
Sertifikatas in
Aukštos klasės virtuvės sertifikavimo kursai Ferrières

Įvadas
Per šį virtuvės kursą mokinys gilina savo teorines žinias ir praktinius prancūzų virtuvės įgūdžius. Jis mokosi efektyviai bendrauti su kitais virtuvės komandos nariais ir valgomajame, mokosi tinkamai naudotis profesionaliu bendravimu ir sumaniai valdyti savo laiką ir energiją. Jis su aistra ir dosnumu dalijasi savo kulinariniais įgūdžiais ir demonstruoja kūrybiškumą bei drąsą puoselėdamas prancūzų kulinarinį paveldą.
Tikslas
- Išmokite kulinarijos pagrindus (formavimas, filė, paruošimas, prieskoniai, padažai, įdarai, klasikiniai garnyrai, sriubos, pikantiškos ir saldžios tešlos, užkandžiai, mėsa, žuvis)
- Gaminkite klasikinius receptus ir jų šalutinius receptus
- Nustatykite maisto produktų kokybės kriterijus
- Įvaldykite parengiamuosius darbus (valymas, drožyba ir patiekimas)
- Apibrėžkite vaidmenis ir pozicijas virtuvėje, atsižvelgdami į maisto vieneto tipą
- Atskirkite hierarchinius ryšius nuo funkcinių santykių
- Suskirstykite profesionalius įrankius ir patalpas
- Susipažinkite su įranga ir išmokite ją naudoti
- Nustatykite ir gerbkite sezono produktus
- Plėtoti profesinį patikimumą ir efektyvumą (profesionali gastronominė kultūra, profesionalios kompetencijos praktika, profesionalūs vizitai, PAP diversifikuota ekosistema, pasirenkama veiklos praktika).
- Organizuokite savo darbo dieną (nustatykite vaidmenis ir darbo vietas, įsitikinkite, kad patalpos, baldai ir įranga yra tinkamai prižiūrimi, aprūpinkite savo skyrių įranga ir produktais, laikykitės sveikatos ir saugos standartų).
Kurso struktūra
- Prancūzų virtuvės formavimo pagrindai
- Kiaušiniai, paruošimas ir kiaušinių padažai.
- Atskirkite skirtingus žuvų tipus ir veisimosi sezonus – filė, ruošimas ir kepimas.
- Vėžiagyviai, vėžiagyviai ir moliuskai; Atskirkite skirtingus tipus ir veisimosi sezonus – filė, ruošimą ir virimą.
- Mėsa (paukštiena, jautiena, ėriena, veršiena, subproduktai); Atpažinkite ir nustatykite skirtingus jų pjūvius, išmokite juos paruošti ir įvaldykite jų paruošimą.
- Sriubos ir kreminės sriubos.
- Prancūzų virtuvės klasika.
- Prancūzų virtuvės klasikų dengimas.
- Mokinio recepto (regiono, šalies) pristatymas pagal išmoktas technikas.
- Padažai ir garnyrai.
- Mėsa ir žuvis.
- Jei įmanoma, pradedama prie desertų.
- Įvadas į kepimą.
- Švieži makaronai ir koldūnai; Įvairių makaronų ir koldūnų ruošimas ir virimas: standartiniai jų įdarai ir padažai.
- Tešlos; Sluoksniuota tešla, trapi tešla, saldi tešla.
- Prancūziški sezoniniai produktai.
- Daržovės; Atpažinkite daržoves, formuokite jas, gaminkite prancūziškus receptus. Gerbkite skirtingus metų laikus.
Pedagoginis metodas:
- Mokytis
- Suprask
- Praktika
- Įvertink
- Kontrolė
Priėmimo reikalavimai
Šis sertifikato kursas skirtas 18 metų ir vyresniems kandidatams, norintiems tęsti savo patirtį ir išplėsti savo įgūdžių rinkinį, arba tiems, kurie pereina į kitą kompetencijos sritį ir neturi standartinio akademinio išsilavinimo. Jei norite pretenduoti į šią programą, susikurkite internetinį profilį, įkelkite savo CV, motyvacinį laišką ir asmens tapatybės kortelės kopiją. Pokalbis su mūsų akademine taryba bus suplanuotas, kai apdorosime jūsų bylą.
Karjeros galimybės
Galimybę tobulėti virtuvės komandoje komisijos pareigose