Kepimo ir konditerijos meno vadybos diplomas
George Brown College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Toronto, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 18 453 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* buitinis mokslas | 16 490 USD už tarptautinį mokslą. Visi mokesčiai gali būti keičiami be įspėjimo
Įvadas
Įsikūręs Toronto centro centre, George'as Brownas yra Kanados kepimo ir konditerijos pramonės centras. Šioje pramonės lyderių sukurta dvejų metų trukmės kepimo ir konditerijos meno vadybos programa suteikia jums geriausius iš abiejų pasaulių – pažangius konditerijos mokymus ir valdymo įgūdžius, kurių reikia sėkmingam verslui.
Vadovaujant geriausiems kepimo profesionalams, ugdysite pagrindinius įgūdžius ir atskleisite savo kūrybiškumą įvairiose specializuotose srityse, įskaitant:
- šokoladas ir saldumynai
- vestuviniai tortai
- moderni kepyklėlė
- pyragaičiai ir pyragaičiai
- padengti desertai
- amatininkų duona ir pusryčių kepiniai
- petits fours, laminuota tešla ir viennoiseries
- ledai ir šerbetas
- amatiniai cukraus saldumynai
Šie įgūdžiai pavers jus geidžiamu absolventu aukščiausios klasės kepinių ir konditerijos menų pasaulyje. Jūsų darbas klasėje apims daugybę atvejų tyrimų, skirtų lavinti ir tobulinti jūsų kepimo įgūdžius. Taip pat baigsite pramonės stažuotę, įgydami praktinės patirties, kuri suteiks jums tikrą karjeros pranašumą.
Verslo srityje išmoksite pagrindinių įgūdžių, reikalingų sėkmingai kepimo operacijai, įskaitant:
- verslo planavimas
- lyderystė ir motyvacija
- pardavimų ir rinkodaros
- produktų pakavimas, demonstravimas ir platinimo būdai
Taip pat įtraukta instrukcija apie pramonės standartus ir praktiką, susijusią su sanitarijos ir gamybos valdymu.
Programos tvarkaraštis
Kepimo ir konditerijos meno vadybos programos tvarkaraštis šiuo metu veikia nuo pirmadienio iki penktadienio. Atminkite, kad kai kurie užsiėmimai gali prasidėti 7 val., o kiti gali vykti iki 22 val
Pareiškėjai, kurie pradeda rugsėjį (rudenį), pavasario/vasaros semestro metu turės pertrauką (ty jie nedalyvaus pamokose).
Stojantieji, kurie startuoja gegužės (pavasario) mėnesį, žiemos semestro metu turės pertrauką (ty jie nebus pamokose).
Jūsų mokymosi parinktys
Vykdydami programą atliksite unikalią pramonės praktiką. George'as Brownas dirba su darbdaviais ir pramonės partneriais, kad nustatytų galimas darbo patirties galimybes. Studentai taip pat primygtinai raginami siekti savarankiško pramonės darbo patirties, kuri, jų nuomone, suteiks jiems vertingos mokymosi patirties ir atitiks programos mokymosi rezultatus.
Ši vertinga darbo patirtis gali būti įtraukta į jūsų gyvenimo aprašymą. Be formalesnės darbo patirties, George Brown College stengiasi suteikti mokymosi galimybių, susijusių su realiais iššūkiais ir klientais.
Priėmimai
Stipendijos ir finansavimas
Stipendijos tarptautiniams studentams George Brown College paprastai yra programos apdovanojimai, pagrįsti studentų akademiniais rezultatais (ir kitais kriterijais) George Brown College nuo akademinės programos pradžios.
Studijų programa
Privalomi kursai
1 semestras | 2 semestras |
|
|
3 semestras | 4 semestras |
|
|
* 7 savaičių kursas
**Remiantis jūsų praktikos testo rezultatais, prieš pereinant į COMM 1007 gali tekti atlikti COMM 1000 Įvadas į kolegijos komunikaciją. Taip pat gali tekti išlaikyti MATH 1000 (matematikos pagrindai) prieš pereinant į MATH 1102 (matematika Svetingumas). COMM 1000 ir MATH 1000 neskaičiuojami kaip kursai, reikalingi baigiant studijas, todėl už šį papildomą kursą turėsite sumokėti.
Programos rezultatas
Absolventas įrodo gebėjimą:
- Tyrinėkite ir kurkite įvairius su kepiniais, pyragaičiais ir konditerijos gaminiais susijusius gaminius, atitinkančius įvairių maitinimo paslaugų aplinkos poreikius.
- Gaminti ir pristatyti įvairius su kepiniais, pyragaičiais ir konditerijos gaminiais susijusius gaminius, atitinkančius įvairių maitinimo paslaugų aplinkos poreikius.
- Taikykite pagrindinius mitybos principus, įskaitant receptų pakeitimus, visuose kepinių gamybos aspektuose, žinodami apie galimus alergenus ir mitybos reikalavimus.
- Taikykite efektyvius virtuvės valdymo įgūdžius, kad galėtumėte atsakingai naudoti išteklius kepimo ir konditerijos gaminimo procese.
- Nustatykite veiksmingą verslo praktiką, įskaitant rinkodarą ir išlaidų kontrolę valdant konditerijos gaminių ir kepimo operaciją.
- Nustatykite žmogiškųjų išteklių valdymo praktiką, susijusią su svetingumo pramone.
- Kurkite nuolatines asmenines strategijas ir planus, kaip sustiprinti svetingumo lyderystę kepimo ir konditerijos meno aplinkoje.
KARJEROS GALIMYBĖS
Jūsų karjera
George Brown College turi tarptautinę reputaciją, nes gamina talentingus ir kūrybingus kepimo ir konditerijos absolventus, dirbančius pažangiausioje pramonės šakoje visame pasaulyje. Galite pradėti naudingą karjerą komercinėje kepykloje, viešbutyje, maitinimo įmonėje arba vienoje iš daugybės kepyklų, specialių pyragų ir konditerijos parduotuvių, esančių visame pasaulyje. Jūs netgi galite suderinti įgytus įgūdžius su savo verslumo dvasia ir pradėti savo verslą.
Ateities studijų galimybės
Baigę bet kurią kulinarijos ar kepimo ir konditerijos valdymo programą Ontarijuje (arba vienerių metų sertifikatų programą su vienerių metų pramonės patirtimi), galite kreiptis dėl mūsų išplėstinės prancūzų konditerijos magistrantūros studijų programos (H413).