Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
Le Cordon Bleu University Ottawa
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Ottawa, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Išplėskite savo kulinarinį išsilavinimą! Pradėkite intensyviausius ir išsamiausius klasikinės prancūzų kulinarijos technikos mokymus.
„Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®“ uždirba, kai sėkmingai baigiate pagrindinius, tarpinius ir aukštesnius virtuvės ir konditerijos kursus. Be to, studentas gaus virtuvės diplomą ir konditerijos diplomą.
Mokymo planas:
GRAND DIPLÔME® sujungia virtuvės ir konditerijos programas:
- "Diplôme de Cuisine"
- Diplôme de Pâtisserie
4 suvartojimai kiekvienais metais: sausio, balandžio, liepos, spalio mėn
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos meno sertifikatas (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online
Prancūzų virtuvės ir konditerijos pagrindų įsisavinimas (sertifikatas)
- Dijon, Prancūzija
Italijos konditerijos programa
- Parma, Italija