Kepimo diplomas
LaSalle College Vancouver
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Vancouver, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 metai
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Įvadas
Pakelkite į iššūkį
Suteikti studentams platų pagrindą ir sukurti daugiau universalų darbuotoją, kepimo
Remdamiesi pagrindais, išmoktais per pirmuosius dvejus programos ketvirčius, studentai gali pradėti tobulinti savo įgūdžius ir ištirti padengtų desertų metodus ir teoriją už valgomojo meno kūrimą „la-carte“ paslaugoms, konkurencijai ir banketų funkcijoms. Studentai taip pat mokosi - per praktinį mokymą - vestuvių pyragų, šokoladinių saldainių, saldumynų, kankinimų, europinių pyragų ir centrinių popierių kūrimą.
Pirkimo, produktų identifikavimo ir restoranų paslaugų pramonės planavimo ir kontrolės instrukcijų dėka siekiama suteikti esminių žinių apie kulinarijos meno karjeros verslo pusę. Programos „externship“ dalyje studentai dirba komercinių maisto paslaugų ir svetingumo įstaigų pozicijose, kurias patvirtino Tarptautinė kulinarijos mokykla „ LaSalle College Vancouver .
Kurso tikslai
Gauti mokymus vadybos, rinkodaros, žmogiškųjų išteklių, apskaitos ir finansų valdymo, technologijų, verslo komunikacijų, gėrimų valdymo, teisinių klausimų, klientų aptarnavimo ir pasaulinio valdymo bei operacijų srityje, kaip jie susiję su maisto paslaugų pramone. Taip pat aptarnaujami meniu, sodo prižiūrėtojas, maitinimo ir banketų operacijos, o studentai turi galimybę išmokti švęsti kulinarinius stilius, restoranus ir virėjus, kurie šiuo metu yra pramonės dėmesio centre. Dalyvaudami praktiniame mokyme, studentai dirba 40 vietų restorane, kuriame mokosi studentai, kur jie gali išmokti paruošti šiuolaikinius ir regioninius Šiaurės Amerikos virtuvės patiekalus ir pasukti dirbti įvairiose pozicijose (tiek priekyje, tiek atgal). namuose), rasti bet kuriame aukščiausios klasės restorane.
Apžvalga
Šią programą sudaro 60 kreditų per 4 ketvirčius.
Kursų sąrašas
- Kulinarijos sąvokos ir teorijos
- Metodai
- Sanitarija ir sauga
- Klasikinių metodų pagrindai
- Įvadas į kepimą
- Įvadas į konditerijos gaminius
- Valdymas pagal meniu
- Pirkimas ir produkto identifikavimas
- Valdymas, priežiūra
- Europos pyragai ir tortai
- Išplėstinė Konditerijos ir Ekrano pyragai
- Artisan Breads
- Praktika
- Planavimo ir kontrolės išlaidos
- Maisto ir gėrimų valdymas
- Šokoladas, konditerijos gaminiai ir centreriai
Karjeros galimybės
Absolventai įgyja žinių apie kulinarijos pramonę, tobulindami savo talentus kaip kepimo ir konditerijos technikus. Alumni dirba kaip kepėjai ir konditerijos kepyklos kepyklose, restoranuose, maitinimo namuose, pavyzdžiui, „Vancouver Club“, „Fairmont Hotel“, „Four Seasons Hotel“, „Truffles Fine Foods“, „Blue Water Café“ ir „Cobs Bread“.
Įgaliojimai
Diplomas
Šią programą patvirtino Aukštojo mokslo ministerijos, Įgūdžių ugdymo ministerijos Privačių mokymo įstaigų skyriaus (PTIB) registratorius
Detalės
- Apima kepimo koncepcijas ir teorijas
- Praktinis praktinis požiūris į pramonės ekspertų mokymą
- Apima pagrindinius kepimo ir konditerijos menus
- Programai reikalingas kulinarinis rinkinys
- Naujoviški mokymai šiuolaikinėje aplinkoje
- Programą sudaro 60 kreditų per keturis ketvirčius
- Baigusieji studentai gauna diplomą
Remdamiesi pagrindais, išmoktais per pirmuosius dvejus programos ketvirčius, studentai tobulina savo meniškumą ir ištiria padengtų desertų meniškumą ir teoriją už valgomojo meno kūrimą „la-carte“ paslaugoms, konkurencijos ir banketų funkcijoms. Per praktinius mokymus studentai studijuoja vestuvių tortų, saldainių, saldumynų, kankinimų, europinių pyragų ir centrepieces kūrimą.
Absolventai Sužinokite
- Pagrindinės kepimo, konditerijos ir kulinarijos koncepcijos ir įgūdžiai.
- Išplėstinė pyragaičių ir stalo pyragaičių, amatininkų duonos ir kepimo produkcija.
- Šokoladas, saldumynai ir centriniai indai.
- Kepimo ir kulinarijos meno verslo aspektai per keturių ketvirčių programą.
Kas turėtų kreiptis?
Studentai tiesiogiai iš vidurinės mokyklos, arba brandūs studentai, kurie yra pasirengę karjerai pakeisti arba remtis gebėjimu, kurį jie turi.
- Kūryboje ir virtuvėje dirbantys kūriniai
- Norite išmokti naujų įgūdžių, susijusių su kepimu ir dizainu
- Tie, kurie vertina kūrybinių pastangų sujungimą su praktiniais pritaikymais už įdomią karjerą
Idealūs studentai
Kas turėtų kreiptis?
Studentai tiesiogiai iš vidurinės mokyklos, arba brandūs studentai, kurie yra pasirengę karjerai pakeisti arba remtis gebėjimu, kurį jie turi.
- Kūryboje ir virtuvėje dirbantys kūriniai
- Norite išmokti naujų įgūdžių, susijusių su kepimu ir dizainu
- Tie, kurie vertina kūrybinių pastangų sujungimą su praktiniais pritaikymais įdomiai karjerai
Studijų programa
Apžvalga
Šią programą sudaro 60 kreditų per 4 ketvirčius.
Kursų sąrašas
- Kulinarijos sąvokos ir teorijos
- Metodai
- Sanitarija ir sauga
- Klasikinių metodų pagrindai
- Įvadas į kepimą
- Įvadas į konditerijos gaminius
- Valdymas pagal meniu
- Pirkimas ir produkto identifikavimas
- Valdymas, priežiūra ir karjeros plėtra
- Europos pyragai ir tortai
- Išplėstinė Konditerijos ir Ekrano pyragai
- Amatininkų duonos ir kepimo gamyba
- Praktika
- Planavimo ir kontrolės išlaidos
- Maisto ir gėrimų valdymas
- Šokoladas, konditerijos gaminiai ir centreriai
Įgaliojimai
Diplomas
Šią programą patvirtino Aukštojo mokslo, įgūdžių ir mokymo ministerijos privačių mokymo įstaigų filialo (PTIB) registratorius.
Detalės
- Apima kepimo koncepcijas ir teorijas
- Praktinis praktinis požiūris į pramonės ekspertų mokymą
- Apima pagrindinius kepimo ir konditerijos menus
- Programai reikalingas kulinarinis rinkinys
- Naujoviški mokymai šiuolaikinėje aplinkoje
- Programa susideda iš 60 kreditų per keturis ketvirčius
- Baigusieji studentai gauna diplomą
Remdamiesi pagrindais, išmoktais per pirmuosius du programos ketvirčius, studentai tobulina savo meniškumą ir tyrinėja padengtų desertų meniškumą bei valgomojo meno kūrimo teoriją, skirtą a la carte paslaugoms, konkursui ir pokylių funkcijoms. Per praktinius mokymus studentai studijuoja vestuvinių pyragų, šokoladinių saldainių, saldumynų, tortų, europietiškų pyragų ir centrų kūrimą.
Absolventai Sužinokite
- Pagrindinės kepimo, konditerijos ir kulinarijos sampratos ir įgūdžiai.
- Išplėstinė konditerija ir vitrininiai pyragaičiai, amatininkų duona ir kepimo gamyba.
- Šokoladas, saldainiai ir papuošimai.
- Kepimo ir kulinarijos meno verslo aspektai per keturių ketvirčių programą.
Programos rezultatas
Kurso tikslai
Gaukite mokymus apie valdymą, rinkodarą, žmogiškuosius išteklius, apskaitą ir finansų valdymą, technologijas, verslo ryšius, gėrimų valdymą, teisinius klausimus, klientų aptarnavimą ir pasaulinį valdymą bei operacijas, susijusias su maisto paslaugų pramone. Taip pat įtrauktas valdymas pagal meniu, „Garde“ vadovas, maitinimo ir pokylių operacijos, o studentai turi galimybę išmokti švęsti kulinarinius stilius, restoranus ir virėjus, kurie šiuo metu yra pramonės dėmesio centre. Vykdydami programoje gautus praktinius mokymus, studentai dirba studentų valdomame 40 vietų restorane, kur jie gali išmokti paruošti modernią ir regioninę Šiaurės Amerikos virtuvę, ir suktis dirbdami įvairiose pozicijose (tiek priekyje, tiek gale). namas), randamas bet kuriame aukščiausios klasės restorane.
KARJEROS GALIMYBĖS
Karjeros galimybės
Absolventai įgyja įvairių žinių kulinarijos pramonėje, ugdydami savo, kaip kepimo ir konditerijos technikų, talentus. Absolventai dirba kepėjais ir konditerijos kepėjais kepyklose, restoranuose, maitinimo įstaigose, tokiose kaip Vankuverio klubas, „Fairmont“ viešbutis, „Four Seasons Hotel“, „Truffles Fine Foods“, „Blue Water Café“ ir „Cobs Bread“.