Chocolaterie kursas
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Turin, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Italų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
4 months
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 5 000 / per course
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Chocolaterie kursas
"Chocolaterie Course": 4 savaičių teorinės ir praktinės pamokos su galimybėmis treniruočių metu pasirinktose šokolado parduotuvėse ar amatininkų laboratorijose
Šis kursas tinka tiems, kurie nori atidaryti šokolado parduotuvę ir tiems, kurie nori tapti profesionaliu meistru Chocolatier. Kursas apima pamokas langų ekranuose, meno kūrinių demonstravimui, taip pat naujus šokolado dekoravimo būdus. Kursas apima išsamias Master Chocolatiers, Master Chocolatiers akademijos ir lankytojų į šokolado gamintojus organizuojamas pamokas. Kursas yra italų kalba, o mokytojai palaiko vertėjas anglų kalba .
Minimalus dalyvių skaičius: 12.
Trukmė
Kurso trukmė yra 4 mėnesiai:
- 4 savaites teorinės ir praktinės pamokos instituto
- 12 savaičių praktinio mokymo (neprivaloma) specializuotose laboratorijose, kurias pasirinko ICIF .
Tie, kurie gali užsiregistruoti kursuose, yra:
- Italijos ir užsienio specialistai iš maisto ir vyno
- Italijos ir užsienio maisto mėgėjai ir entuziastai
Pamokų temos
Kakavos pupelių kultivavimas
- Kakava pasaulyje
- Šokoladas, begalinis slėpinys: perėjimas iš sėklų į šokoladą ir nuo šokolado iki šokoladų
- Techninis kakavos aspektas
- Aromatiniai kakavos profiliai
- "Artisan" naudoja šokoladą
Kakavos perdirbimas
- Kakava: juslinė 28 rūšių analizė iš viso pasaulio
- Skrudinimas
- Skalda iš pupelių: kakavos pupelių paruošimas iš visos pupelės į lukštus
- Šlifavimas: pirmasis kakavos šlifavimas
- Šokolado receptai ir skaičiavimo programos taikymas
- Rafinavimas
- Košmedis
- Profesinė grūdinimo technika
Šokolado ingredientai, gamyba ir naudojimas
- "Artisan Chocolate": įžvalga į įvairias lydymo ir perdirbimo technologijas
- Rankinis šokolado rutulys: įžvalgos apie mechaninius metodus nepertraukiamo ciklo metu
- Šokolado liejimas tuščiavidurėms žarnoms: paralelių su įvairiais užpildais paruošimas
- Užpildų paruošimas: ganachai, kunigaikščiai, kreminiai ar želė
- Šokoladinės dangos: įžvalgos apie spalvų ir metalų naudojimą
- Mažų daiktų paruošimas pagal modeliuotą šokoladą
- Satino šokolado apdorojimas
- Mažos kūrinių demonstracijos: meno kūrinio pristatymas
- Nauji šokolado apdailos būdai
Chocolaterie profesoriai
- Išsamios pamokos su teoriniais ir praktiniais seminarais, kuriuos organizuoja visame pasaulyje žinomi profesionalūs konditeriai - Magistro laipsniai iš Master Chocolatiers akademijos
- Kiekvieną dieną kitoks Master Chocolatier parengs savo šokolado specialybę, pradedant nuo paprastų preparatų iki labiausiai klasifikuotų
Profesinė stažuotė (neprivaloma)
Studentas gali pasirinkti, ar tęsti studijų programą stažuotės metu (stažuotė yra neprivaloma), trunkanti iš viso 3 mėnesius (12 savaičių), paukštininkystės ar šokolado gamintojams, kuriuos anksčiau pasirinko institutas ir kurie priklauso akademijai Master Chocolatiers.
Įmonėms, kurios negali aprūpinti apgyvendinimu, studento nuožiūra bus pasirinkta kita bendrovė, galinti pasiūlyti apgyvendinimą, kitaip mokyklos gali padėti surasti alternatyvias būstines, kurias mokėsiu kartu su maistu.
Mokesčiai
Mokestis už Chocolaterie kursą yra 5 000,00 EUR. Galima užsiregistruoti 1 savaitę, mokestis už kiekvieną savaitinį modulį yra 1,500,00 eurų. Mokestis už kursą apima:
- Apgyvendinimas ICIF svečių namuose mažuose butuose (kuriuose yra du miegamieji su viena, dviem arba trimis lovomis ir vonios kambariu) ir pusryčių paslauga 3 savaites (1, 3 ir 4 savaitės)
- Apgyvendinimas viešbutyje Vicoforte per savaitę 2, su pusryčiais ir maitinimu nuo pirmadienio iki penktadienio, šeštadienį grįžtant į mokyklą
- Maitinimas institute nuo pirmadienio iki šeštadienio (mokykla uždaroma sekmadieniais ir valstybinėmis šventėmis)
- Teorinės ir praktinės pamokos, nurodytos programoje
- Mokymo medžiaga (recepto bukletai, garso ir vaizdo sistemos ir tt)
- Maistas ir vyno produktai pamokoms ir degustacijoms
- Įrangos ir reikmenų naudojimas pamokose skirtingose laboratorijose
- Pilna virėjo uniforma: ICIF striukė su ICIF logotipu, ICIF kelnių pora, priekaba su ICIF logotipu ir bandana su ICIF logotipu.
- Pagalba leidimo laikinai gyventi ir Italijos mokesčių identifikavimo numeriu
- Autobusas pervežamas į Vicoforte ir iš jo 2 savaitę
- Instituto diplomas baigus kursą
Nieko kito, aiškiai nenurodyto aukščiau, nėra įtrauktas.
PAPILDOMI MOKĖJIMAI, Į KURSĄ NEĮSKIRTAS:
- 50 € už sveikatos draudimą, kuris padengia pagrindines medicinines išlaidas ir išlaidas arba susigrąžina ligoninę tik nelaimingiems atsitikimams darbo metu visą kursą (tik tuo atveju, jei studentas netaiko sanitarinio draudimo savo tinkamoje vietoje Šalis).
- 50 € tiems, kurie ketina pasinaudoti grupės autobusų pervedimu, tik atvykus į Italiją, kurį ICIF institutas organizuoja sekmadienį prieš kursą, iš Milano Malpensos oro uosto. 50 eurų mokėjimas gali būti atliktas kursų likučiu per banko pavedimą, arba grynaisiais pinigais, arba kredito kortele ICIF direkcijos biure pirmąją kurso dieną.
Stipendijos
Stipendijos suteikiamos Italijos piliečiams, gyvenantiems Italijoje. Norėdami sužinoti, kaip kreiptis, susisiekite su mumis arba paskambinkite ICIF institutui į Costigliole d'Asti.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Įvadas į šokolado ir konditerijos gaminių pagrindus (sertifikatas)
- Paris, Prancūzija
Didysis Šveicarijos konditerijos ir šokolado meno diplomas
- Port-Valais, Šveicarija
Pažangiosios konditerijos ir šokolado magistrantūros studijos
- Barcelona, Ispanija