Oficialus aprašymas

" Barcelona " kulinarijos institutas yra sukurtas taip, kad turėtumėte unikalią ir nepakartojamą patirtį, pagrįstą daugiakultūriškumu, kūrybiškumu ir inovacijomis.

Mokyklos tikslas - išmokyti žmones kurti savo ateitį.

Institutas, skirtas keisti virtuvę

Tai yra idėja, pagal kurią trys mokytojai Barselonoje pradėjo kurti dabar Culinary Institute of Barcelona - švietimo projektą, skirtą mokyti specialistus, kurie vadovausis 21-ojo amžiaus virtuvėmis ir restoranais.

Įvairių profesionalų mokymai, kurie nenori būti vienodi

Mes suprantame, kad mes gyvename pasaulyje, kuriai būdingas nuolatinis paradigmos poslinkis - tai pasaulis, reikalaujantis naujo tipo profesionalų, galinčių suteikti vertingų sprendimų ir kuriuose svarbiausios technologijos, kūrybiškumas ir inovacijos. Dėl šios priežasties mes pritaikėme mokymo modelį, naudojamą Silicio slėnyje, skaitmeninės technologijos mecą, ir tarptautinę virtuvę. Tai daro mus skirtingi.

Vizija

Mes gimsta iš pokyčių, ir mes nuolat besikeičianti. Keisti evoliucijos sinonimas. Ir mokymas taip pat turi tarnauti tam: augti ir vystytis.

Daugelį metų visuomenė linkusi būti obsesiška žinių pervertinimui. Ji primygtinai reikalauja nusivylimo, kai jaunuoliai spaudžiasi studijuoti, be to, ugdydami savo vertybes, įgūdžius ir požiūrį. Ir tai yra didelė klaida.

Tradiciniams mokymo centrams studentai nėra vertinami už tai, ką jie tikrai geri, bet apie tai, ko jie turėtų žinoti. Tokie įgūdžiai kaip vaizduotė, kūrybiškumas, iškalbingumas ir net žvalgyba yra baudžiami. Jie nėra motyvuoti ir nėra apmokyti būti novatoriškaisiais, tačiau jie yra mokomi iš praeities į praeitį, nesvarbu apie ateitį.

CIB dėka mes mokome tobulinti, klausinėti, įsivaizduoti, ieškoti ir rasti naujų galimybių, naudodamiesi savo intelektu, o tai nėra labai racionalus, bet visiškai emocinis.

Mes mokome daugiau dalykų nei žinoti. Mes mokome mylėti ir išgyventi, o ne priimti nustatytą. Kadangi mes žinome, kad tai, kas yra nustatyta, yra trumpalaikis ir dažnai net neteisingas.

Mes esame apsėstas mūsų mokymo procedūromis, kad mūsų jauni žmonės galėtų įveikti pokyčių scenarijus, padaryti juos savarankiškai ir žinoti, kaip prisitaikyti prie naujų aplinkybių absoliučiai natūraliai. Mes stengiamės mokyti nustatyti, siekti ir pasiekti tikslus, nebijokime klaidų. Nes tik tie, kurie nori daryti klaidas, gali daryti tikrai nuostabius dalykus.

Štai kodėl mes sukūrėme CIB. Padaryti tai.

Mokymo modelis

Mes remiame savo metodiką 6 ašimis, kurios leidžia formuoti lyderius, galinčius sėkmingai susidoroti su 21-ojo amžiaus iššūkiais.

Mokymasis remiantis iššūkiais

Išsilavinimo modelis, kuris:

Tai kelia studentams realias problemas, skatina jų transformacines vadovavimo kompetencijas ir daro juos labiau konkurencingus šiuolaikiniame pasaulyje.

Sukuria motyvaciją ir pasiekimų jausmą.

Jis susieja studentą su aplinka, todėl gaunama materiali vertė.

Ji siūlo sudėtingą patirtį, kuri plėtoja verslumą ir žmogaus prasmę.

Tai patirtinis, bendradarbiavimo ir žinių integratorius.

Lankstumas

Štai kodėl: lankstumas yra gyvenimo samprata, patentuota kiekvienoje mūsų patalpose. Mokymo erdvės, aktyvios ir dinaminės, kuriose studentas yra centras. Ir taip:

Kursai keičiasi. Su kėdėmis, kurios yra ne tik kėdės, bet ir mobilios asmeninės darbo vietos, pritaikytos kiekvieno mokinio ir kiekvienos klasės savybėms.

Visi mūsų mokiniai turi protingą vertimo PILOT ausinę, kuri leidžia jiems kalbėti ir sekti klases jų gimtąja kalba. Be kabelių ar komplikacijų.

Taip pat laikas studentui ir jo bendraminčiams dirbti laisvalaikiu.

Įkvepiantieji mokytojai

Mes žinome, kad nors tai yra priežastis, kuri moko, ji yra išmokta iš emocijų. Štai kodėl kiekvienas iš mūsų mokytojų:

Aktyviai elgtis pedagogine patirtimi, ir tai rodo.

Jis suinteresuotas studentu, iššūkis, vadovaujantis ir stiprinantis jo vystymąsi.

Jis išsiskiria kaip akademikas ir lyderis savo disciplinoje, jis yra novatoriškas ir naudoja technologijas.

Jis aktyviai ir formaliai dalyvauja savo profesinėje, verslo, akademinėje ir socialinėje aplinkoje.

Tai yra glaudus ryšys su mokiniais, tai yra geras pavyzdys ir paliekamas ženklas.

Įsimintina patirtis

Mūsų studentai praleidžia su mumis ne mažiau kaip vienerius metus ir gyvena:

Pasaulinė, įvairialypė ir daugiakultūrė mokymosi bendruomenė.

Akademinė ir profesinė praktika Campus ir už jos ribų.

Studentų ugdymo veikla, kuri užtikrina iššūkių įvairovę ir skatina įgūdžių ugdymą.

360º treniruotės

Mes nesame patenkinti žinių teikėjais, visi mūsų mokiniai gauna 360 laipsnių mokymus.

  • Žinios:
    Technologinis, produktas ir jo manipuliavimas.
  • Gebėjimai:
    Valdyti verslą, kitus žmones ir save.
  • Požiūris:
    Vadovavimas, socialinis ir profesionalus.
  • Galimybės:
    Už aplinkos ir pačių save pripažinimo.

Kadangi tai yra tada, kai šie keturi apskritimai susilieja, kai įvyksta sėkmė.

Prieinamumas ir skaidrumas

Visi CIB, mokytojų ir studentų bendravimai yra prieinami ir pasiekiami visą parą visą parą.

  • Asmeniniai momentiniai pranešimai, pagal grupes ir apskritai.
  • Vaizdo įrašų, garso ir dokumentų archyvas.
  • Vaizdo ir garso įrašai realiu laiku.
  • Tai lengva, "Facebook" darbo vieta.
Programos mokomos:
Ispanų
Anglų

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Diplomas

Culinary Institute of Barcelona

Gavęs CIB chef diplomą tampa daug daugiau nei profesionalus virėjo laipsnis. Šis diplomas garantuoja, kad studentas gali diegti naujoves ir kurti, ty tobulinti jau egzist ... [+]

Gavęs CIB chef diplomą tampa daug daugiau nei profesionalus virėjo laipsnis. Šis diplomas garantuoja, kad studentas gali diegti naujoves ir kurti, ty tobulinti jau egzistuojančią veiklą ir daryti tai, ko niekas anksčiau darė. Šis kursas yra kūrybos ir gamtos mokslų kelionė, kuri, pasirinktinai, gali būti išplėsta naudojant ankstesnį inicijavimo modulį tiems, kurie neturi "kokios nors profesinės patirties gaminant maistą".

Kai diplomas bus sėkmingai užbaigtas, studentas gali pasirinkti bet kurį iš šešių kulinarinių specialybių, galinčių tapti specialisto virėja, arba pasirinkti kursą, kad gautų vykdomojo chefo antrosios pakopos studijų diplomą.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
8 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba

Doktorantūros studijų sertifikatas

Culinary Institute of Barcelona

Šis aspirantūros vyresniojo chefo laipsnis yra trijų mėnesių kursas, skirtas specialiai šefpavims, norintiems žengti dar vieną žingsnį akademiniame mokyme, dėmesį skirian ... [+]

Šis magistro laipsnis skiriamas virėjams ar virėjams, norintiems valdyti profesinę virtuvę

Šis aspirantūros vyresniojo chefo laipsnis yra trijų mėnesių kursas, skirtas specialiai šefpavims, norintiems žengti dar vieną žingsnį akademiniame mokyme, dėmesį skiriant profesionalios virtuvės vykdomajam valdymui.

Programa apima penkis mokymo modulius:

Verslas ir žmonės ", kuris suteikia studentams verslo viziją savo virtuvėje ir pateikia tai žmogaus komandos kontekste, kad jie vadovaus.Ekonomikos vadyba, kuri suteikia studentams ekonominį savo darbo kontekstą, įskaitant finansinius, matavimo ir kontrolės aspektus.Procesų valdymas, kuris suteikia studentams įrankius ir sprendimus, reikalingus logistiniam jų virtuvės ir jų žmonių valdymui.Šoniniai įgūdžiai, kurie ugdo sugebėjimus valdyti žmones, kurie sudaro jūsų darbo grupę ir tiekėjus.Seminarai, kuriuos sudaro praktiniai seminarai, skirti sustiprinti požiūrius, susijusius su Programos parengtais gebėjimais... [-]
Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų
Ištęstinės
3 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute of Barcelona

Išsami informacija apie mūsų verslą ir jo kontrolė suteikia mums ramybę ir viziją, reikalingą siūlant pakeitimus, prisiimant naujus pavojus ir pasirinkdami naujus formatu ... [+]

Išsami informacija apie mūsų verslą ir jo kontrolė suteikia mums ramybę ir viziją, reikalingą siūlant pakeitimus, prisiimant naujus pavojus ir pasirinkdami naujus formatus, atitinkančius rinkos poreikius. Gebėjimas numatyti pokyčius yra labai svarbus. Tuo tikslu turime būti susipažinę su turimais ištekliais, kad galėtume juos optimizuoti be staigmenų.

Magistrantūros programos "Executive Restaurant Management" tikslai yra:

Mokyti studentus, kaip maksimaliai išnaudoti įmonę ir jos personalą.Tai išsamiai žinoti ir vadovauti darbo grupėms.Suteikti studentams plačią ekonominę verslo viziją, siekiant ją išnaudoti ir maksimaliai padidinti savo veiklos rezultatus.20% kurso tikslas - suteikti studentams reikiamus įgūdžius derybų metoduose, intensyviam bendravimui, valdymui pagal vertybes ir krizių valdymą, ypatingą dėmesį skiriant trims labiausiai patikimiems būsimiems verslo modelių scenarijams, įskaitant tris 6 valandų patirtį apsilankymai... [-]
Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
15 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute of Barcelona

Pirmasis "Restaurant Business Management" magistro laipsnio modulis - MRBM. ... [+]

Pirmasis "Restaurant Business Management" magistro laipsnio modulis - MRBM

Restorano sėkmingas valdymas yra sudėtingas iššūkis. Sėkmingas restorano valdymas yra ne tik siūlymas subalansuoto meniu, skirto pajamų gavimo. Restorano valdyme tenka keletas veiksnių: galimybė užmegzti ryšius su klientais, ieškoti verslų skaitmeninėje žiniasklaidoje, gebėjimas veiksmingai reaguoti į paklausą, formuoti santykius, pagrįstus pasitikėjimu, ir sugebėti susidoroti su tiekėjais. yra veiksniai, kurie vaidina svarbų vaidmenį valdant restoraną.

Šių veiksnių kontrolė yra labai svarbi, kad būtų galima saugiai ir nuosekliai įgyvendinti viską, ką mes aptarėme ir planavome savo versle. Tai sektorius, kuriame vyksta nuolatiniai pokyčiai, kur konkurencija yra stipri ir kurioje reikia reaguoti į klientų lūkesčius. Dėl to naujumas ir tendencijos turi būti priemonės, padedančios mums tobulinti ir valdyti savo verslą sėkmės link.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
15 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute of Barcelona

Šioje magistrantūros studijų programoje įgysite pagrindinių žinių, reikalingų verslo planui sukurti, kad padidėtų naujų verslo iniciatyvų sėkmės tikimybė, o esamų įmonių ... [+]

Norint, kad maitinimo bendrovė vystytųsi, ji turi veiksmingai reaguoti į išorinę aplinką, neprarandant dėmesio turimiems ištekliams, savo sugebėjimams ir stipriosioms pusėms. Dėl šios priežasties, nepriklausomai nuo įmonės dydžio, labai svarbu turėti analizės ir planavimo įrankių priemones, kurios mums suteiktų strateginį požiūrį, reikalingą mūsų verslo ir jo aplinkos padėčiai nustatyti. Tik tokiu būdu jis galės pasirinkti ir įgyvendinti tinkamiausias ir konkurencingas augimo strategijas.

Šioje magistrantūros studijų programoje įgysite pagrindinių žinių, reikalingų verslo planui sukurti, kad padidėtų naujų verslo iniciatyvų sėkmės tikimybė, o esamų įmonių atveju - ir nauji metodai. Abiem atvejais verslo plano įgyvendinimas turi būti taikomas metodams, kurie palengvina projekto valdymą kontroliuojamoje aplinkoje, siekiant išvengti staigmenų ir nenumatytų įvykių.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
15 savaitės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute of Barcelona

Per pastaruosius 25 metus virtuvė išsivystė daugiau nei per pastaruosius 250 metų. Virtuvė yra mokslas, fizika ir chemija. Dėl to šiuo kursu turėsite mokslininkus, fiziku ... [+]

Per pastaruosius 25 metus virtuvė išsivystė daugiau nei per pastaruosius 250 metų. Virtuvė yra mokslas, fizika ir chemija. Dėl to šiuo kursu turėsite mokslininkus, fizikus ir chemikus iš savo pusės, taip pat geriausius pasaulio virtus.

Jie supažindins su savo žiniomis su virtuve ir perduos juos studentams, siekdami sisteminti procesus, konceptualizuoti dizainus, tirti karbonizuojamų dujų elgesį ir aptikti emulsijų reakciją per padažą, naudojant pažangiausius įrankius ir mechanizmus.

Šis kursas yra kur kas platesnis nei avangardo virtuvė. Šis kursas neapsiriboja senosiomis paradigmomis, kad pažeistų taisykles ir atvedė mus į ateities gastronomiją, o mokslą pavertė viešojo maitinimo sektoriaus paslaugomis.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
3 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute of Barcelona

Banketas, maitinimo renginys ar grupinė vakarienė yra unikalus renginys. Nepraleiskite valgio pristatymo, kaip įprastame restorane: nėra vienodų įrašų arba tos pačios pas ... [+]

Banketas, maitinimo renginys ar grupinė vakarienė yra unikalus renginys. Nepraleiskite valgio pristatymo, kaip įprastame restorane: nėra vienodų įrašų arba tos pačios paslaugos.

Banketų virtuvė turi savitus ypatumus, kurie restorane neapsiriboja virtuve. Rengiant maistą kolektyvui, yra taisyklių ir reikalavimų bei logistikos ir vykdymo, kurie skiriasi nuo įprasto viešojo maitinimo. Nei išlaidos, nei maržos nepaneigia tradicinio restorano panašumo. Šeimininkas turi priimti kitokį mąstyseną, kaip ir "maitre", ir renginių organizatorius įsitraukia taip pat, kaip ir viešbučio maisto ir gėrimų vadybininkas.

Tikslai

1. Sužinokite apie maisto ruošimą kolektyvams, įskaitant renginių banketus ir maitinimą, kad galėtumėte dirbti bet kurioje maitinimo įmonėje.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
3 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute of Barcelona

Laikoma dievų maistu, šokoladas niekada niekam nepalieka nieko. Tai kelia aistras, ir visada yra vietos jai. Daug daugiau nei šokolado baras, kakava yra gyvenimo istorija ... [+]

Laikoma dievų maistu, šokoladas niekada niekam nepalieka nieko. Tai kelia aistras, ir visada yra vietos jai. Daug daugiau nei šokolado baras, kakava yra gyvenimo istorija apie civilizaciją ir daugelio kultūrų vystymąsi. Dėl šios priežasties CIB norime, kad jūs atrasite aistrą dėl rudojo aukso virtuvės ir konditerijos gaminių.

Šis kursas skirtas šefpavims ir profesionaliems konditeriams, kurie nori gilinti savo žinias ir įgyti plačią viziją apie šio reikalingo ingrediento galimybes, nuo jos atsiradimo iki kulinarinio avangardo ir kakavos siūlomų pokyčių, suteikiant studentams naujų žinių ir naujos technologijos savo virtuvėse.

Tikslai

1. Mokyti specialistus, kurie turi tvirtą šokolado specializaciją.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
3 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute of Barcelona

Keramika, skulptūra, stiklas ... yra daug meninių disciplinų, kuriose ugniai tenka esminis vaidmuo. Kitas yra dar viena virtuvė. ... [+]

Keramika, skulptūra, stiklas ... yra daug meninių disciplinų, kuriose ugniai tenka esminis vaidmuo. Kitas yra dar viena virtuvė. Tiek tiesiogiai, tiek netiesiogiai, ir nuo seniausių laikų virtuvėje buvo naudojamas ugnis: tai yra pagrindinė sudedamoji dalis, tuo pačiu ir sunkiausia, taigi kartais nepripažįstama, kokia svarbi ar dėmesio ji nori. Nesvarbu, kad viryklės yra bet kokios virtuvės širdyje.

Degimo deglo liepsna, atviros kepsninės šiluma, orkaitės-barbekiu viryklė, krosnys ir rūkymo menas yra skirtingi ugnies apdorojimo būdai ir metodai, kuriems reikalingas puikus mokymasis. Tačiau vakuuminis kepimas ir žema temperatūra taip pat atveria įvairias galimybes mūsų virtuvėms. Medžio deginimo krosnies arba garinės krosnies liepsna, krosnių energija ar netgi mikrobangų krosnelė. Tai ne tik tai, kaip naudojamas ugnis, bet ir skirtingos temperatūros, kurios mums suteikia platų kulinarinių pojūčių spektrą.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
3 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Culinary Institute of Barcelona

Sveikas maistas yra madingas. Dabar daugiau nei bet kada. Tačiau, išskyrus sveiką, žmonės dabar nori, kad jų virtuvė būtų gastronomija. ... [+]

Sveikas maistas yra madingas. Dabar daugiau nei bet kada. Tačiau, išskyrus sveiką, žmonės dabar nori, kad jų virtuvė būtų gastronomija. Virėjai tampa ekologiniais virėjais, žaliais virėjais, virėjais, kurie stengiasi pakeisti pasaulį remdamiesi sveikais produktais, tvarumu ir aplinka ...

Mityba ir mityba yra pilni stigmų visuomenėje, kuri ieško tendencijų, prekių ženklų, pavadinimų, koncepcijų, greito maisto ir, visų pirma, daugybės stebuklų. Šiame magistro laipsnyje mes norime atverti naują aspektą sveikiose virtuvėse, kaip maisto paradigmos ir kulinarijos bei gastronomijos minties dėmesio. Mes norime suplėšyti racionalaus mitybos kliūtis ir rasti sau sveikos mitybos, gyvenimo būdo ir produktų integraciją bei jų paruošimą.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
3 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba

Magistro studijų sertifikatas

Culinary Institute of Barcelona

Restorano sėkmingas valdymas yra sudėtingas iššūkis. Sėkmingas restorano valdymas yra ne tik siūlymas subalansuoto meniu, skirto pajamų gavimo. ... [+]

Restorano sėkmingas valdymas yra sudėtingas iššūkis. Sėkmingas restorano valdymas yra ne tik siūlymas subalansuoto meniu, skirto pajamų gavimo. Restorano valdyme tenka keletas veiksnių: galimybė užmegzti ryšius su klientais, ieškoti verslų skaitmeninėje žiniasklaidoje, gebėjimas veiksmingai reaguoti į paklausą, formuoti santykius, pagrįstus pasitikėjimu, ir sugebėti susidoroti su tiekėjais. yra veiksniai, kurie vaidina svarbų vaidmenį valdant restoraną.

Šių veiksnių kontrolė yra labai svarbi, kad būtų galima saugiai ir nuosekliai įgyvendinti viską, ką mes aptarėme ir planavome savo versle. Tai sektorius, kuriame vyksta nuolatiniai pokyčiai, kur konkurencija yra stipri ir kurioje reikia reaguoti į klientų lūkesčius. Dėl to naujumas ir tendencijos turi būti priemonės, padedančios mums tobulinti ir valdyti savo verslą sėkmės link.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Ispanų,Anglų
Ištęstinės
11 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba