Aukštasis kepimo ir konditerijos menų diplomas
International Culinary Institute
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Hong Kong, Honkongas
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
HKD 59 000 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* per metus. Šiuo metu peržiūrimi 2021/22 mokslo metų studijų mokesčiai
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Viršelio leidimas iš Profesinio mokymo tarybos
Programos tikslai
Aprūpina studentus vadybos žiniomis ir įgūdžiais bei praktiniais kepimo ir konditerijos gaminių pritaikymo būdais, kad jie būtų paruošti priežiūros pareigoms pramonėje;
Puoselėja studentų mokymosi visą gyvenimą sampratą ir ugdo studentus būti savarankiškais besimokančiaisiais, turinčiais vietos, nacionalinę ir pasaulinę tolesnių studijų ir profesinio tobulėjimo viziją svetingumo industrijoje;
Aprūpina studentus būtinomis techninėmis ir profesinėmis žiniomis ir įgūdžiais, pirmiausia profesinio lygio lygiu, derinant teorinį ir praktinį pritaikymą.
Karjeros galimybės
Įdarbinimo pagalba suteikiama tam, kad mūsų absolventai galėtų pradėti savo karjerą dirbdami konditerijos gamyklose, kepyklose, kavinėse, restoranuose, viešbučiuose, kurortuose, pramogų parkuose, klubų namuose ir kt. Įgiję profesinės patirties, jie gali pereiti į tokias priežiūros pareigas kaip „Demi-Chef“, „Chef de Partie“ ir „Pastry Sous Chef“. Įrengtas vadybos žinojimas kepyklų ir konditerijos srityje, o verslo studentai taip pat gali pasirinkti atidaryti savo kepyklą, konditerijos parduotuvę ar kavinę.
Viršelio leidimas iš Profesinio mokymo tarybos
Profesinis atpažinimas
Svetingumo institutas (IOH)
- Absolventai, sėkmingai baigę programą, gali kreiptis dėl „Partnerių“ narystės lygio.
- Studentai, studijuojantys maisto ruošimo ir maitinimo programas, privalo laikyti maisto higienos ir saugos modulį. Laimėjusiems kandidatams suteikiamas „Pagrindinis maisto higienos sertifikatas higienos prižiūrėtojams“, kurį pripažino Maisto ir aplinkos higienos departamentas Honkonge.
- Kepimo ir konditerijos meno aukštojo mokslo absolventai, kurie atitinka šiuos stojimo reikalavimus, gali dalyvauti Vokietijos prekybos testų kvalifikacijos sistemoje. Laimėję kandidatai apdovanojami „Certified Pastry Cook“, kurį kartu siūlo International Culinary Institute ir „Handwerkskammer Koblenz“ (Kvalifikuotų amatų rūmai) „HwK Koblenz“, Vokietija.
- Minimalus 22 metų amžius
- Mažiausiai 1 metų atitinkama darbo patirtis
- Atitinkamas higienos ir saugos pažymėjimas (pagrindinis maisto higienos sertifikatas higienos vadovui)
Bendrieji įėjimo reikalavimai
Baigė aukštąją mokyklą su įrodytu anglų kalbos mokymu, pvz. IELTS 5,0 ar lygiavertis.
Paraiškas kiekvienu konkrečiu atveju įvertins atitinkamas departamentas.
Priėmimai
Studijų programa
Profesinis pripažinimas
Svetingumo institutas (IOH)
- Sėkmingai programą baigę absolventai gali pretenduoti į filialų narystės laipsnį.
- Maisto ruošimo ir maitinimo programas studijuojantys studentai privalo laikyti Maisto higienos ir saugos modulį. Sėkmingiems kandidatams įteikiamas „Pagrindinis maisto higienos sertifikatas higienos prižiūrėtojams“, kurį pripažįsta Honkongo Maisto ir aplinkos higienos departamentas.
- Aukštojo kepimo ir konditerijos meno diplomo absolventai, atitinkantys šiuos stojimo reikalavimus, gali laikyti Vokietijos prekybos testų kvalifikacijos sistemą. Sėkmingi kandidatai apdovanojami „Sertifikuotu konditerijos gamintoju“, kurį kartu siūlo International Culinary Institute ir Handwerkskammer Koblenz (Įgudusių amatų rūmai) HwK Koblenz, Vokietija.
- Minimalus 22 metų amžius
- Ne mažesnė nei 1 metų atitinkamo darbo patirtis
- Atitinkamas higienos ir saugos sertifikatas (pagrindinis maisto higienos sertifikatas higienos prižiūrėtojui)
Galerija
KARJEROS GALIMYBĖS
Teikiama pagalba įsidarbinant, kad mūsų absolventai galėtų pradėti savo karjerą operatyvinėse pareigose konditerijose, kepyklose, kavinėse, restoranuose, viešbučiuose, kurortuose, pramogų parkuose, klubų namuose ir kt. Įgiję profesinės patirties, jie gali pereiti į tokias vadovaujančias pareigas kaip „Demi-Chef“, „Chef de Partie“ ir „Pastry Sous Chef“. Turėdami vadybos žinių kepyklų ir konditerijos veikloje, verslo studentai taip pat gali pasirinkti atidaryti savo kepyklą, konditerijos parduotuvę ar kavinę.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos gaminių įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kepimo diplomas
- Vancouver, Kanada
Kepimo ir konditerijos mokslų daktaras
- Santa Clara, Jungtinės Amerikos Valstijos