Kulinarijos meno AAS
Hudson County Community College
Pagrindinė informacija
Pasirinkite vietą
Universiteto vieta
Jersey City, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
USD 149 / per credit *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* vienam kreditui gyventojams; 298,00 USD už kreditą nerezidentams; 440,00 USD už kreditą tarptautiniams arba už valstybės ribų
Įvadas
Ši studijų programa suteikia išsamų dvejų metų kulinarijos mokymo kursą, paruošiantį studentus pradinio lygio restoranų ir maisto tiekėjų virėjams, stočių virėjams, sojų virėjams, kepėjams ir restoranų vadovams. Būtini kursai supažindina studentus su visais maisto paslaugų aspektais, įskaitant maisto ruošimą, mitybą, pirkimo procedūras, meniu planavimą, įrangą ir stalo serviravimą. 600 valandų trukmės eksternas moko studentus puikiuose restoranuose ir viešbučiuose. HCCC Kulinarijos menų institute, atidarytame 2005 m., Yra elegantiškas valgomasis, modernios mokymo virtuvės ir klasės.
Fredžio santuoka / Unsplash
Kulinarijos meno AAS bendrieji išsilavinimo reikalavimai
- ENG-101 kolegijos I sudėtis
- ENG-102 kolegijos II kompozicija arba ENG-103 techninių ataskaitų rašymas
- CSC-100 Įvadas į kompiuterius ir kompiuteriją
- 2 pasirinktų socialinių ir (arba) humanitarinių mokslų kursai
- LIT-112 Kalba
- HUM-128 Maistas ir kultūra
Kulinarijos meno pagrindiniai AAS reikalavimai
- CSS-100 kolegijos studentų sėkmė
- CAI-114 stalo servisas I
- CAI-115 maisto sanitarijos ir kulinarijos principai
- CAI-117 Gamybos virtuvės įgūdžiai I
- CAI-118 sandėliukų ir pusryčių gamykla
- CAI-119 „Bakeshop I“
- CAI-121 produkto identifikavimas ir pirkimas
- CAI-127 Gamybos virtuvės įgūdžiai II
- CAI-128 „Garde Manger“ įvadas
- CAI-129 „Bakeshop II“
- „CAI-214 Advanced Table“ paslauga III
- CAI-125 I eksterjeras
- „CAI-217 Advanced Kitchen“ - tarptautinė
- CAI-218 tarpinis Garde Manger
- CAI-224 Advanced Table paslauga IV
- CAI-225 III eksterjeras
- CAI-227 Išplėstinė virtuvė-klasika
- CAI-228 Advanced Garde Manger
Paimkite CAI-210 CAI-223 arba BIO-201;
- CAI-210 meniu ir įrenginių dizainas
- CAI-223 Maisto, gėrimų ir darbo sąnaudų kontrolė
- BIO-201 praktinė mityba