Svetingumo ir restoranų vadybos mokslo bendradarbė
Mt. San Antonio College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Los Angeles, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
USD 362 / per credit *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* už vienetą nevalstybinių studentų mokslą - 46 USD už vienetą Kalifornijos gyventojų mokslą
Įvadas
Šis svetingumo ir restoranų vadybos mokslų bendradarbis paruošia studentus vidutinio lygio arba mokymo vadovo pareigoms svetingumo pramonėje. Studentai įgyja praktinių ir vadybos mokymų maisto saugos ir sanitarijos, maisto gamybos, valgyklos paslaugų valdymo, priežiūros, išlaidų kontrolės, finansinės apskaitos, apgyvendinimo tvarkymo ir svetingumo įstatymų srityje. Studentai, sėkmingai įvykdę šio laipsnio reikalavimus, išlaikę „ServSafe“ egzaminą, taip pat gaus Nacionalinės restoranų asociacijos maisto apsaugos vadybininko pažymėjimą. Ši programa skirta susieti su Kolinso svetingumo vadybos kolegija Cal Poly Pomona mieste, taip pat su kitais universitetais. Studentai, planuojantys perkelti, turėtų pasitarti su svetingumo vadybos koordinatoriumi ir patarėjais, kad aptartų perkėlimo galimybes.
Šis laipsnis reikalauja baigti bendrojo lavinimo kursų kursus ir šiuos dalykus:
Programos mokymosi rezultatai
Sėkmingai baigęs šią programą, studentas galės:
- Suraskite dabartinį svetingumo darbą, parašykite pranešimą apie potencialų darbdavį, parašykite motyvacinį laišką ir tęskite darbą.
- Nurodykite pripažintą svetingumo lyderį ir tiksliai apibūdinkite šio lyderio priimtą vadovavimo stilių bei jo sėkmę lemiančias savybes.
- Nustatykite, ar nėra ligos per maistą plintančių ligų protrūkio.
- Identifikuokite per maistą plintančius patogenus, jų šaltinius ir galimas ligas bei simptomus.
- Atskirkite įvairius aptarnavimo stilius, įskaitant amerikietišką (iš anksto padengtą), anglišką (šeima), rusų (plokštelę), prancūzų (Gueridon).
- Nustatykite maisto saugos ir sanitarijos praktiką maisto paslaugų įmonėje.
- Suplanuokite maisto gamybos grafiką ir organizuotai bei efektyviai surinkite įrankius, įrangą ir ingredientus, reikalingus receptui gaminti.
- Recepto žinios, tikslumas ir vykdymas: Laikykitės receptų procedūrų, kad maistas būtų tinkamos temperatūros, konsistencijos, tekstūros, skonio ir tinkamu laiku.
- Nustatyti lyderystės stilius ir atpažinti sėkmingus motyvavimo metodus.
- Išanalizuokite restorano veiklos ir išlaidų kontrolės efektyvumą.
- Atlikite maisto ir gėrimų objekto lūžio taškų analizę ir atlikite išlaidų apimties analizę, kad nustatytumėte klientų skaičių, reikalingą norimam pelnui gauti.
- Apskaičiuokite viso meniu recepto kainą.
- Išanalizuokite meniu populiarumą ir pelningumą.
- Sukurkite viešojo maitinimo įmonių verslo planą ir supraskite smulkaus verslo planavimo ir atidarymo milžiniškumą.
- Studentai galės susitikti su potencialiais klientais ir suplanuoti visus specialiojo renginio elementus.
- Parengti svetingumo operacijų pajamų deklaraciją.
- Sukurkite svetingumo operacijos balansą.
- Išskirkite ir išskirkite keturis teisės šaltinius
- Išanalizuokite svetingumo civilinę bylą ir nustatykite faktus, aplaidumo elementus, galimas pasekmes ir rezultatus.
- Remdamiesi užimtumu, aktyvumo lygiu ir biudžeto apribojimais, nustatykite viešbučio registratūros personalo poreikius.
- Remdamiesi Hubbarto formule, nustatykite kambarių tarifus pagal norimą pelną.
- Sukurkite išmatuojamus įgūdžiais grindžiamo mokymosi tikslus, kuriuos jie pasieks pasibaigus darbo stažui.
- Įrodyti įgūdžius, nurodytus išmatuojamuose tiksluose.
Darbo patirtis
Kalifornijos švietimo kodekso V antraštinė dalis leidžia kolegijai išplėsti klasę už universiteto ribų iki darbo vietos. Pagal „Darbo patirties“ programą studentams suteikiama galimybė užsidirbti akademinių kreditų, kartu įgyjant praktinės patirties karjeros srityje, vadovaujant pramonės specialistams. Darbdaviai užmezga bendradarbiavimo ryšius su kolegija, suteikdami galimybę daryti įtaką profesiniam mokymui ir patenkinti pramonės mokymo poreikius. Instruktorius ir darbo vietos vadovas veikia kaip „auklėtojai“, kad padėtų studentui apibrėžti ir pasiekti išmatuojamus mokymosi tikslus.
Verslo skyrius šiuo metu siūlo darbo patirtį šiose disciplinose:
- Apskaita (įskaitant finansus)
- Administracinis Asistentas
- Verslo vadyba (įskaitant žmogiškuosius išteklius)
- Vaiko vystymasis
- Kompiuterių tinklai
- Kompiuterinis programavimas
- Kompiuterio saugumas
- Kulinarijos menas
- Šeimos ir vartotojų mokslai
- Mada ir mažmeninė prekyba
- Svetingumo ir restoranų valdymas
- Interjero dizainas
- Rinkodaros vadyba
- Mityba ir dietika
- Paralegal
- Interneto programavimas
Studentai, įtraukti į darbo patirtį, gali uždirbti vieną akademinių kreditų vienetą už kiekvieną 60 neapmokamų arba 75 apmokamų darbo valandų per kadenciją, uždirbdami nuo 1 iki 4 vienetų per kadenciją.
Būtiniausios valandos
Priėmimo vienetai | Neapmokama | Mokama |
1 | 60 valandų | 75 valandos |
2 | 120 valandų | 150 valandų |
3 | 180 valandų | 225 valandos |
4 | 240 valandų | 300 valandų |
Studentų akademinės karjeros metu galima uždirbti ne daugiau kaip šešiolika darbo patirties vienetų.
Darbo patirties kursai suderinti su terminu:
- Rudens / pavasario semestras = 16 savaičių
- Žiemos / vasaros semestras = 6 savaitės
- Ne visi kursai gali būti siūlomi kiekvieną kadenciją
Priėmimas
Asmuo, kuris yra 18 metų ir kuris dar nesimokė vidurinėje mokykloje, arba asmuo, turintis vidurinės mokyklos diplomą ar jo atitikmenį, gali būti priimtas į Mt. San Antonio College . Priėmimas į Mt. San Antonio College pateikiamas studento prašymo dėl priėmimo įteikimas ir nuorašų iš aukštojo mokslo ar kolegijos (-ų), kurioje studentas anksčiau dalyvavo, padavimas. Studentas privalo pareikalauti oficialių nuorašų iš paskutinės lankytos vidurinės mokyklos ir bet kurio (-ių) kolegijos (-ų). Bus išnagrinėti nuorašai, siekiant nustatyti tinkamumą kursams Mt. SAC.
Priėmimai
Programos rezultatas
Programos mokymosi rezultatai
Sėkmingai baigęs šią programą, studentas galės:
- Raskite esamą svetingumo darbą, parašykite ataskaitą apie būsimą darbdavį ir parašykite motyvacinį laišką bei gyvenimo aprašymą.
- Nustatykite pripažintą svetingumo lyderį ir tiksliai apibūdinkite šio vadovo pasirinktą vadovavimo stilių ir savybes, dėl kurių jis pasisekė.
- Nustatykite per maistą plintančių ligų protrūkį.
- Nustatykite per maistą plintančius patogenus, jų šaltinius ir sukeltas ligas bei simptomus.
- Atskirkite įvairius paslaugų stilius, įskaitant amerikietišką (iš anksto padengtą), anglišką (šeimos), rusų (platter) ir prancūzišką (Gueridon).
- Nustatyti maisto saugos ir sanitarijos praktiką maisto paslaugų įstaigoje.
- Suplanuokite maisto gamybos grafiką ir surinkite įrankius, įrangą ir ingredientus, reikalingus receptui organizuoti ir efektyviai gaminti.
- Recepto išmanymas, tikslumas ir vykdymas: laikykitės recepto procedūrų, kad gamintumėte maistą tinkamos temperatūros, konsistencijos, tekstūros, skonio ir laiku.
- Identifikuokite vadovavimo stilius ir atpažinkite sėkmingus motyvavimo būdus.
- Išanalizuoti restorano veiklos ir išlaidų kontrolės rezultatus.
- Atlikite maisto ir gėrimų gamyklos lūžio analizę ir atlikite sąnaudų apimties analizę, kad nustatytumėte klientų skaičių, reikalingą norimam pelnui pasiekti.
- Apskaičiuokite viso meniu recepto kainą.
- Išanalizuokite meniu populiarumą ir pelningumą.
- Sukurkite maitinimo verslo planą ir supraskite smulkaus verslo planavimo ir atidarymo milžiniškumą.
- Studentai galės susitikti su būsimais klientais ir suplanuoti visus ypatingo renginio elementus.
- Sukurkite svetingumo operacijos pajamų ataskaitą (P&L).
- Sukurkite svetingumo operacijos balansą.
- Nustatyti ir atskirti keturis teisės šaltinius
- Išanalizuoti civilinę svetingumo bylą ir nustatyti faktus, neatsargumo elementus, galimas pasekmes ir pasekmes.
- Nustatykite viešbučio registratūros personalo poreikius, atsižvelgdami į užimtumą, veiklos lygį ir biudžeto apribojimus.
- Naudodami Hubbarto formulę nustatykite kambario kainas pagal pageidaujamą pelną.
- Sukurti išmatuojamus įgūdžiais pagrįstus mokymosi tikslus, kuriuos jie pasieks darbo patirties laikotarpio pabaigoje.
- Parodykite išmatuojamuose tiksluose nurodytų įgūdžių įgūdžius.