Konditerijos ir kepinių kursai su praktika
Thai Chef School
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Bangkok, Tailandas
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 - 5 savaitę
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* 1 savaitė – 20 000 batų, 2 savaitės – 35 000 batų, 3 savaitės – 50 000 batų, 4 savaitės – 70 000 batų, 5 savaitės – 75 000 batų
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Duonos gaminimo, prancūziškų pyragų, tortų ruošimo ir dekoravimo pagrindai
Thai Chef SchoolKonditerijos ir kepinių mokymo kursai suteikia pagrindinius mokymus, kurių reikia norint tobulinti prancūziškų pyragų, pyragų gaminimo ir dekoravimo, šokolado ir duonos gaminimo įgūdžius. Norint dalyvauti šioje programoje, nereikia turėti ankstesnės patirties. Jums tereikia turėti noro sukurti nuostabius desertus. Mokydamiesi su mūsų profesionaliais konditerijos virėjais, būsite nustebinti, kaip lengva pakelti savo įgūdžius į aukštesnį lygį. Mokymai trunka nuo 1 iki 5 savaičių, priklausomai nuo to, kiek norite išmokti. Vos per 5 savaites, kai įvaldysite šiuos klasikinius ir šiuolaikinius įgūdžius bei technikas, galėsite sukurti savo šedevrus. Norite atidaryti kavinę ar kepyklą? Tiesiog prisijunkite prie mūsų, kad sužinotumėte, ko reikia norint tai padaryti.
Prisijunkite prie mūsų Bankoke ir išmokite duonos gaminimo, prancūziškų pyragaičių, pyragų ruošimo ir dekoravimo bei šokolado pagrindų. Mokymai yra 100% praktiniai. Vos per 5 savaites išmokite kurti išskirtinius kepinius ir kepinius – nuo tradicinės duonos gaminimo iki konditerijos gaminių. IR tada atlikite praktiką 5 žvaigždučių viešbučio konditerijos skyriuje iki 6 mėnesių ir tikrai pritaikykite tai, ko išmokote pas mus.
Studijuokite 5 savaites ir išmokite 101 receptą, apimantį konditerijos ir kepinių pagrindus:
- Klasikiniai desertai
- Šiuolaikinės kepimo technologijos
- Duonos, tešlos ir picos gaminimas
- Darbas su šokoladu
- Torto dekoravimas naudojant tiek šokoladinį, tiek sviestinį kremą
Pamišęs dėl gražių macarons, citrininių pyragų, tamsaus šokolado bokštų, tiramisu, šokoladinių triufelių? Norite išmokti pasigaminti tobulas picos plutes – tiek storas, tiek plonas? O kaip daniška, raguoliai ir speciali duona? Viso to ir dar daugiau galite išmokti mūsų 5 savaičių konditerijos ir kepinių menų kursuose. Studijuokite 1 savaitę arba visas 5 – priklauso nuo jūsų!
Kursų treniruočių tvarkaraštis (pirmadienis-penktadienis)
- PIRKINIAI (1 modulis): 1 SAVAITĖ – PIRKINIŲ, SALDAMIŲ IR TORTŲ GAMYBA Nr. 1
- Choux pyragas
- Grietinėlė
- Šokoladiniai eklerai
- Karmelizuotas choux
- Citrinų meringue pyragas
- Obuolių trupinys
- Vaisių tartletė
- Varškės pyragas
- Niujorko sūrio pyragas
- Cinamoniniai sausainiai
- Krembriulė
- Šaldytas vanilinis suflė
- Krepinis suflė
- Vaisių salotos
- Paryžius-Brestas (choux, užpildytas praline kremu)
- Marveilleux (šokolado ir meringue desertas)
- Kriaušių ir migdolų pyragas
- Egzotiškų vaisių vyniotinis
- Biskvitinis tortas
- Mango panna cotta
- Kavos pyragas
2 SAVAITĖ – PAŽANGINIS KENKINIŲ IR TORTŲ GAMYBA Nr. 2 (turi būti vartojamas po 1 savaitės)
- Braškių pyragas
- Operos tortas
- Karamelinis putėsių pyragas
- Sviestiniai sausainiai
- Mango putėsių pyragas
- Makaronai
- Tiramisu
- Sluoksniuotas vanilinis kreminis pyragas (Millefeuille)
- Genoise
- Kakavinis biskvitas
3 SAVAITĖ – ŠOKOLADINIAI TORTAI IR SALDAUMAI
- Šokoladiniai triufeliai
- Karameliniai triufeliai
- Kokosų triufeliai
- Juodojo miško pyragas
- Trio šokoladinis pyragas
- Šokolado fondantas
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Sacher tortas
- Šokoladinis suflė
- Karamelinis/šokoladinis pyragas
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Šokoladinės smėlio rožės
- Baltojo šokolado aviečių pyragas
- Šiltas šokoladinis pyragas
KEPYLA (2 modulis):
4 SAVAITĖ – KEPYLĖS IR DUONOS GAMYBA Nr. 1
- Balta sumuštinių duona
- prancūziška duona
- Beigeliai
- Kruasanai
- Sluoksniuota tešla
- Plonas obuolių pyragas
- Picos pluta (stora ir plona)
- Krangeliai
- Pieno duona
- Brioche
- Vaisinis pyragas
- Vaisių pyragas
- Karaliaus pyragas
- Apple apyvarta
- Palmier
- Tatin pyragas
- Finansininkai
- Kepto sūrio pyragas
- Meringue
- Bandelės
- Bandelės
5 SAVAITĖ – KEPYLĖS IR DUONOS GAMYBA Nr. 2
- Daugiagrūdė duona
- Nemaltų kviečių duona
- Tradicinis batonas
- Daniškas pyragas
- Tropezienne tortas
- Japoniškas sūrio pyragas
- Svarų pyragas
- Kouignas Amannas
- Vienos duona
- Spurgos
- Madeleine
- Pitos duona
- Bandelės
- Mėsainių bandelės
- Prieskonių pyragas
- Bandelės su cinamonu
- Romo baba
- Obuoliukai
Papildoma informacija
Konditerijos ir kepinių kurso mokymas (pagal studijų savaičių skaičių) –
Tešla (1 modulis):
- 1 savaitė – 20 000 THB (635 USD)
- 2 savaitės – 35 000 THB (1 100 USD)
- 3 savaitės – 50 000 THB (1 600 USD)
Kepyklėlė (2 modulis):
- 1 savaitė – 20 000 THB (635 USD)
- 2 savaitės – 35 000 THB (1 100 USD)
VISOS 5 savaitės (1 ir 2 moduliai) – 75 000 THB (2 380 USD)
PRAKTIKOS: Galima iki 6 mėnesių Tailando 5 žvaigždučių viešbučio konditerijos skyriuje.
IŠSIlavinimo viza: galima 6 mėn., administracinis mokestis 30 000 THB
Pradžios diena: pirmadieniais
Studijų savaitė: pirmadieniais–penktadieniais, kasdien 9:00–15:30 val
Kada prisijungti: mokykitės nuo 1 savaitės iki 5 savaičių, pradėkite nuo 1, 3, 4 arba 5 savaitės – priklauso nuo jūsų.
Receptai ir instrukcijos: anglų kalba
Užstatas: 25% reikalingas jūsų vietai garantuoti
Apgyvendinimas: Galimi privatūs kambariai, kurių kaina prasideda nuo 2500 batų per savaitę, o graži nakvynės namai – už 1500 batų per savaitę.
Priėmimo laiškas: nemokamai teikiamas tiems, kurie nenori gauti 6 mėnesių švietimo vizos, gavus užstatą.
Pasiekimų sertifikatas: išduodamas baigusiems 1 savaitės mokymus
Diplomas:
Baigęs 2–4 savaičių (80–160 valandų) mokymą įteikiamas pagrindinis konditerijos ir kepimo meno diplomas, kurį akredituoja Tailando švietimo ministerija.
Profesionalus konditerijos ir kepimo meno diplomas suteikiamas baigus 5 savaičių (200 valandų) mokymus ir akredituotas Tailando švietimo ministerijos.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Prancūzų ir italų konditerijos diplomas
- Parma, Italija
- Colorno, Italija
Baking and Pastry Arts
- Barrie, Kanada
Kepimo ir konditerijos meno vadybos diplomas (internetinis)
- Online Canada
- Toronto, Kanada