Kulinarijos meno profesijos mokslų daktaras
Sullivan County Community College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Loch Sheldrake, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
4 - 5 semesters
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
USD 434 / per credit *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* Nurodytas mokestis už mokslą yra pagrįstas ne valstybinio studento tarifu. Kainos gali keistis. Norėdami gauti daugiau informacijos apie mokesčius už mokslą, eikite į šią nuorodą: https://sunysullivan.edu/tuition-and-fees-without-certificate-of-residency/
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Ar pajutote gurmaniško gyvenimo skonį? Įgykite įgūdžių, kad galėtumėte tobulėti kaip maisto pramonės profesionalas, įskaitant pasaulinę virtuvę, kepimą, restorano paslaugas, vyną ir gėrimus ir kt.
Kulinarijos meno profesinių mokslų daktaro laipsnis paruošia studentą pradinio lygio darbui kulinarijos srityje. Kursuose pagrindinis dėmesys skiriamas kulinarinio meno teorijai, praktikai ir praktiniam darbui. Studentai dirba su pramonės profesionalais keliose virtuvėse, kepyklose ir Grossinger valgomajame. Studentai taip pat lankys svetingumo pirkimo, išlaidų kontrolės ir žmogiškųjų išteklių kursus, kad papildytų savo žinias. Jie gaus ServSafe ir TIPS sertifikatus kaip savo kursinių darbų dalį.
Priėmimai
Studijų programa
Pirmas semestras:
- Žmogiškųjų išteklių valdymas
- Įvadas į maistą ir kepimą
- Gėrimų paslauga
- Sanitarija ir sauga
- I kompozicija
Antrasis semestras:
- Kepimo principai
- Svetingumo pirkimas
- Kulinarijos meno teorija ir raida
- Kalbėjimo pagrindai
- Verslo matematika
- Marketingo principai
Trečiasis semestras:
- Restorano veikla
- Garde Manger
- Kepyklų gamyba
- Svetingumo išlaidų kontrolė
- Duonos ir bandelių gamyba
Ketvirtasis semestras:
- Banketų ir maitinimo praktika
- Tarptautinės virtuvės
- Amerikos virtuvė
- Pažangi kepimo technika
- Mityba
- Taikomosios mitybos laboratorija
- Laisvas pasirenkamas pagal patarimą
Galerija
Programos rezultatas
Kulinarinio meno absolventai – AOS pademonstruos:
- Pramonės standartai, pradinio lygio įgūdžiai
- Profesionalumas savyje ir savo darbe
- Gebėjimas kūrybiškai spręsti kulinarines problemas ir ugdyti gebėjimus vertinti savo ir kitų
- Techniniai, pažintiniai ir kūrybinio mąstymo įgūdžiai su profesionaliais ir apčiuopiamais rezultatais
Virtuali atvirų durų diena
Virtualios atvirų durų dienos planuojamos antradieniais 15.30 val. (JAV rytų standartiniu laiku)
Programos mokestis už mokslą
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kulinarijos meno AAS
- Jersey City, Jungtinės Amerikos Valstijos
- Union City, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kepimo ir konditerijos gaminių įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kepimo ir konditerijos menų taikomųjų mokslų asocijuotasis mokslo laipsnis
- Lynnwood, Jungtinės Amerikos Valstijos