Basque Culinary Center

Įvadas

Oficialus aprašymas

2009 metais baskų kulinarija centras fondas buvo įkurtas dėka Mondragon Unibertsitatea, Baskų virėjai ir valstybės valdžios institucijų. Baskų kulinarija centras turi užtikrinti su virtuvės tęstinumą ateityje inovacijų centre, kuris taip pat reiškia, kad aukšto lygio žinių ir kvalifikuotų specialistų mokymas kartos skatinti mokslinius tyrimus ir žinių perdavimą tarp aukštosios virtuvės profesionalams ir verslo sektorių ir žinių tiesiogiai ir netiesiogiai susiję su gastronomija ir pasiekti tarptautinį pripažinimą. Paspartinti technologijų perdavimą ir inovacijas sektoriaus įmonių yra dar vienas centro didžiųjų tikslų, taip pat naujų verslo iniciatyvų ir projektų kūrimo. Maistas ir gastronomija mokslinių tyrimų ir inovacijų centro linijos plėtojama aplink taip: Maisto švietimo ir įpročius. Maisto socialinė atsakomybė. Maisto tendencijos. Inovacijos verslo valdymo sektoriuje. Susijusių technologijų plėtra. Maisto ruošimas, pateikimas ir saugojimas. Baskų kulinarija centras fondas yra sudarytas iš: Lenta atstovaujama :: o institucijos o Vedantis virėjai o nacionalinės ir tarptautinės bendrovės Tarptautinė patariamoji taryba Mondragonas Unibertsitatea &nbsp

Ši mokykla siūlo tokias studijų programas:
  • Anglų
  • Ispanų

Peržiūrėti kursus » Matyti Bakalauro studijos » Matyti Magistro studijos »

Programos

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Kursai

Course in Avant-Garde Culinary Techniques

Su bendrabučiu Dieninės 2 mėnesių May 2019 Ispanija San Sebastián

[+]

Mokesčiai / dotacijos

Į kainą įskaičiuota:

vienodas

Finansavimo galimybės

Subsidijos parinktys

Priėmimas

Paraiškų

[-]

Žinoma, eksperto barmenas ir šiuolaikinis kokteilių paruošimas

Su bendrabučiu Dieninės 2 mėnesių October 2019 Ispanija San Sebastián

Šis universitetinis studijų kursas yra pilna programa tapti moderniu barmenu. Intensyvi 2 mėnesių trukmės programa, apimanti mokymosi vizitus, žinomų barmenų meistriškumo kursus, paskutinis kuratorių remiamas mokymasis ir darbo patirtis šioje srityje. Studijų planas, kuris suteiks jums pasaulinę viziją, kuri leis jums išmanyti visus techninius kokteilių rengimo aspektus ir suprasti verslą bei kokteilių baro klientą. [+]

Šis universitetinis studijų kursas yra pilna programa tapti moderniu barmenu.

Modernaus modernaus kokteilių gaminimo ir naujausių avangardo gėrybių technikų, taikomų kokteilių gamybai.

Intensyvi 2 mėnesių trukmės programa, apimanti mokymosi vizitus, žinomų barmenų meistriškumo kursus , paskutinis kuratorių remiamas mokymasis ir darbo patirtis šioje srityje.

Studijų planas, kuris suteiks jums pasaulinę viziją , kuri leis jums išmanyti visus techninius kokteilių rengimo aspektus ir suprasti verslą bei kokteilių baro klientą.

Šį laipsnį kartu skiria Mondragon universitetas ir Baskų kulinarijos centro gastronomijos fakultetas.

Programos ... [-]

Žinoma, tobulinant kulinarines technologijas

Su bendrabučiu Dieninės 5 savaites May 2019 Ispanija San Sebastián

Ar jūs mokėsi valgio gaminimo ir manote, kad dar daug ką reikia išmokti? Ar turite ilgametę patirtį virėja, bet niekada nebuvo oficialiai apmokytas? Per penkias intensyvaus mokymo savaites mokiniai, vadovaujami baskų kulinarijos centro dėstytojų, tobulins savo kulinarines technologijas; kelionių per visus tvarkymo ir išsaugojimo būdus, kepimo procesą, paukštininkystę ir avangardijos tendencijų įvedimą, visa tai leis jums sustiprinti savo žinias ir įgyti naujų įgūdžių indų ruošimui ir pristatymui. [+]

Ar jūs mokėsi valgio gaminimo ir manote, kad dar daug ką reikia išmokti? Ar turite ilgametę patirtį virėja, bet niekada nebuvo oficialiai apmokytas?

Per penkias intensyvaus mokymo savaites mokiniai, vadovaujami baskų kulinarijos centro dėstytojų, tobulins savo kulinarines technologijas; kelionių per visus tvarkymo ir išsaugojimo būdus, kepimo procesą, paukštininkystę ir avangardijos tendencijų įvedimą, visa tai leis jums sustiprinti savo žinias ir įgyti naujų įgūdžių indų ruošimui ir pristatymui.

Programos

Ši specializacijos programa skirta sektoriaus specialistams, turintiems formalų mokymą ir (arba) ankstesnę darbo patirtį šioje srityje.... [-]