Aukštasis klasikinės vakarietiškos virtuvės diplomas
International Culinary Institute
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Hong Kong, Honkongas
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
HKD 59 000 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* per metus. Šiuo metu peržiūrimi 2021/22 mokslo metų studijų mokesčiai
Įvadas
Viršelio leidimas iš Profesinio mokymo tarybos
Programos tikslai
- Įrengia ir paruošia studentus dirbti viešojo maitinimo pramonėje ir ugdo jų intelektinę bei profesinę kompetenciją, kad patenkintų pramonės poreikį laikytis profesionalaus darbo, klasikinių vakarietiškų patiekalų ir „fine dining“ būdų;
- Leidžia studentams įsisavinti klasikines prancūzų kulinarijos technikas ir pritaikyti jas visame pasaulyje kaip pripažintą pagyrimą dėl karjeros viešbučių, restoranų ir maitinimo pramonėje;
- Suteikia unikalią mokymosi patirtį, kuria siekiama tobulinti techninius įgūdžius ir skatinti kūrybiškumą, akcentuojant praktinį mokymąsi.
Karjeros galimybės
Absolventai bus profesionaliai pasirengę užimti operatyvines pareigas įvairiose maitinimo įstaigose, tokiose kaip restoranai, viešbučiai, kurortai, pramogų parkai ir klubų namai. Sukaupę profesinę patirtį, jie taps labai pajėgiais kandidatais į vadovų ir vadovų pareigas.
Profesinis atpažinimas
Studentai, studijuojantys maisto ruošimo ir maitinimo programas, privalo laikyti maisto higienos ir saugos modulį. Laimėjusiems kandidatams suteikiamas „Pagrindinis maisto higienos sertifikatas higienos prižiūrėtojams“, kurį pripažino Maisto ir aplinkos higienos departamentas Honkonge.
Aukštojo klasikinės vakarietiškos virtuvės diplomo absolventai, turintys mažiausiai vienerių metų darbo patirtį po kvalifikacijos ir mažiausiai 22 metų amžiaus, gali dalyvauti Vokietijos prekybos testų kvalifikacijos sistemoje. Sėkmingi kandidatai apdovanojami „Vakarų virtuvės sertifikuotu virėju“, kurį siūlo International Culinary Institute ir Svetingumo verslo verslo ir vadybos švietimo centras, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Bendrieji įėjimo reikalavimai
Baigė aukštąją mokyklą su įrodytu anglų kalbos mokymu, pvz. IELTS 5,0 ar lygiavertis.
Paraiškas kiekvienu konkrečiu atveju įvertins atitinkamas departamentas.
Studijų programa
Profesinis pripažinimas
Maisto ruošimo ir maitinimo programas studijuojantys studentai privalo laikyti Maisto higienos ir saugos modulį. Sėkmingiems kandidatams įteikiamas „Pagrindinis maisto higienos sertifikatas higienos prižiūrėtojams“, kurį pripažįsta Honkongo Maisto ir aplinkos higienos departamentas.
Aukštojo klasikinės Vakarų virtuvės diplomo absolventai, turintys ne mažesnę kaip vienerių metų darbo patirtį po kvalifikacijos įgijimo ir ne jaunesni kaip 22 metų amžiaus, gali dalyvauti Vokietijos prekybos testų kvalifikacijos sistemoje. Sėkmingi kandidatai apdovanojami „Certified Cook in Western Cuisine“, kurį siūlo International Culinary Institute ir Svetingumo pramonės verslo ir vadybos švietimo centras, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Priėmimai
Galerija
KARJEROS GALIMYBĖS
Absolventai bus profesionaliai pasirengę užimti vadovaujančias pareigas įvairiose maitinimo įstaigose, pavyzdžiui, restoranuose, viešbučiuose, kurortuose, pramogų parkuose ir klubų namuose. Sukaupę profesinę patirtį, jie taps itin pajėgiais kandidatais į vadovaujančias ir vadovaujamas pareigas.