Maisto ir gėrimų vadybos diplomas – restoranų vadyba
George Brown College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Toronto, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 17 673 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
May 2024
* buitinis mokslas | 16 490 USD už tarptautinį mokslą. Visi mokesčiai gali būti keičiami be įspėjimo
Įvadas
GBC maisto ir gėrimų valdymo programoje sužinosite apie įdomią ir įvairią maisto ir gėrimų pramonę su vyno, miksologijos, verslumo ir strateginio restoranų valdymo kursais. Jūsų pirmieji metai šioje programoje suteiks jums pagrindines pramonės žinias, mokantis ir dirbant kartu su bendraamžiais visuose mūsų Svetingumo ir turizmo vadybos mokyklos sektoriuose, vadinamoje „bendra pirmųjų metų požiūriu“. Pirmaisiais metais įgysite žinių viešbučių, renginių planavimo, turizmo, maisto ir gėrimų srityse per įvairius praktinius ir teorinius kursus.
Antraisiais studijų metais savo teorijos supratimą pritaikysite naudodami unikalius mokymosi metodus ir neįkainojamą praktinę patirtį. Turėsite galimybę:
- Perimkite The Chefs' House , mūsų modernų restoraną ir mokymosi centrą, kuriame valdysite visus veiklos aspektus, įskaitant bilietų kūrimą ir pardavimą, bendradarbiavimą su pramonės partneriais, išlaidų analizę ir maisto bei gėrimų meniu kūrimą. bendradarbiaujant su mūsų kulinarijos studentais.
- Leiskitės į mokomąjį, virtualų nuotykį naudodami mūsų restorano modeliavimą , kurio metu atgaivinsite ir paverssite žlungantį restoraną pelninga įmone, naudodami sprendimų priėmimo, valdymo ir finansų planavimo įgūdžius.
Jūsų mokymosi parinktys
Kaip dalį savo ketvirtojo semestro, jūs baigsite 14 savaičių pramonės stažą, pasirinkdami nacionalinę ar tarptautinę praktiką. Ši galimybė praplės jūsų žinias realia patirtimi ir padės pradėti kurti savo kontaktų tinklą. Baigę maisto ir gėrimų vadybos programą tapsite tokiu talentingu absolventu, kokio šiandieninėje konkurencinėje aplinkoje ieško vietinė ir tarptautinė maisto ir gėrimų pramonė.
Absolventai įgyja įgūdžių, reikalingų pažangiems pramonės lyderiams, praturtindami maisto ir gėrimų svečių patirtį. Jūs gausite pramonės sertifikatus maisto saugos, atsakingo alkoholinių gėrimų aptarnavimo, WSET ir pirmosios pagalbos (CPR) srityse. Norėdami geriau patobulinti savo tarptautinius maisto ir gėrimų valdymo įgūdžius, turite galimybę dalyvauti išskirtinėje patyriminėje pažintinėje kelionėje.
Ši programa leidžia jums pereiti į bet kurią iš mūsų svetingumo ir turizmo valdymo programų iki antrųjų metų, jei pasikeis jūsų svetingumo sritis. Taip pat žinome, kad gyvenimas gali būti kupinas netikėtų įvykių; Jei negalėsite baigti paskutinių studijų metų, mūsų įprastas pirmųjų metų modelis leidžia jums baigti 1 metų svetingumo paslaugų sertifikatą (H101).
Priėmimai
Stipendijos ir finansavimas
Stipendijos tarptautiniams studentams George Brown College paprastai yra programos apdovanojimai, pagrįsti studentų akademiniais rezultatais (ir kitais kriterijais) George Brown College nuo akademinės programos pradžios.
Studijų programa
Privalomi kursai
1 semestras | 2 semestras |
|
|
3 semestras | 4 semestras |
|
|
**Remiantis jūsų praktikos testo rezultatais, prieš pereinant į COMM 1007 gali reikėti atlikti COMM 1000 Įvadas į kolegijos komunikaciją. Prieš pereinant į MATH 1102 (Matematika svetingumui), jums taip pat gali reikėti išklausyti MATH 1000 (matematikos pagrindai). COMM 1000 ir MATH 1000 neskaičiuojami kaip kursai, reikalingi baigiant studijas, todėl už šį papildomą kursą turėsite sumokėti.
Programos rezultatas
Absolventas įrodo gebėjimą:
- Suplanuokite, ruoškite ir pristatykite kokybišką maistą ir gėrimus įvairioms svetingumo aplinkoms.
- Pateikite kokybišką maisto ir gėrimų aptarnavimą svetingumo įmonei.
- Palaikykite pramonės ir darbo vietos paslaugų kultūrą, vadovaudamiesi teigiamu požiūriu ir profesionalumu, prisitaikydami prie įvairių ir specialių poreikių bei prisidėdami kaip komandos narys.
- Teikti klientų aptarnavimą ir sprendimus, kurie numato, atitinka ir (arba) viršija individualius lūkesčius, taip pat organizacijos lūkesčius, standartus ir tikslus.
- Naudokite rinkodaros koncepcijas, rinkos tyrimus, socialinius tinklus, pardavimo ir pajamų valdymo strategijas, santykių valdymo įgūdžius ir žinias apie produktus, kad reklamuotumėte ir parduotų svetingumo paslaugas, produktus ir svečių patirtį.
- Taikykite verslo ir pajamų modelius, taip pat pagrindinius apskaitos, biudžeto sudarymo, finansų ir administravimo įgūdžius, kad palaikytumėte veiksmingą įvairių svetingumo paslaugas ir produktus teikiančių organizacijų valdymą ir veiklą.
- Laikykitės atitinkamų organizacijos ir darbo vietų sistemų, procesų, politikos, standartų, teisinių įsipareigojimų ir reglamentų bei taikykite rizikos valdymo principus, kad palaikytumėte ir palaikytumėte efektyvias, saugias, saugias, prieinamas ir sveikas svetingumo paslaugas.
- Naudokite tinkamas technologijas, kad pagerintumėte svetingumo paslaugų, produktų ir svečių patirtį bei įvertintumėte svetingumo operacijų efektyvumą.
- Sekite svetingumo tendencijas ir problemas bei tarpusavio priklausomus ryšius platesniuose turizmo pramonės sektoriuose, kad pagerintumėte darbo rezultatus ir vadovautumėte karjeros plėtrai.
- Pasinaudokite lyderystės, komandinio darbo, konfliktų ir santykių valdymo įgūdžiais ir įrankiais, taip pat žiniomis apie organizacinį elgesį, darbo santykius, darbo standartus ir žmogaus teises, kad prisidėtumėte prie teigiamos darbo aplinkos.
- Reaguokite į problemas ir dilemas, kylančias teikiant svetingumo paslaugas, produktus ir svečių patirtį, naudodami ir propaguodami etišką elgesį bei geriausią įmonių socialinės atsakomybės ir aplinkos tvarumo praktiką.
KARJEROS GALIMYBĖS
Jūsų karjera
Kai baigsite mokslus, jūsų laukia vietinių ir tarptautinių galimybių pasaulis. Maisto ir gėrimų valdymo specialistai gali kurti savo karjeros kelius restoranuose, alaus daryklose, vyno daryklose, kurortuose, viešbučiuose, klubuose ir konferencijų centruose. Vien Toronte yra daugiau nei 9000 restoranų ir 230 viešbučių. Nors daugelis mūsų absolventų turės sėkmingą maisto ir restoranų veiklą ir (arba) vykdys sėkmingą veiklą, kiti studentai pasirinks specializuotis tokiose srityse kaip rinkodara, pardavimas, žmogiškieji ištekliai, finansai ir konsultacijos.
Ateities studijų galimybės
Įgykite diplomą ir bakalauro laipsnį. Kvalifikuoti mūsų Maisto ir gėrimų – restoranų vadybos programos absolventai rugsėjo arba sausio mėn. gali stoti į verslo administravimo (svetingumo) bakalauro diplomo programą George Brown College kaip pažengęs nuolatinis studentas. Taip pat galite pasirinkti pradėti nuo gegužės iki rugpjūčio pavasario pereinamojo semestro, tęsiant studijų programą rugsėjį. Šiam mokymosi keliui reikalingas minimalus 3,0 pažymių vidurkis. Pasikalbėkite su programos koordinatoriumi apie artikuliacijos parinktis.