
Asocijuotas tiksliųjų mokslų laipsnis in
Kulinarinio meno vadybos mokslų daktaras Mt. San Antonio College

Įvadas
Programa rengia studentus karjeros galimybėms restoranuose, maitinimo įstaigose, viešbučiuose, pramogų parkuose ir kitose maitinimo paslaugų įmonėse. Studentai įgyja praktinius mokymus naudotis komercine įranga ir įgyja įgūdžių, reikalingų sėkmingam kulinarinio meno srityje, pavyzdžiui: peilio naudojimo įgūdžius, maisto gamybą, pristatymą, meniu kūrimą, porcijų kontrolę, išlaidų kontrolę, meniu planavimą ir mitybą. . Studentai, sėkmingai įvykdę šio laipsnio reikalavimus, taip pat gaus Maisto apsaugos vadovo sertifikatą.
Galerija
Priėmimai
Programos rezultatas
Mokinių mokymosi rezultatai
*Studentų mokymosi rezultatai apima bendruosius įgūdžius, žinias ar pritaikymą, kuriuos studentai turėtų parodyti baigę kursą ar studijų programą. Už kursą ar programą atsakingas disciplinos fakultetas rengia šiuos rezultatus, taip pat matuoja ar vertina studentus, kad nustatytų, ar rezultatai yra pasiekti. Studentų mokymosi rezultatų vertinimo tikslas – padėti tobulinti mūsų kursus, mokymo programą, studentų sėkmę ir (arba) mokymą. Kurso lygio studentų mokymosi rezultatai nebūtinai turi būti išsamūs, jie gali sutelkti dėmesį į tam tikrą kurso aspektą, o šių įvertinimų matavimai nebūtinai yra studento kursų pažymių dalis. Atminkite, kad studentų mokymosi rezultatai nebūtinai atspindi visą kurso medžiagą ir tikslus.