Profesionalus aukštasis techninis maitinimo ir gėrimų kursas
ISAG - European Business School
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Porto, Portugalija
Kalbų studijos
Portugalų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 2 315 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
02 Aug 2024
Anksčiausia pradžios data
Sep 2024
* Lentelė galioja 2023/2024 mokslo metams
Įvadas
BENDRAS KURSŲ APRAŠYMAS
Šiuo kursu siekiama parengti profesionalius vyresniuosius maitinimo ir gėrimų technikus, kurie savarankiškai arba vadovaujami gebėtų vadovauti, koordinuoti ir kontroliuoti maitinimo ir gėrimų paslaugų (Maisto ir gėrimų), integruotų arba ne į viešbučio padalinius, veiklą ir operacijas, garantuojančius paslaugų kokybę, išteklių optimizavimą ir verslo pelningumo maksimizavimą. Jame integruotai mokoma restoranų ir baro sričių, įtraukiant geriausią tarptautinę praktiką ir patirtį bei augantį požiūrį į verslo rinkos poreikius ir lūkesčius.Ji suteikia darbo rinkai specializuotus specialistus, kurie turi įgūdžių valdyti maisto ir gėrimų sektoriaus įmones.MOKYMOSI REZULTATAI / PAGRINDINĖ VEIKLA
a) Prižiūrėti, koordinuoti, kontroliuoti ir organizuoti maisto ir gėrimų paslaugų (Food & Beverage) veiklą ir operacijas;
b) valdyti veiklą maisto ir gėrimų įmonėse;
c) planuoti ir struktūrizuoti meniu bei apskaičiuoti susijusias išlaidas;
d) planuoti ir plėtoti maisto ir gėrimų (F&B) paslaugų reklamavimo ir rinkodaros strategiją, užtikrinant kokybę ir orientaciją į klientą;
e) Planuoti, koordinuoti ir organizuoti maisto ir gėrimų veiklą, užtikrinant paslaugų kokybę;
f) Tvarkyti F&B paslaugos finansinius rezultatus;
g) Kontroliuoti paslaugų kokybę ir sąveiką su klientu.
PROFESINIAI REZULTATAI:
Verslo vadyba (administravimas ir valdymas) | Komercijos direktorius | Restorano ir baro šefas | Virėjas | Atsakingas už kokybę, higieną ir maisto saugą | Atsakingas už maisto ir gėrimų tarnybos reklamavimą ir komercializavimą.
MOKYMO KALBA: portugalų
Studijų programa
KURSŲ TURINYS
1 METAI
1 semestras
- Taikomoji ekonomika
- Vadybos pagrindai
- Maisto ir gėrimų valdymas ir kontrolė
- Ispanų kalba
- Anglų kalba
- Maisto gaminimo ir konditerijos technikos l
2 semestras
– Enogastronomija
- Anglų kalba, taikoma maitinimo pramonei
- Mityba, higiena ir maisto sauga
- portugalų ir verslo komunikacijos technikos
- Restorano ir baro technika I
- Informacinės technologijos
2 METAI
1 semestras
- Elgesys ir organizacijos etika
- Finansinė apskaita
- Turistinė ir skaitmeninė rinkodara
- Maitinimo operacijos
- Maisto gaminimo ir konditerijos gaminimo būdai II
- Restorano ir baro technika II
2 semestras
- Praktika
Programos mokestis už mokslą
KARJEROS GALIMYBĖS
PROFESIONALIOS IŠVYKOS
Verslo vadyba (administravimas ir valdymas) | Komercijos direktorius | Restorano ir baro šefas | Virėjas | Atsakingas už kokybę, higieną ir maisto saugą | Atsakingas už maisto ir gėrimų tarnybos reklamavimą ir komercializavimą.