Kepimo pažymėjimas – išankstinis įdarbinimas
George Brown College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Toronto, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 metai
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 18 236 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* buitinis mokslas | 15 190 USD už tarptautinį mokslą. Visi mokesčiai gali būti keičiami be įspėjimo
Įvadas
Jei norite dirbti kepėju ar konditerijos šefu, čia ir pradėkite. Ši vienerių metų sertifikatų programa padės jums pradėti karjerą kepimo ir konditerijos meno srityje. Visus konditerijos gaminių, pyragų ir dekoravimo pagrindus išmoksite praktiniais mokymais ir pamokose. Taip pat įgysite specialių žinių tokiose srityse kaip amatininkų duona, šokolado metodai ir fermentacija, taip pat meniu valdymas ir mityba.
Programos tvarkaraštis
Programos „Kepimas – išankstinis įdarbinimas“ grafikas šiuo metu veikia nuo pirmadienio iki penktadienio. Pastaba: kai kurios pamokos gali prasidėti 7 val., o kitos gali vykti iki 22 val
Jūsų mokymosi parinktys
Vykdydami programą, jūs praktikuosite savo įgūdžius, naudodamiesi programoje integruotomis mokymosi galimybėmis. Studentai dirbs 24 valandas, įskaitant savaitgalius, modeliavimo verslą ir pramonės operacijas. Ši vertinga patirtis gali būti įtraukta į jūsų gyvenimo aprašymą.
Priėmimai
Stipendijos ir finansavimas
Stipendijos tarptautiniams studentams George Brown College paprastai yra programos apdovanojimai, pagrįsti studentų akademiniais rezultatais (ir kitais kriterijais) George Brown College nuo akademinės programos pradžios.
Studijų programa
Privalomi kursai
1 semestras | 2 semestras |
|
|
* 7 savaičių kursas
** Remiantis praktikos testo rezultatais, prieš pereinant į COMM 1007 gali tekti išlaikyti COMM 1000 (Kolegijos komunikacijos įvadas). Taip pat gali tekti išlaikyti MATH 1000 (matematikos pagrindai) prieš pereinant į MATH1102 (matematika). už svetingumą). COMM 1000 ir MATH1000 neskaičiuojami kaip kursai, reikalingi baigiant studijas, todėl už šiuos papildomus kursus turėsite sumokėti.
Programos rezultatas
Absolventas patikimai įrodė gebėjimą:
- Nustatykite sudedamųjų dalių veikimą ir poveikį vienas kitam ir numatykite, kaip bus paveiktas galutinis produktas.
- Atlikite problemų sprendimo ir trikčių šalinimo receptus.
- Atlikite pagrindinius metodus, susijusius su kasdienine kepyklos ar konditerijos cecho gamyba.
- Atpažinkite ir gaminkite tiek klasikinius, tiek modernius kepinius.
- Taikykite vietinio sveikatos skyriaus nustatytus maisto saugos principus ir praktiką.
- Taikykite pagrindinius matematinius principus ir receptų konvertavimą, kepinių formules ir procentus.
- Praktikuokite įgūdžius, naudojamus kasdieninėje kepyklos veikloje, įskaitant išlaidų kontrolę, maisto kainą, procentus, darbo sąnaudas ir atsargų kontrolę.
KARJEROS GALIMYBĖS
Jūsų karjera
Ši programa suteikia jums pagrindinių įgūdžių, reikalingų įdomiai ir naudingai karjerai tokiose srityse kaip:
- didelė kepinių gamyba
- viešbučių konditerijos skyriai
- maitinimo įmonės
- bet kuri iš daugybės kepyklų, specialių pyragų ir konditerijos parduotuvių, esančių visame pasaulyje
Jūs netgi galite suderinti įgytus įgūdžius su savo verslumo dvasia ir pradėti savo verslą.
Ateities studijų galimybės
Baigę bet kurią kulinarijos ar kepimo ir konditerijos valdymo programą Ontarijuje (arba vienerių metų sertifikatų programą su vienerių metų pramonės patirtimi), galite kreiptis dėl mūsų išplėstinės prancūzų konditerijos magistrantūros studijų programos (H413).
Absolventai gali gauti tiesioginį įvažiavimą į antruosius kepimo ir konditerijos meno vadybos diplomo programos metus. Vasaros semestro absolventai gali būti priimami rudens semestrą, atsižvelgiant į laisvą vietą. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su programos koordinatoriumi.