AAS svetingumo vadyboje (verslumas)
Hudson County Community College
Pagrindinė informacija
Pasirinkite vietą
Universiteto vieta
Jersey City, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
USD 149 / per credit *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* vienam kreditui gyventojams; 298,00 USD už kreditą nerezidentams; 440,00 USD už kreditą tarptautiniams arba už valstybės ribų
Įvadas
„AAS“ svetingumo vadyboje - verslumas yra skirtas studentams supažindinti su unikaliomis verslo nuosavybės koncepcijomis svetingumo pramonėje. Ši parinktis bus sutelkta į tai, kaip kuriamos naujos verslo įmonės. Dėmesys bus skiriamas dabartinėms verslumo temoms ir apims: verslo franšizę, inovacijas, verslumo kūrybiškumą ir tikslines rinkos tyrimų formas. Ši galimybė taip pat suteiks praktinės verslumo patirties, įskaitant verslo plano kūrimą ir teorinį įgyvendinimą.
Andrea Piacquadio / Pexels
Svetingumo valdymo verslumo AAS bendrieji išsilavinimo reikalavimai
- ENG-101 kolegijos I sudėtis
- LAT-102 II kolegijos sudėtis
- CSC-100 Įvadas į kompiuterius ir kompiuteriją
- LIT-112 Kalba
- Pasirenkama viena įvairovė
- Užpildykite 2 socialinių arba humanitarinių mokslų pasirenkamuosius
Svetingumo valdymo verslumo AAS pagrindiniai reikalavimai
- CSS-100 kolegijos studentų sėkmė
- ACC-121 apskaitos principai I
- CAI-225 III eksterjeras
- ECO-201 makroekonomikos principai
- HMT-104 Kulinarija svetingumui
- HMT-110 Svetingumo pramonės įvadas
- HMT-111 Verslumo įvadas
- HMT-115 Miesto verslininkas
- HMT-121 viešbučio praktikumas
- HMT-202 Inovacijos, kūrybiškumas ir rinkodara
- HMT-217 Franšizė
- HMT-210 Svetingumo ir kelionių įstatymas
- MAN-121 Valdymo principai
Užbaigti 2 ribotos programos pasirenkamuosius dalykus:
- CAI-223 Maisto, gėrimų ir darbo sąnaudų kontrolė
- ACC-211 Kompiuterinė apskaita
- ACC-221 II apskaitos principai
- BUS-230 Verslo teisė
- ECO-202 Mikroekonomikos principai
- HMT-106 Turizmo kultūra ir geografija
- HMT-112 Įvadas į keliones ir turizmą
- HMT-116 Restorano operacijų valdymas I
- HMT-122 „Front Office“ operacijos
- HMT-128 Renginių planavimas Kelionės ir turizmas
- HMT-204 Vyno ir maisto pagrindai
- HMT-206 Svetingumo ir turizmo informacinės sistemos
- HMT-209 kelionių rinkodara, pardavimai ir akcijos
- HMT-213 Svetingumo rinkodaros principai
- HMT-214 viešbučių grupė ir suvažiavimai
- HMT-215 Namų tvarkymas
- HMT-216 Restorano operacijų valdymas II
- MAN-221 rinkodara
- MAN-232 Žmogiškųjų išteklių valdymas
- MAT-100 kolegijos algebra
- MAT-114 Įvadas Tikimybės ir statistika