6 mėnesių profesionalaus kepimo ir konditerijos meno diplomas
Pacific Institute Of Culinary Arts
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Vancouver, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Kepimo ir konditerijos meno studentai pradeda mokymus matavimo ir mastelio keitimo metodais, virtuvės terminologija ir pradeda praktinius įgūdžių mokymus, susijusius su amatininkų duona, tešlos tešla ir plakiniais, sausainiais, pyragais, įdarais, desertiniais padažais ir šokoladu.
Išplėstinė instrukcija mūsų konditerijos ir duonos virtuvėse leidžia studentams patobulinti savo praktinius įgūdžius, kai jie gamina amatininkų duoną, pyragus, desertus ir pyragus „Blue Hat“ kepyklai ir dengtus desertus „Blue Hat Bistro“.
NAMŲ STUDENTŲ PRIĖMIMO REIKALAVIMAI
12 ar lygiaverčio laipsnio (GED) arba brandaus amžiaus studento (19 m.) Baigimas
Hepatito A imunitetas
Provincijos medicininio draudimo kopija
Vyriausybės išduotas asmens tapatybės dokumentas su nuotrauka (ty pasas, vairuotojo pažymėjimas)
TARPTAUTINIAI STUDENTŲ PRIĖMIMO REIKALAVIMAI
Galiojantis leidimas studijuoti
Privatus sveikatos draudimas
Hepatito A imunitetas
12 ar lygiaverčio laipsnio (GED) arba brandaus amžiaus studento (19 m.) Baigimas
Vyriausybės išduotas asmens dokumentas su nuotrauka (ty pasas)
TARPTAUTINIS STUDENTŲ KALBOS REIKALAVIMAS
Anglų kalbos mokėjimas: IELTS 6.0 arba TOEFL 65, arba
Aukštosios mokyklos arba aukštesniojo mokslo diplomas, jei mokoma anglų kalba
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos meno sertifikatas (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online
Prancūzų virtuvės ir konditerijos pagrindų įsisavinimas (sertifikatas)
- Dijon, Prancūzija
Italijos konditerijos programa
- Parma, Italija