Kulinarijos menų taikomosios mokslų asociacija
Virginia Western Community College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Roanoke, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Ar žinojote, kad Virginia Western Community College siūlo kokybišką kulinarinį išsilavinimą, kurį akreditavo Amerikos kulinarijos federacija? Ar žinojote, kad kulinarinio meno įgūdžiai yra paklausūs visame pasaulyje? Virginia Western Community College kulinarijos meno AAS paruošia jus rinktis įdomią kulinarijos karjerą.
Ši mokymo programa skirta suteikti studentams žinių ir pagrindinių įgūdžių, reikalingų sėkmei kulinarijos pramonėje.
Programos tikslai: Absolventai atitinka Amerikos kulinarijos federacijos tinkamumo reikalavimus atestuotiems kulinarams (CC) ir sertifikuotiems konditerijos gaminiams (CPC).
Ši mokymo programa rengia absolventus įsidarbinti skirtingais lygmenimis tokiose pareigose: kepėjas, broilerių virėjas, ekspeditorius, kepimo / troškinimo virėjas, sandėliuko virėjas, konditerijos virėjas, sriubos ir padažo virėjas, sojų virėjas ir daržovių virėjas. Turėdami sėkmingą darbo patirtį, studentai galės tapti virėjais ir virėjais.
mokėti atlikti visas pagrindines kulinaro funkcijas:
Patenkinamai bendraukite su klientais, vadovais, bendraamžiais ir kulinarijos komanda, įskaitant įvairią žmonių grupę.
Tinkamai matykite ir girdėkite, kad reaguotumėte į įvairią kulinarinę aplinką, pavyzdžiui, priimdami ir interpretuodami įvairius įrangos signalus.
Norėdami tinkamai interpretuoti rodomus duomenis, žiūrėkite tinkamai skaityti įrangos matuoklius.
Būkite pasirengę dalyvauti ir stovėti / vaikščioti per klasę ir laboratorijas dienos ir vakarų metu, trunkančių nuo 3 iki 9 valandų.
Greitai eikite ilgą laiką iš vienos zonos į kitą. Dirbkite skubiai.
Dažnai sulenkite ar pritūpkite.
Padėkite pakelti ar perkelti įrangą, virimo puodus ir keptuves bei maisto ingredientus.
Parodykite tinkamą akių ir rankų koordinaciją, kad mikliai dirbtumėte su įranga ir indais.
Suimkite, stumkite, traukite ir naudokitės rankomis.
Trumpą laiką dirbkite visiškai ištiestomis rankomis virš galvos.
Diferencijuokite spalvų spektrą tinkamam paruoštų patiekalų paruošimui ir pateikimui.
Turėkite regėjimo aštrumą, kad galėtumėte teisingai perskaityti ranka rašytus prašymus, užsakymus, ataskaitų gavimą, receptus ir užtikrinti saugumą klientams.
Turi sugebėti pakelti mažiausiai 50 svarų.
Gebėkite atlikti daug užduočių ir išlaikyti „lygią galvą“, kai laboratorijoje ir stažuotėje patiriate labai stresą keliančias ir sudėtingas situacijas.
Dirbkite artimoje aplinkoje šalia įvairios žmonių grupės.
Ilgą laiką atlaikykite aukštos temperatūros aplinką.
Dirbkite darnios komandos nariu.
Nepaisant to, kas išdėstyta pirmiau, į kvalifikaciją priimantis asmuo ir kiti kvalifikuoti pareiškėjai bus apsvarstyti kvalifikuotą negalią turintį asmenį, galintį atlikti šias pagrindines funkcijas tinkamomis sąlygomis.
Nors ši programa nėra skirta perduoti, gali būti sudaryti susitarimai su konkrečiomis institucijomis.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kulinarinio meno vadybos mokslų daktaras
- Los Angeles, Jungtinės Amerikos Valstijos
Associate of Applied Science in Baking and Pastry Arts
- Lynnwood, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kepimo ir konditerijos mokslų daktaras
- Riverside, Jungtinės Amerikos Valstijos