti į naujus iššūkius, DIEFFE daro nuolatinį mokslinį darbą į inovacijas siekiant visada bus priešakyje IT kompetencijų srityse:

  • nuolatinė orientacija
  • Pareiga Švietimo
  • Formavimas ir profesionali atgaiva
  • Formavimas Konsultavimas (poreikių analizė)

intervencijos sritys

Iš DIEFFE pasiūlymas išreiškia trijų veiklos sričių:

  1. Švietimo ir profesinio formavimas
  2. Pridedamas Darbas
  3. Nuolatinis formavimas ir konsultavimas verslo

Misija ir vizija

Šviesti išleisti žmones pirma, kartu žmones ir verslą kartu profesinio ir organizacinio augimo kelią, suteikiant tinkamą vystymąsi kiekvieno poreikius perduodantiems kompetencijas ir žinias.

Iškeldamas žmogų, nes kiekvienas gali ir kiekvienas turėtų skirti įnašą žmogiškojo kapitalo už bendrą tikslą plėtrai. Šia prasme formavimas yra fiziologinis būtinybė. Investicija, o ne išlaidos. Geriausias būdas suteikti profesinį tobulėjimą, motyvaciją, dalytis verslo misija ir todėl pabaigoje Bendrovės sėkmę.

DIEFFE ketina visų pirma siekiant palengvinti pasirengimą ir jaunimo pradeda dirbti, gerinti ir naujoves švietimo paslaugas, išleisti didelį dėmesį socialinės įtraukties politikoje ir profilaktikai įvairių rūšių jaunimo nepatogumus ir mokyklos nebaigusių reiškinius. Ši socialinė tradicija yra iš DIEFFE istorija.

Nuo 1985 metų jos įkūrimo, DIEFFE pateko į "P.Egidio" ir "S.Nicolò Marghera" BŽP (profesionalus formavimas centro) valdymą, formavimas centrai veikianti kulinarinio ir elektros pagrindas formuoti nuo 1945 m. Nuo to momento DIEFFE tęsia šią socialinę kelią, įkvėptas pranciškonų tėvų, Egidio Gelain ir Ruggero Nuvola, kurio siekis buvo prisidėti prie darbo, kultūros, šeimos ir socialinės pažangos iš Venecijos regiono žmonėms.

Pradedant nuo 90-ųjų DIEFFE yra ne tik mokyklos nebėra, bet prasideda evoliucija kelią; plečia savo poveikio zoną, nacionalinės ir tarptautinės rinkos, dalyvauja svarbiuose inovacinių projektų rengimo ir formavimo srityje, dirbti savo kelią įmonėms kaip poveikio srityje.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų

Peržiūrėti kursus »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Kursai

Italų Kulinarijos Meistras

Su bendrabučiu Dieninės 6 savaites May 2018 Italija Padujos

Kursas skirtas tiems, kurie nori pagerinti savo žinias apie Italijos kulinarijos ir gastronomijos tradicijas. Mes siūlome visą eilę praktinių maisto ruošimui, pyragai, bandelės, ledai, picos ir duonos seminarų ir nuodugniu tyrimu vyno ir amatų alaus, sutelkiant dėmesį į techninius ir kultūrinius aspektus, kuriems taikomas pamokų dėl maisto tyrimų, technologijų ir perdirbimo metodus. [+]

Kursas Kas gali kreiptis: Italijos ir užsienio specialistai iš maisto ir vyno pramonėje, maisto ir maisto ruošimo specialistams ir Passionates Žinoma, bus pradėti su 12 ir ne daugiau kaip 20 mokinių. Trukmė: 6 savaites tiek teorijos ir praktinių pamokų metu DIEFFE akademijos (103 valandų) 60 valandos švietimo pameistrystės 5 savaites atrinktų ir prestižiniuose restoranuose Kursas yra mažiau kaip 6 savaitėms ir ji yra padalintas į tris skirtingus modulius: Pirmasis sudaro klasėje ir laboratorinių pagrindu pamokų akademijoje buveinėje Antroji siūlo edukacinių kelionių ir patirtį pagrindinių Italijos miestų rinkinį, per svarbiausių tradicijų (kultūra, kulinarijos ir žemės ūkio) Trečiasis yra praktiška su prestižiniame restorane pameistrystės pasirinktos akademijoje Kursas skirtas tiems, kurie nori pagerinti savo žinias apie Italijos kulinarijos ir gastronomijos tradicijas. Mes siūlome visą eilę praktinių maisto ruošimui, pyragai, bandelės, ledai, picos ir duonos seminarų ir nuodugniu tyrimu vyno ir amatų alaus, sutelkiant dėmesį į techninius ir kultūrinius aspektus, kuriems taikomas pamokų dėl maisto tyrimų, technologijų ir perdirbimo metodus. Per pamokas mokiniai skirstomi į grupes, ir jie valdys rengimą ingredientų ir vykdymo receptus pagal rotacijos sistemą. Studentai dalyvauja praktinėje veikloje, kuri vyksta laboratorijose gaminimo, pyragaičiai, ledai, ir alaus darykla. TEMOS Maisto gaminimas (45 valandos) Konditerijos gamyba (10 valandos) Pica ir kepykla (10 valandos) Ledai (5 valandos) Vyno (10 valandos) Alaus (8 valandos) Maisto prekėmis (10 valandos) Maisto sauga ir RVASVT (5 valandos) mokymasis Mokiniai dirba tipiškas restorane, netoli akademijos, pasirinktos DIEFFE. Kiekvienas mokinys dirbs kitu maitinimo verslo ir turės galimybę praktikuoti ir tobulinti metodus, per tiek teorijoje, pamokas ir praktinio workshops.alimentare e Gastronomie... [-]