Keystone logo

29 Kursas Programos į Žemės ūkio mokslai 2024

Filtrai

Filtrai

  • Kursas
  • Gyvosios gamtos mokslai
  • Žemės ūkio mokslai
Studijų sritys
  • Gyvosios gamtos mokslai (29)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

Kursas Programos į Žemės ūkio mokslai

Kaip mes sukurti ir palaikyti mūsų žemės ūkio sistemų yra labai svarbūs visuomenės sveikatai, taip pat vietos, nacionaliniu ir tarptautinės ekonomikos. Jei norite padaryti šioje svarbioje srityje skirtumą, apsvarstyti galimybę imtis kursus žemės ūkio mokslas.

Kas yra žemės ūkio mokslo Žinoma, Jūs klausiate? Kursai žemės ūkio mokslo apima platų tarpdisciplininį lauką biologinių pagrindu gamtos, ekonominių ir socialinių mokslų, kurie naudojami žemės ūkio praktiką. Tipiškos kursai, kurie patenka į šios temos studijos apima gyvūnų mokslo, pagrindinę sodininkystės, daržininkystės ir dirvožemiai ir pesticidų. Kiti kursai, kurie gali būti siūlomi įtraukti laukinės gamtos mokslai, ekologija, ir gamtos išteklių valdymą. Kraštovaizdžio pat patenka į žemės ūkio mokslo kursus ir kategorijas.

Studentai pasirenka imtis žemės ūkio mokslo kursus dėl įvairių priežasčių, tačiau tai dažnai tiesiog padidinti arba baigia savo tyrimą mokslų.Tačiau labiau pažengusios kursai siūlome labai specializuotą mokymą konkrečias funkcijas žemės naudojimo ir augalininkystės valdymą.

Išlaidas, susijusias su žemės ūkio mokslo kursuose skirtis priklausomai nuo įstaigos buvimo vietą, taip pat iš klasės ilgio. Be to, kai kurie kursai įtraukti lauko tyrimą savo mokymo programą, kurios dažnai padidina kurso kainą.

Studentai, kurie studijuoja žemės ūkio mokslo ir galų gale gauti į studijų srities išsilavinimą dažnai eiti, kad ūkininkai, žemės ūkio konsultantai, ar žemėnaudos planuotojai. Daugybė galimybių, taip pat egzistuoja siekti tarptautinės pagalbos ir vystymosi per šiuos kursus, ar tai už pelno įmonė ar nepelno organizacijos. Nepriklausomai nuo dydžio ar kiekio kursų studentas imasi, žemės ūkio mokslas siūlo visiems studentams langą į apsirūpinimo maistu, tokiu būdu didinant jų bendrą perspektyvą pasaulyje.

Jei jus domina, atsižvelgiant kursus žemės ūkio mokslo, yra daug galimybių tai padaryti įstaigų visame pasaulyje. Dėl drausmės pobūdžio, dažnai daugiau klasių siūlomų tema mokyklose, esančių kaimo vietovėse. Dabar naršo kursai žemės ūkio mokslų, taip pat lengvai prieinami, o tai gali būti geras pasirinkimas, dirbančių specialistų ar neakivaizdinių studijų studentų. Norėdami pradėti su, žinoma, ieškoti savo programą žemiau ir tiesiogiai susisiekti su priėmimo tarnybai savo pasirinktą mokyklą, užpildydamas švino pavidalu.