Kursas apie pica
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Turin, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Italų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
12 savaites
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 4 800 / per course
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Kursas apie pica
Teorinės ir praktinės pizza pamokos: ingredientų, tešlos, mielių, įvairių rūšių pica, meistriškumo ir treniruočių galimybės picerijose vidutinio ir aukšto lygio.
Bendradarbiaudama su Pizza akademijos specialistais, ICIF sukūrė naują mokymo kursą "Pica". 4 savaičių treniruočių kursas, suskirstytas į tris mokymo savaites, buvo skirtas pica su mokytoju "Masters Pizza makers", kurį išsiuntė Pizza akademijos gamintojai, ir paskutinę savaitę, kurioje buvo rengiami konditerijos kepiniai su specialistais "Confectionery Chefs", kurį užsakė ICIF . Mokymo programa leidžia jums, taikant integruotą požiūrį tarp teorijos ir praktinių įgūdžių, prisiimti profesiją, kuri laikoma populiaru, kultūriniu ir socialiniu reiškiniu, kuris paprastai yra itališkas, nuolat augantis tiek Italijoje, tiek užsienyje. Kursas yra italų kalba, o mokytojai palaiko vertėjas anglų kalba.
Minimalus dalyvių skaičius: 12.
Trukmė
Kurso trukmė yra 12 savaičių:
- 4 savaites teorinės ir praktinės pamokos instituto
- 8 savaičių stažuotės (neprivaloma) picerijose, kurias anksčiau pasirinks institutas.
Tie, kurie gali užsiregistruoti yra:
- Italijos ir užsienio specialistai iš maisto ir vyno
- Italijos ir užsienio maisto mėgėjai ir entuziastai
Pamokų temos
Pica: populiarus itališkas produktas, kuris tapo pasauliniu socialiniu ir kultūriniu reiškiniu
- ICIF : nuoroda
- Pica istorija ir tradicijos
- Pica gamintoja profesija
- Auganti rinka
- Maisto žaliavos
- Miltai: klasifikacijos, rūšys, kokybė ir naudojimas
- Vanduo: išnaudojamas išteklius
- Druskos: pagrindinio elemento parinkimas ir valdymas
- Sudedamosios dalys: mūsų pasirinkimas, sezoniškumo ir teritoriškumo svarba
- Klasikinė pica ir pica
Tešlos ir mielės
- Įrodymas: senovės meno paslaptys
- Tiesioginė tešla.
- Tešla: fermentacija ir rauginimas
- Tešla: brandinimo etapas.
- Tešla ir pagalbinė įranga
- Orkaitė: picerijos širdis
- Pica kepimas: metodai ir taupumas
Pica: įžvalgos ir koncepcijos
- Laboratorijos dizainas: kontekstas ir perspektyvos, pajamos ir pelno marža
- "Takeaway Pizza": pristatymo ir pristatymo taisyklės
- "Focaccia", pica su mentele ir duona picerijoje
Specializuotos technologijos
- Ekologinis sektorius ir alternatyvūs būdai klientų steigimui
- Akrobatinė pica
- Netiesioginės tešlos (The Biga - The Poolish)
- Alternatyvi tešla su skirtingais miltais (pvz .: Kamuto miltai, juodieji ryžių miltai, Enkio miltai ir tt)
- Tešla su "Kamut" miltais
- Tešla su iš anksto paruoštais produktais (soju - grūdai)
- Gluteno nemokama tešla
- Pica su padėklo ir romėniško stiliaus kepta pica pica
- Neapolio pica (tradicinė gamta su garantuota apsaugota būsena)
- Pica kaip desertas
Profesoriai, kurie gamina picas
- Išsamios pamokos su teoriniais ir praktiniais seminarais, kuriuos rengia profesionalūs "Pizza Chefs"
Mažos sausos pyragaičių patiekiama su arbata ir kava bei sausainių rūšimis
- Lady's bučiniai, Ugly but Good (Brutti ma Buoni), kukurūzų sausainiai, kačių liežuvio sausainiai, trumpi kepiniai sausainiai
Šviežios mažos pyragaičiai, itališki kremai ir tradiciniai pyragaičiai
- Garstyčių kremas, šokoladinis grietinėlė, Zabaione kremas, kavos kremas bignè užpildymui ir Funghetti bignè
- Prabangiosios lazdos tešla, gaminanti džemo pyragas ir pyragas su krevetės grietine ir šviežiais vaisiais, Rojaus tortas, Sacherio pyragas, kempinė, gaminanti tortą, užpildytą itališko stiliaus kremais
Kepiniai desertai restorane
- Šokoladinis pudingas iš Pjemonto (Bonet), šokoladinis putotas, Panna Cotta, Tiramisù
Šokolado grūdinimo technika, saldainiai ir šokolado dekoracijos
Pusryčių kepiniai
- Itališko stiliaus sumuštiniai, Sicilijos kanoliai, bomboloniai (Krapfen), šokoladas Girella ir Trecce
Maisto sauga ir RVASVT
- Maisto produktų mikrobiologijos sąvokos
- RVASVT sistema
- Pagrindinis CDF (užkrečiamosios ligos su maistu)
- Pagrindinės maisto saugojimo sistemos
- Sanitarinės procedūros (higiena darbo vietoje, asmeninė higiena)
- Teisingas medžiagų ir gaminių, kurie liečiasi su maistu, pasirinkimas
Maisto mitybos teorija
- Mityba kaip maisto mokslas: taikymo sritys šiuolaikinėje visuomenėje, remiant kulinarijos sektorių
- Subalansuoto meniu sudarymas sveiku požiūriu
- Įvairių maisto produktų (baltymų, angliavandenių, lipidų, skaidulų ir vitaminų) ir maisto piramidės maistiniai aspektai
- Informacija apie subalansuotos mitybos ir racionalaus dietos sudėtį
Viduržemio jūros dietos teorija
- Sąvokos apie įvairių žaliavų maisto pusiausvyrą su pagrindinėmis Viduržemio jūros dietos sampratomis
- Primename pagrindinį Viduržemio jūros dietos simbolį ir receptų pavadinimus, kurie atspindi sveiką Viduržemio jūros dietos aspektą
- Supratimas apie šią Viduržemio jūros regiono simbolių kultūrinę kultūrą
Profesinė stažuotė (neprivaloma)
Studentas gali pasirinkti, ar tęsti studijų programą, vykdydamas stažuotes, kurių trukmė iš viso yra 8 savaitės, vidutinio lygio aukštojo lygio picerijose, kurias anksčiau pasirinko institutas.
Mokesčiai
Mokestis už "Pizza" kursą yra 4 800,00 eurų. Galima užsiregistruoti vienos savaitės laikotarpiu, mokestis už kiekvieną savaitės modulį yra 1,500,00 eurų. Mokestis už kursą apima:
- Apgyvendinimas ICIF svečių namuose mažuose butuose (kuriuose yra du miegamieji su viena, dviem arba trimis lovomis ir vonios kambariu) ir pusryčių paslauga
- Maitinimas institute nuo pirmadienio iki penktadienio (mokykla uždaroma sekmadieniais ir valstybinėmis šventėmis)
- Teorinės ir praktinės pamokos, nurodytos programoje
- Mokymo medžiaga (recepto bukletai, garso ir vaizdo sistemos ir tt)
- Maistas ir vyno produktai pamokoms ir degustacijoms
- Įrangos ir reikmenų naudojimas pamokose skirtingose laboratorijose
- Pilna virėjo uniforma: ICIF striukė su ICIF logotipu, ICIF kelnių pora, priekaba su ICIF logotipu ir bandana su ICIF logotipu.
- Pagalba leidimo laikinai gyventi dokumento išdavimo kursui ir Italijos mokesčių identifikavimo numeriui
- Certificate of Participation from ICIF Institute on the completion of the Course and the Italian Academy of Pizza Producers awarded course.
Nieko kito, aiškiai nenurodyto aukščiau, nėra įtrauktas.
PAPILDOMI MOKĖJIMAI, Į KURSĄ NEĮSKIRTAS:
50 € už sveikatos draudimą, kuris padengia pagrindines medicinines išlaidas ir išlaidas arba susigrąžina ligoninę tik nelaimingiems atsitikimams darbo metu visą kursą (tik tuo atveju, jei studentas netaiko sanitarinio draudimo savo tinkamoje vietoje Šalis).
50 € tiems, kurie ketina pasinaudoti grupės autobusų pervedimu, tik atvykus į Italiją, kurį ICIF institutas organizuoja sekmadienį prieš kursą, iš Milano Malpensos oro uosto. 50 eurų mokėjimas gali būti atliktas kursų likučiu per banko pavedimą, arba grynaisiais pinigais, arba kredito kortele ICIF direkcijos biure pirmąją kurso dieną.
Stipendijos
Stipendijos suteikiamos Italijos piliečiams, gyvenantiems Italijoje. Norėdami sužinoti, kaip kreiptis, susisiekite su mumis arba paskambinkite ICIF institutui į Costigliole d'Asti.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Food Chain Resilience
- Swindon, Jungtinė Karalystė
- Cranfield, Jungtinė Karalystė
Food Diagnostics
- Swindon, Jungtinė Karalystė
- Cranfield, Jungtinė Karalystė
Italijos konditerijos programa
- Parma, Italija