Asocijuoti taikomieji mokslai kepimo ir konditerijos gaminių pasirinkime
York County Community College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Wells, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Šios programos kursų seka prasideda rudens semestre. Pavasarį ar vasarą įstoję studentai, tikėtina, užtruks ilgiau nei dvejus metus, kol baigs programą.
„Kepimo ir konditerijos gaminiai“, sukurti iš kulinarijos meno fondo, skatina studentus išplėsti visą klasikinių įgūdžių rinkinį. Įprasta pagrindinių metodų ir procedūrų praktika bei kūrybiniai ir meniniai kulinariniai kūriniai kulinarijos ir kepimo laboratorijose padės išplėsti kulinarinių darbų spektrą. Be patirties sukūrimo virtuvėje, programa taip pat orientuota į valdymo koncepcijas, būtinas norint būti sėkmingu konditerijos virėju, desertų virėju ar kepyklos verslo savininku. Kursų darbai, tokie kaip personalo ir finansų valdymas, meniu sudarymas, inventorius ir išlaidų kontrolė, paruoš kulinarijos ir kepimo meno profesijas.
Absolventai bus pasirengę karjerai puikių valgių restoranuose, kaip konditerijos ir kepimo komandų nariai, kaip kepyklos ar smulkiojo verslo savininkai ir progresyvios kulinarijos pozicijos, įskaitant konditerijos virėjus, desertinius virėjus ir kepėjus.
Norintieji pažvelgti už virtuvės ribų turės žinių ir įgūdžių, norėdami karjerą tęsti valgomajame ir įgis patirties tapti kepyklos vadovu.
Sėkmingai baigę kulinarijos meno kepimo ir konditerijos pasirinkimo taikomųjų mokslų daktaro laipsnį, absolventai galės:
Parodykite saugų maisto ir virtuvės įrangos tvarkymą ir laikymą.
Planuokite meniu, atitinkantį įvairių komercinių ir profesinių institucijų mastą ir finansus.
Išanalizuokite šiuolaikinius verslo ir finansinius profesionalios virtuvės klausimus.
Pripažinkite nuomonių, vertybių, gebėjimų ir kultūrų įvairovės vertę profesionalioje virtuvės aplinkoje.
Dirbkite tiek savarankiškai, tiek kaip komandos narys profesionalioje virtuvės aplinkoje.
Parengti politiką, skirtą profesionalių virtuvių finansiniams tikslams pasiekti.
Kurkite patiekalus naudodami klasikines kepimo ir kepimo technikas, kurios yra profesionalios virtuvės pagrindas.
Paaiškinkite duonos, pyragų, pyragaičių ir desertinių patiekalų ruošimo profesionalioje virtuvėje būdus, mokslą ir meniškumą.
Paruoškite patiekalus ir meniu atsižvelgdami į įvairias kultūrines nuostatas ir poreikius.
Paruoškite patiekalus ir meniu, atsižvelgdami į specifinius sveikatos ir mitybos poreikius.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Prancūzų virtuvės ir konditerijos pagrindų įsisavinimas (sertifikatas)
- Dijon, Prancūzija
Italijos konditerijos programa
- Parma, Italija
Pagrindiniai ir pažangūs prancūziškų pyragų gaminimo būdai
- Ferrières-en-Brie, Prancūzija