Kursas Italijos Gelato
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Turin, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Italų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
12 savaites
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 4 800 / per course
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Kursas Italijos Gelato
Keturios savaičių teorinės ir praktinės pamokos, kurias atlieka profesionalūs mokytojai, norėdami sužinoti apie Italijos ledų gamybą ir strategijas atidaryti parduotuvę. Galimybė mokytis pasirinktuose amatininkuose.
ICIF sukūrė specialią ledų pramonės mokymo programą: Italijos "Gelato" kursą. 4 savaičių trukmės mokymo kursas teorinėms ir praktinėms pamokoms Institutui, kurso programa leidžia jums, taikant integruotą požiūrį tarp teorijos ir praktinių įgūdžių, prisiimti profesiją, kuri suteikia neribotą pasitenkinimą, taip pat asmeninį ir profesinį tobulėjimą. Italijos tradicijos kontekstas. Per gana trumpą treniruočių laikotarpį mokinys iš "Master Ice Cream" kūrėjų, italų "Artisan Gelato", kuris pristato pat pradedantiesiems, mokosi Italijos "Gelato" pasaulyje, pradedant nuo organoleptinės žaliavų sudėties, kad išmoktų tinkamai subalansuotų ledų, sorbeto ir granito ruošimo būdai, kurso pabaigoje mokinys gali kurti ir ištirti savo receptus bet kokiam ledų skoniui, siūlančiam skonį, atitinkantį jo skonį ir vietos papročius. savo šalį. Mokymo programą taip pat papildo pagrindinės maisto pramonės koncepcijos, tokios kaip RVASVT sistema, sąvokos, susijusios su klasikinių amatininkų ledų salonų projektavimu, arba centrinė laboratorija, skirta pramoninei gamybai, "Cake Design", susijusi su ledų pasauliu, moderni ir novatoriškas tendencijas, tokias kaip "Gourmet Gelato" arba "Natural Gelato", ir teisingą "Gelato" porą su vynu ir stipriu alkoholiu.
Kursas, skirtas tapti profesionaliu ledų gamintoju - profesija, kuri labai reikalinga tiek Italijoje, tiek užsienyje.
Kursas yra italų kalba, o mokytojai palaiko vertėjas anglų kalba .
Minimalus dalyvių skaičius: 12.
Trukmė
Kurso trukmė yra 12 savaičių:
- 4 savaites teorinės ir praktinės pamokos instituto
- 8 savaičių stažuotės (neprivaloma) ledų salonuose, kuriuos anksčiau pasirinko institutas, Master Ice Cream Manufacturers akademinės laboratorijos nariai
Tie, kurie gali užsiregistruoti yra:
- Italijos ir užsienio specialistai iš maisto ir vyno
- Italijos ir užsienio maisto mėgėjai ir entuziastai
Pamokų temos
Ledai: teorinės sąvokos
- Ledai ir jos kilmė
- Ledai: amatininkas ir verslo vadyba
- Higiena ir RVASVT. Sveikatos ir sanitarijos taisyklių ir maisto produktų įstatymų supratimas ir tyrimas
- Rinkodara ir įmonės valdymas: verslumo metodas
- Laboratorijos projektavimas: trijų tipų patalpų tyrimas ir analizė, siekiant nustatyti skirtingas verslo kategorijas
- Mažmeninė parduotuvė: išvažiavimo zona, sritis su stalo paslauga, integruotas ledas (kavinė, užkandinė)
"Ice Cream" komponentai
- Žaliavų ir sudėtinių ingredientų analizė: cukrus
- Ledynų chemija ir fizika, svėrimo metodai ir darbo metodai
- Ciklinis gamybos proceso pobūdis
- Kurkite savo recepto knygą: bazes ir mišinius
- Formulė vaisių ledui ir refraktometro reikšmė
- Valdymo programinės įrangos balansas ir palaikymas
- Pastabos apie juslinį vertinimą
Išsamios temos
- Ledynių komponentai pagal sezonus
- Ingredientų pasirinkimas: vartotojų apsauga ir įžvalgos apie cukrų
- Ledai, ledai, ledų pyragaičiai, "affogato" ledai, ledinis ledas ("granita"), parfiatai ir sorbatai
- Vadybos ekonomika ir ištekliai ledų salone
- Technologinė parama: išsaugojimo sistemos ir saugojimas
- Mažmeninė parduotuvė: replikacija, apribojimai ir frančizė
- Ekologiškas ledas
Praktiniai specializacijos metodai
- Menas ir dekoracijos su šokoladu ir cukrumi
- Dirbtinių vaisių ir daržovių menas: pagrindinės sąvokos
- Saldūs ledai ir alkoholio vartojimas
- Dekoracijos, skirtos taurėms ir eksponatų padėklams (rąstai ir zuccotti)
- Ledai kaip restorano desertas
- Vienos porcijos ledai
Profesinė stažuotė (neprivaloma)
Studentas gali pasirinkti, ar tęsti Kursų programą, vykdydamas stažuotes, kurių trukmė iš viso yra 8 savaites, į ledų salonus , kuriuos anksčiau pasirinko institutas.
Saldainių salonams, kurie negali pateikti apgyvendinimo, studentas savo nuožiūra galės pasirinkti kitą ledų saloną, kitaip mokyklai gali būti naudinga rasti alternatyvų apgyvendinimą, kuris bus kartu studento sąskaita su maistu.
Mokesčiai
Mokestis už ledų kursą yra 4 800,00 eurų. Galima užsiregistruoti 1 savaitę, mokestis už kiekvieną savaitės modulį yra 1,500,00 eurų. Mokestis už kursą apima:
- Apgyvendinimas ICIF Guesthouse mažuose butuose (kuriuose yra du miegamieji su viena, dviem arba trimis lovomis ir vonios kambariu) ir pusryčių paslauga
- Maitinimas institute nuo pirmadienio iki šeštadienio (mokykla uždaroma sekmadieniais ir valstybinėmis šventėmis)
- Teorinės ir praktinės pamokos, nurodytos programoje
- Mokymo medžiaga (recepto bukletai, garso ir vaizdo sistemos ir tt)
- Maistas ir vyno produktai pamokoms ir degustacijoms
- Įrangos ir reikmenų naudojimas pamokose skirtingose laboratorijose
- Pilna virėjo uniforma: ICIF striukė su ICIF logotipu, ICIF kelnių pora, priekaba su ICIF logotipu ir bandana su ICIF logotipu.
- Pagalba leidimo laikinai gyventi išdavimo kursui ir Italijos mokesčių identifikavimo numeriui
- Instituto diplomas baigus kursą
Nieko kito, aiškiai nenurodyto aukščiau, nėra įtrauktas.
PAPILDOMI MOKĖJIMAI, Į KURSĄ NEĮSKIRTAS:
- 50 € už sveikatos draudimą, kuris padengia pagrindines medicinines išlaidas ir išlaidas arba susigrąžina ligoninę tik nelaimingiems atsitikimams darbo metu visą kursą (tik tuo atveju, jei studentas netaiko sanitarinio draudimo savo tinkamoje vietoje Šalis).
- 50 € tiems, kurie ketina pasinaudoti grupės autobusų pervedimu, tik atvykus į Italiją, kurį ICIF institutas organizuoja sekmadienį prieš kursą, iš Milano Malpensos oro uosto. 50 eurų mokėjimas gali būti atliktas kursų likučiu per banko pavedimą, arba grynaisiais pinigais, arba kredito kortele ICIF direkcijos biure pirmąją kurso dieną.
Stipendijos
Stipendijos suteikiamos Italijos piliečiams, gyvenantiems Italijoje. Norėdami sužinoti, kaip kreiptis, susisiekite su mumis arba paskambinkite ICIF institutui į Costigliole d'Asti.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Įvadas į šokolado ir konditerijos gaminių pagrindus (sertifikatas)
- Paris, Prancūzija
Didysis Šveicarijos konditerijos ir šokolado meno diplomas
- Port-Valais, Šveicarija
Pažangiosios konditerijos ir šokolado magistrantūros studijos
- Barcelona, Ispanija