ALMA - The International School of Italian Cuisine

Įvadas

Oficialus aprašymas

Pirmaujančių pasaulio CENTRAS MOKYMO Italijos virtuvė

ALMA - Tarptautinė mokykla Italijos virtuvė yra patalpinta didinga Hercogo rūmai colorno, įsikūręs gražioje itališko stiliaus sodą. Mokykla yra už 10 km nuo Parmos, Italijos maisto slėnio širdyje, ir apdovanotas UNESCO Creative City gastronomijos, kur taip pat EMST - Europos maisto saugos tarnyba yra.

Tai išskirtinis istorinis vieta yra įrengta su naujausiais mokymo ir maisto ruošimo priemonės. Ji apima virš 7.000 MQ su: konferencijų kambarys ir Agora kambaryje su virtuvės, 7 mokymo kabinetai, 4 demo kabinetai, 2 bandelės laboratorijos ir 1 sommellerie kambarys pilnai įrengtas, su A / V sistemos, 17 a vyno rūsys, 1 sensorinis analizė laboratorijos 1 MTTP virtuvė, 1 biblioteka su 13.000 kulinarinių knygų, laikraščių ir DVD kolekcijas, centrinis virtuvė, 1 restoranas sėdėjimo 180 svečiai ir 1 Bauda Valgomasis Restoranas sėdėjimo 40 svečiai.
Nuo 2004, Alma išsilavinę šioje vietoje virėjai, konditerijos virėjai, someljė ir F & B vadovų iš visame pasaulyje su atliktų aukščiausiu lygiu tituluočiausių mokytojų mokymo programas.

Alma dekanas yra "Maestro Gualtiero Marchesi, labiausiai autoritetingų italų virėjas ir virimo mokytojas visame pasaulyje. Be to, mokykla bendradarbiauja su daugiau nei 700 tarp labiausiai žinomų italų restoranų vieta stažuotes Alma studentams, taip pat remiasi aukštos kvalifikacijos dėstytojų.

Per pastaruosius metus Alma aukštos švietimo kursus paklausa gerokai padidino, kad šiandien ALMA šeimininkai apie 2.000 studentų per metus (nuo ugdymo programas ir pritaikyti -made kursus) ir toliau didės tikimasi 2017 m.
Viena iš tokios sėkmės priežasčių yra Alma Alumni aukštos užimtumo lygis. Iš statistinių duomenų, 90% t hem susirasti darbą per 6 mėnesius po to, kai jų diplomas ir ALMA padeda jiems įsidarbinant dėka ALMAlink, skirta portalo www.almalink.it leidžia restoranų, viešbučių ir įmonių maitinimo pramonėje patekti į kontaktą su ALMA absolventai.

ALMA MOKYMO PASIŪLYMAI

KALBA: Italų

  • Esme itališkos virtuvės
  • Esme konditerijos
  • CUISINE TECHNIKOS KURSUS
  • Pyragai TECHNIKOS KURSUS
  • PADĖJĖJAS Restaurant & Bar VADYBININKAS
  • MEISTRAS someljė Alma-AIS
  • F & B VADYBININKAS KURSO

Kalba: Lietuvių

  • Tarptautinė programa itališkos virtuvės
  • Tarptautinė programa ŠIUOLAIKINĖS TEŠLOJE
  • TARPTAUTINIS STUDIJŲ VYNO
  • Bendras programas su mokyklomis partnerėmis

ALMA Tarptautinis tinklas

ALMA turi stiprią tarptautinę pašaukimą ir tai yra priežastis, kodėl ji sukūrė tvirtą tinklą su geriausių kulinarijos mokyklų visame pasaulyje. Bendradarbiaujant su savo mokyklomis partnerėmis, Alma organizuoja specialius italų virtuvės kursus ir traukiniai užsienio virėjai tapti ambasadoriais Italijos virtuvė ir itališkais produktais savo gimtojoje šalyje.

  1. Tarptautinė kulinarinio centras - Niujorkas (JAV)
  2. Il Cuoco - Italijos kulinarijos institutas - Seulas (Pietų Korėja)
  3. George Brown koledžo viryklų mokykla - Torontas (Kanada)
  4. ITHQ (Kvebeko institutas turizmo ir dvarų) - Monrealis (Kanada)
  5. Cessa Universidad - Meksikas (Meksika)
  6. Čekų dailės muziejus "Culinaire de Miyagi" - Sendajus (Japonija)
  7. VTC - Profesinio mokymo taryba - Honkongas (Kinija)
  8. Westminster Kingsway kolegija - Londonas (Jungtinė Karalystė)
  9. Senac - Centro Universitário - San Paulas (Brazilija)
  10. MSA - kulinarijos menų akademija - Stambulas (Turkija)
  11. NSI - Šiaurės Sidnėjus Inshttp: //www.bic-lj.si/en/titute - Sidnėjus (Australija)
  12. "Prue Leith Chef Academy" - "Centurion", Johanesburgas (Pietų Afrika)
  13. KDU universiteto koledžas - Kuala Lumpūras (Malaizija)
  14. Mausi Sebesas - Buenos Airės (Argentina)
  15. BIC Profesinis Ljubljana koledžas - Liubliana (Slovėnija)
  16. Hungkuang universitetas, Taichungas (Taivanas)
  17. AIMS institutas - Bangalore (Indija)
  18. Kul In - Sisak (Kroatija)
  19. Zhejiang turizmo kolegija - Hangdžou (Kinija)
  20. Šveicarijos švietimo grupė - Montreux (Šveicarija)

ALMA PARTNERIAI

Kai kurie iš pagrindinių mokyklos partnerių yra Parmos prekybos rūmai, pagrindinis akcininkas kartu su Provincija di Parma, kuri pastatė patalpas su Kolorno pilimi. Kiti partneriai: Unione Industriali ir Ascom Parma, Cariparma "Crédit Agricole, FIPE keletas konsorciumų tipiškų maisto produktų ir vynų (parmezanas, Lambrusco di Modena, Olio Toscano, Prosciutto di Parma, Vini REGGIANI, salumi Tipici Piacentini, Vini apsaugos DOC Colli Piacentini, Vini Colli di Parma, Produttori di Aceto balsamico, Vini Colli Bolognesi), APACOOP, ASSICA, Confcooperative Emilija-Romanija Istituto nazionale espresso Italiano Federalimentare, Assolatte ir FederDoc.


ALMA taip pat pasirašė protokolinius susitarimus su Italijos švietimo, universiteto ir mokslinių tyrimų ministerija (MIUR) bei Italijos nacionaliniu užsienio prekybos institutu (ICE). Ji taip pat yra sudariusi susitarimus ir bendradarbiavimą su SDA Bocconi Milane ir Parmos universitete. ALMA yra akredituota į Emilijos Romanijos regiono švietimo sistemą ir yra sertifikuota pagal ISO 9001-2008.

2011 m. Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su EXPO 2015 dėl švietimo ir reklaminių renginių serijos EXPO tema "Planuojanti maitinti - energija visiems", kuri taip pat bus susijusi su jos tarptautiniu tinklu.

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
  • Italų

Matyti Sertifikatai »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Sertifikatas

ALMA Italian Culinary Program - Basic Level

Su bendrabučiu Dieninės 1 mėnuo Registracija galima Italija Parmos

[+]

Norėdami gauti daugiau informacijos apie šio kurso kainą, apsilankykite oficialioje svetainėje Apgyvendinimas: 2, 3 ir 4 lovos apartamentai yra prieinami mūsų patogiose būsto rezidencijose, esančių pėsčiomis nuo mokyklos ir mūsų sporto renginių. Kiekvienuose apartamentuose yra svetainė su virtuvėle ir vonios kambariu; mėnesinis nuomos mokestis yra 435 EUR, įskaitant priežiūros paslaugas. PROGRAMA Kurso turinys: studijų, mokymų ir pamokų vietoje derinimas: [-]

Alma Italų Kulinarijos Programa

Su bendrabučiu Dieninės 7 mėnesių October 2018 Italija Parmos

Kursas skirtas suteikti tarptautiniams studentams ne tik teorinį ir praktinį mokymą Išplėstinė Italijos virtuvė, bet realiai visą Italijos patirtis. Italijos kulinarijos kultūra, kalba, istorija, vyno ir visų išvykas ir profesinio mokymo vieną vienos iš geriausių Italijos Restoranai Tai puikus būdas sužinoti, kaip tapti tikra profesionalų italų virtuvė derinys. [+]

Kursas skirtas suteikti tarptautiniai studentai ne tik teorinio ir praktinio mokymo pažangių Italijos virtuvė, bet tikras pilnas italų Patirtis. Italijos kulinarijos kultūra, kalba, istorija, vyno ir visų išvykas ir profesinio mokymo vieną vienos iš geriausių Italijos Restoranai Tai puikus būdas sužinoti, kaip tapti tikra profesionalų italų virtuvė derinys. Programa yra sukurta dviem etapais: pirmasis gyvenamasis fazės ALMA Campus, netoli Parma, tiesiog paskelbė Creative Miestą gastronomijos UNESCO, su demo pamokas ir mokymo klasių, ir antrojo etapo, stažuotės restorane arba viešbutyje. Kreipdamasis į: Tarptautiniai studentai kuria siekiama tapti profesionalus virėjas Italijos virtuvė, turėtų atitikti šiuos reikalavimus dėl priėmimo: Įgudęs mokėti anglų kalbą Bent 18 metų amžiaus Didžiosios motyvacija ir aistra pradėti profesinę kelią Italijos virtuvė Pirmoji patirtis tame sektoriuje Darbo struktūra: Italų virtuvė ir kultūra Produktai ir žaliavos Svečių virėjas demo Maisto ruošimo metodai ir praktika vynai Tešla Italų kalba Vizitai į gamybos vietas Pasitarimai ir pažangos vertinimus TRUKMĖ 7 mėnesių kiekvienas: apie 2-mėnuo-mokyklos etapas Alma būstinėje colorno (PR) ir apie 5 mėnesių stažuotės į viršų italų restoranas arba viešbučio struktūrą į vieną iš 20 Italijos regionų. Pagaliau, 2 dienų egzaminui Pamokos vyks anglų kalba. Reikia daugiau informacijos? paklausti čia: susisiekti su mumis arba rašyti į infoalma@scuolacucina.it~~pobj Ar nori skype sesiją? Užsisakykite tai raštu diletta.carboni@scuolacucina.it~~V [-]

Alma Italų Modernus Tešlos Programa

Su bendrabučiu Dieninės 5 mėnesių October 2018 Italija Parmos

Programa siekiama mokyti italų šiuolaikinio Konditerijos pagrindus savo regioninių skirtumų su teorija, demonstracijų ir mokymo klasių. Atraskite autentišką tradiciją Italijos konditerijos ir gauti savo Professional sertifikatas Italijos konditerijos virėja. [+]

Programa siekiama mokyti italų šiuolaikinio Konditerijos pagrindus savo regioninių skirtumų su teorija, demonstracijų ir mokymo klasių. Praleiskite du mėnesius ne ALMA Campus šalia Parmos, tiesiog paskelbė Kūrybinis miestas gastronomijos, ir išmokti autentišką itališką tešlos iš pripažintų virėjai. Tada užpildyti šią gyvenimo patirtį su 3 mėnesių stažuotės konditerijos skyriuje restorane, viešbutyje struktūros ar konditerijos laboratorijoje A į vieną iš 20 Italijos regionų. Atraskite autentišką tradiciją Italijos konditerijos ir gauti savo Professional sertifikatas Italijos konditerijos virėja. Kreipdamasis į: Tarptautiniai studentai, siekiantiems tapti Italijos Šiuolaikinės konditerijos reikalavimų priėmimo profesionalus: Įgudęs mokėti anglų kalbą Bent 18 metų amžiaus Didžiosios motyvacija ir aistra pradėti profesinę kelią tešlos Pirmoji patirtis tame sektoriuje Maksimalus dalyvių skaičius: 20 už kiekvieną leidinį Dalykai: Konditerijos metodai ir praktika Svečių virėjas demo Vizitai į gamybos vietas Istorija konditerijos desertiniai vynai Italų kalba TRUKMĖ Vienas leidimas per metus, 5 mėnesių kiekvienas: 2-mėnuo-mokyklos etapas ALMA Campus šalia Parmos, o 3 mėnesių stažuotės konditerijos skyriuje restorane, viešbutyje struktūros ar konditerijos laboratorijoje vienai iš 20 italų regionai. Pagaliau, 3 dienų baigiamasis egzaminas. Pamokos vyks anglų kalba. Reikia daugiau informacijos? paklausti čia: susisiekti su mumis arba rašyti į infoalma@scuolacucina.it~~pobj Ar nori skype sesiją? Užsisakykite tai raštu diletta.carboni@scuolacucina.it~~V [-]

Kontaktai

Alma S.R.L. Scuola Internazionale Di Cucina Italiana

Adresas ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana Piazza Garibaldi, 26 Colorno
43052 Parmos, Italija
Interneto svetainė http://www.alma.scuolacucina.it/
Telefonas +39 0521 525211