COQUIS

Įvadas

Oficialus aprašymas

coquis ji yra Universitetas Italijos virtuvėJis siūlo profesionalias kursai virimas, konditerijos gaminiai, pica, salė ir valdymas suformuoti geriausius specialistus pramonei. Kokybės procesas, kuriuo užtikrinama galimybė patekti į darbo rinką.

coquis Tai aukščiausias išraiška kulinarijos mokymus, kuriuos didžiausių įmonių pripažintas sektoriuje su didžiausiu procentu studentai patenka į geriausių restoranų.

Ji sukurta remiantis Trojos brolių, L 'iniciatyvauniversitetas Ji pasiekė tarptautinio pripažinimo dėka patirties ir steigėjų ir aukštos kokybės mokymo personalo aistra.

ANTRASIS FOOD & WINE, coquis yra tarp 10 geriausių Kepimo mokyklų pasaulyje.

coquis, Universitetas Italijos virtuvėJis bendradarbiauja su "Romos universiteto Tor VergataIr tai yra vieta, par excellence, kur mokiniai mokosi meno Enogastronomija.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Italų

Peržiūrėti kursus » Matyti Tiksliųjų mokslų bakalauro studijos »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Kursai

Per profesinės tešlos

Su bendrabučiu Dieninės 8 savaites October 2018 Italija Rome

Už tešlos aistra gali tapti svarbia profesija! Profesionalus Konditerijos kursas suteikia struktūrizuotą mokymo programa, suskirstyta į teorijos ir praktikos, siekiant išmokti įgūdžių, reikalingų dirbti konditerijos pasaulyje. Tai didelis profesinis mokymas būtina įvesti konditerijos virėja profesiją ... [+]

Už tešlos aistra gali tapti svarbia profesija! Profesionalus Konditerijos kursas suteikia struktūrizuotą mokymo programa, suskirstyta į teorijos ir praktikos, siekiant išmokti įgūdžių, reikalingų dirbti konditerijos pasaulyje. Tai didelis profesinis mokymas reikia siekti konditerijos virėja profesiją.

gavėjai

Profesionalus Konditerijos kursas skirtas tiems, kurie turi norą išmokti pagrindus ir metodus tešlos, kad tilptų į profesiniame kontekste, su kvalifikacijos lygiu pramonėje pripažinta. Prieiga prie kurso leidžiama maksimalų skaičių 16 dalyvių, kad būtų užtikrintas visiškas dalyvavimą visų studentų operaciją, padalintas į atskirus darbo vietų pilnai įrengtas su naujausiomis technologijomis.... [-]


Per profesinės virtuvės

Su bendrabučiu Dieninės 10 savaites October 2018 Italija Rome

Kulinarija kursai Profesionalūs coquis yra Aukštojo mokslo kelias naudinga įgyti visas žinias, reikalingas pradėti karjerą kaip virėja. Tyrimo, formuluoti ir kvalifikuota Žinoma, numato padalijimo į teorinių ir praktinių pamokų, siekiant užtikrinti tinkamą mokymą studentams ... [+]

Kulinarija kursai Profesionalūs coquis yra Aukštojo mokslo kelias naudinga įgyti visas žinias, reikalingas pradėti karjerą kaip virėja. Tyrimo, formuluoti ir kvalifikuota Žinoma, numato padalijimo į teorinių ir praktinių pamokų, siekiant užtikrinti tinkamą mokymą studentams.

Tuo švietimo veiklos pabaigoje, kiekvienas studentas rems baigiamąjį egzaminą, ir kai praėjo, bus įtraukiami į išskirtinį "Find coquis darbas" grandinę. Grandinės, kurioje svarbiausi įmonės Italijos ir romėnų miltai, pasirinkite savo virtuvės darbuotojų.

gavėjai

Profesionali kulinarija kursas yra skirtas labai motyvuotų jaunų žmonių, kurie ieško kieto formavimo įvesti į darbo pasaulį ir yra atvira, taip pat tiems, kurie nori pakeisti darbą sekti savo aistra ir ją paversti profesija. Prieiga prie kurso leidžiama ne daugiau kaip 16 dalyvių, siekiant užtikrinti visapusišką dalyvavimą operacinės etapų visų studentų, padalintas į atskirus darbo vietų pilnai įrengtas su naujausiomis technologijomis.... [-]


Per vakaro profesinės tešlos

Su bendrabučiu Ištęstinės 27 savaites October 2018 Italija Rome

Profesionalus Konditerijos kursas suteikia struktūrizuotą mokymo programa, suskirstyta į teorijos ir praktikos, siekiant išmokti įgūdžių, reikalingų dirbti konditerijos pasaulyje. Tai didelis profesinis mokymas būtina įvesti konditerijos virėja profesiją ... [+]

Už tešlos aistra gali tapti svarbia profesija!

Profesionalus Konditerijos kursas suteikia struktūrizuotą mokymo programa, suskirstyta į teorijos ir praktikos, siekiant išmokti įgūdžių, reikalingų dirbti konditerijos pasaulyje. Tai didelis profesinis mokymas reikia siekti konditerijos virėja profesiją.

gavėjai

Profesionalus Konditerijos kursas skirtas tiems, kurie turi norą išmokti pagrindus ir metodus tešlos, kad tilptų į profesiniame kontekste, su kvalifikacijos lygiu pramonėje pripažinta.

Prieiga prie kurso leidžiama maksimalų skaičių 16 dalyvių, kad būtų užtikrintas visiškas dalyvavimą visų studentų operaciją, padalintas į atskirus darbo vietų pilnai įrengtas su naujausiomis technologijomis... [-]


Per vakaro profesinės virtuvės

Su bendrabučiu Dieninės 27 savaites October 2018 Italija Rome

Sužinokite meno Enogastronomija, paversti savo aistra į profesiją, užsiimti pasaulyje virimo įsigyti visą išsamią ekspertizę, per karjeriniai ir kvalifikuoti tyrimus, padalintas į teorijos ir praktikos pamokų serija: virtuvė Profesionalus kursas coquis moko pagrindinių įgūdžių, kurie gali siekti profesinės virėja iš žemės ... [+]

Sužinokite meno Enogastronomija, paversti savo aistra į profesiją, užsiimti pasaulyje virimo įsigyti visą išsamią ekspertizę, per karjeriniai ir kvalifikuoti tyrimus, padalintas į teorijos ir praktikos pamokų serija: virtuvė Profesionalus kursas coquis moko pagrindinių įgūdžių, kurie gali siekti profesinės virėja iš žemės, ir tada pradėti dirbti karjeros restorane pramonėje.

gavėjai

Kulinarija kursai Profesionalus naktis tiems, kurie neturi darbo patirties ir turi noro mokytis virtuvės pagrindai nedelsiant pradėti profesiniame kontekste, su kvalifikacijos lygiu pramonėje pripažinta.

Prieiga prie kurso leidžiama maksimali skaičius 16 dalyvių, kad būtų užtikrintas visiškas dalyvavimą visų studentų, padalintas į vieną darbo vietą, eksploatavimo, pilnai įrengtas su naujausiomis technologijomis.... [-]


Profesionalus kursas picos (apvalus, kastuvas ir visos)

Su bendrabučiu Dieninės 5 savaites October 2018 Italija Rome

Kursas skirtas mokyti Pizzaioli specialistų, turinčių patirties dėl visiško valdymą pizzeria.Le tūkstančių darbo vietų pasirinkimas Italijoje šioje srityje, kad ši profesija iš karto spendable darbo rinkoje. Mokymo leidžia jums įgyti visas žinias, praktinius įgūdžius ir mažos paslaptys reikia parengti gerą picą iš pasirinkimo ... [+]

Kursas skirtas mokyti Pizzaioli specialistų, turinčių patirties dėl visiško valdymą pizzeria.Le tūkstančių darbo vietų pasirinkimas Italijoje šioje srityje, kad ši profesija iš karto spendable darbo rinkoje. Mokymo leidžia jums įgyti visas žinias, praktinius įgūdžius ir mažos paslaptys reikia parengti gerą picą iš tešlos sudedamųjų dalių pasirinkimas, iš perdirbimo maisto ruošimui. Mokymosi maisto saugos ir ekonominio valdymo picerija taisykles užbaigti teorinį ir praktinį mokymą kurso.

gavėjai

Kursas yra skirtas visiems tiems, kurie, nepaisant neturi jokio konkretaus mokymo, nori tęsti šią profesiją. Svečiams leidžiama ne daugiau kaip 16 dalyvių, siekiant užtikrinti visapusišką visų studentų praktiniame etapų pamokas.... [-]