Keystone logo
FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

Įvadas

FERRANDI Paris yra svetingumo mokykla, konferencijos „Conférence des grandes écoles“ (CGE, rengiančios gastronomijos ir svetingumo elitą būti atsinaujinimo veikėjais Prancūzijoje ir užsienyje) narė. FERRANDI Paris buvo įkurta prieš 100 metų, kaip aukštojo mokslo įstaiga ( EESRK), priklausanti CCI Paris Ile-de-France Education.

Mokykloje dirba kelios iškilių virėjų ir kulinarijos bei svetingumo vadybininkų kartos , žinomi dėl savo išskirtinių kulinarinių darbų ir talento diegti naujoves.

Visoje vietoje ir visada pripažinta dėl savo meistriškumo lygio, mokykla siūlo mokymo kursus, skirtus pagrindinių dalykų įsisavinimui, gebėjimui diegti naujoves, vadybos ir verslumo įgūdžių įgijimą bei praktiką realiose situacijose:

Daugiau nei mokykla FERRANDI Paris yra atradimų, įkvėpimo ir mainų erdvė , kurioje susilieja virtuvė, vadyba, menas, mokslas, technologijos ir naujovės. Ji vienija geriausius sektoriaus vardus, sprendžiant svetingumo pramonės atsinaujinimo ir kulinarinio kūrybiškumo iššūkius.

Prancūzų svetingumo meno etalonė ir Tarpžinybinės turizmo tarybos, Atout France strateginio komiteto bei Turizmo meistriškumo konferencijos narė, mokykla kasmet pritraukia mokinių iš viso pasaulio.

Misijos

Mokykite gastronomijos ir svetingumo atsinaujinimo aktorius

  • Siūlykite patikimus, išsamius ir pripažintus mokymo kursus visoms gastronomijos ir svetingumo vadybos profesijoms, kad pateiktumėte pritaikytus sprendimus, atitinkančius sektoriaus poreikius.
  • Lydėti transformaciją, atsižvelgiant į naujus vartojimo modelius, skaitmeninimą, techninius ir reguliavimo pokyčius bei naują valdymo praktiką.
  • Prisidėkite prie maitinimo ir svetingumo pramonės profesionalų, taip pat tų, kurie nori tobulinti savo įgūdžius ar pakeisti karjerą, verslumo sėkmės.

Puoselėti ambicijas

  • Perduokite meistriškumo skonį mūsų studentams ir pameistriams kartu su mūsų unikalia patirtimi, jungiančia tradicijas ir naujoves
  • Ugdykite mokymą ir mąstymą, skatinantį griežtumą, smalsumą, įžūlumą ir norą diegti naujoves.
  • Identifikuokite ir skatinkite talentus, kad kiekvienas asmuo įgytų turtingą ir įkvepiančią mokymosi patirtį tiek individualiai, tiek kolektyviai, kad galėtų pasitikėti savo sugebėjimais ir priimti geriausius karjeros pasirinkimus.

Ginkite ir dalinkitės mūsų kultūros paveldu

Skleisti prancūzų kulinarijos ir svetingumo įgūdžius, kurie yra mūsų kultūros paveldo dalis, įkvėpti naujiems profesijų pasirinkimams ir ugdyti naujus talentus.

Vertybės

FERRANDI Paris siūlo unikalius kursus ir pagalbą

Kiekvienas mūsų absolventas yra geidžiamas kandidatas į įmones: techniškai nepriekaištingas, atsakingas, gebantis dirbti komandoje ir įgyvendinti naujus, kūrybiškus, daug įtakos turinčius pasiūlymus.

Mūsų mokymas yra suskirstytas į 6 pagrindines vertybes:

  • Aukšti degalų standartai
  • Kūrybiškumas, norint iššaukti kodus, vadovauti iniciatyvoms ir išsiskirti
  • Dosnumas didinti pasitikėjimą, sėkmės varomoji jėga
  • Linksmumas skatina mainus ir komandinę dvasią
  • Atsakomybė priimti tvaraus vystymosi iššūkius savo profesijose
  • Sąžiningumas, visas pelnas reinvestuojamas į studentų ir mokinių mokymą pagal mūsų istorinę misiją tarnauti visuomenei

Tobulumas visose srityse ir bet kuriuo metu

  • Rūmuose, gyvenimo būdo viešbučiuose, „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, bistronomijoje ir maitinimo įstaigoje
  • Kokybiškas maisto gaminimas ir apgyvendinimas
  • Gerbdamas žmones ir aplinką

Mokykla, atvira įvairovei

Kviečiame jaunus studentus iš įvairių sluoksnių iš viso pasaulio, siūlančius kulinarijos, svetingumo vadybos, aptarnavimo ir stalo meno kvalifikaciją, taip pat priimančius specialistus, siekiančius tobulinti savo įgūdžius ar pakeisti karjerą.

Svarbu yra jūsų aistra reikalaujančioms profesijoms, kurias mokome, jūsų smalsumas ir atkaklumas.

Statistika

  • Tarptautiniai studentai:

    8%

  • 0
  • Studentų ir dėstytojų santykis:

    12 iki 1

Universiteto ypatybės

Paryžiaus miestelis

Pirmaujanti verslo ir laisvalaikio keliautojų vieta visame pasaulyje, Paryžius yra istoriniai FERRANDI Paris namai, esantys Île-de-France regiono širdyje, kuriame yra beveik 2500 klasifikuotų viešbučių ir 2300 restoranų.

Monparnaso širdyje ir Saint-Germain-des-Prés rajone

25 000 kv.m klasių ir laboratorijų istoriniame Ferrandi miestelyje
Miestelis, esantis Paryžiaus širdyje, šalia garsiausių vietų; restoranai ir paminklai
Programa, sukurta prancūzų virtuvės, konditerijos ir pedagogikos profesionalų

Dižono miestelis

Dižonas, Burgundijos-Franš Kontės regiono sostinė Centrinėje Rytų Prancūzijoje, yra išskirtinė kultūros vieta. Oficialiai pripažintas „Meno ir istorijos miestu“, jame yra didžiulė 97 hektarų saugoma teritorija.

FERRANDI Paris , Dižono miestelis, unikalus ir modernus pastatas pačiame miesto centre

Įsikūręs Burgundijoje, šalia garsiojo Dižono miesto širdies ir 1 km nuo vynuogynų, mūsų visiškai naujas miestelis yra naujojo Cité Internationale de la Gastronomie et du Vin dalis.

Saint-Gratien miestelis

Vartai į Monmorenso slėnį ir vienuolika kilometrų į šiaurę nuo Paryžiaus, Saint-Gratien yra netoli didelės ekonominės veiklos sričių.

Saint-Gratien miestelis, 5 000 m² modernios techninės įrangos

2014 m. pastatytas CCI Paris Ile de France, Saint-Gratien miestelis yra 5000 m² ploto ir aprūpintas naujausia technine įranga. Pastatas yra aukštos aplinkos kokybės (HEQ) metodo dalis, turintis mažai energijos naudojančio pastato ženklą.

    Priėmimai

    FERRANDI Paris tarptautiniams studentams siūlo kelias programas, visiškai dėstomas anglų kalba tiek svetingumo vadybos, tiek kulinarinio meno srityse.

    1 veiksmas – internetinė paraiška

    Užpildykite paraišką mūsų svetainės skiltyje „Taikyti čia“, kurią galite pasiekti paspaudę čia:

    • Aukščiausio įgyto laipsnio kopija
    • Paso kopija
    • Gyvenimo aprašymas
    • Motyvacinis laiškas
    • Referencinis laiškas (jei taikoma)
    • Bet kurio kulinarijos sertifikato arba įgyto laipsnio kopija (jei taikoma)
    • Paraiškos mokesčių sumokėjimo įrodymas (jei taikoma)
    • Anglų kalbos mokėjimo įrodymas (neprivaloma, bet rekomenduojama)

    Atkreipkite dėmesį, kad norint dalyvauti FERRANDI Paris tarptautinėje kulinarinio meno programoje, iki programos pradžios turite būti bent 18 metų amžiaus.

    Dokumentus į anglų kalbą turi išversti oficialus vertėjas. Priimamos kopijos, tačiau gali būti paprašyta originalių dokumentų.

    Kai pateiksite paraišką, gausite patvirtinimo el. laišką ir jūsų failą peržiūrės mūsų priėmimo komanda.

    2 veiksmas – atrankos interviu (priklauso nuo programos)

    Kvalifikuoti kandidatai į intensyvias ir pažengusias profesines programas kviečiami į 20–30 minučių trukmės internetinį atrankos pokalbį su priėmimo pareigūnu.
    Šio susitikimo tikslas – geriau suprasti kandidato kilmę, karjeros tikslus ir motyvaciją prisijungti prie FERRANDI Paris .
    Atkreipkite dėmesį, kad išplėstinės programos kandidatams pokalbio metu taip pat užduodami techniniai klausimai apie programos, į kurią jie kreipiasi, sritį (prancūzų konditerijos gaminiai arba prancūzų virtuvė). Tai svarbu, nes programa skirta patyrusiems specialistams, kurie jau įvaldė pagrindinius metodus.

    3 žingsnis – Priėmimo komisija

    Kiekvieną savaitę rengiame priėmimo komisiją. Priėmimo taryba susirinks, kad išsamiai peržiūrėtų jūsų prašymą ir atsiliepimus iš atrankos pokalbio. Mes apsvarstysime visus formalius jūsų paraiškos aspektus, įskaitant jūsų akademinį išsilavinimą, profesinę patirtį ir tarptautinį poveikį, taip pat motyvacinį laišką ir, jei taikoma, rekomendacinį laišką.

    4 žingsnis – sprendimas dėl priėmimo

    Sprendimai priimami beveik kiekvieną savaitę, o kandidatams pranešama per 48 valandas po priėmimo komisijos. Mūsų priėmimo atstovai informuos jus apie jūsų rezultatus oficialiu laišku el. paštu. Jei rezultatas yra teigiamas, be oficialaus priėmimo laiško, kandidatai taip pat gauna dokumentą su tolesniais jų priėmimo žingsniais.

    Reikalavimai vizoms

    ES studentai

    ES piliečiams ir Lichtenšteino, Norvegijos, Islandijos, Švedijos ir Šveicarijos piliečiams vizos nereikia.

    Ne ES studentai

    Visų kitų šalių piliečiai turi kreiptis dėl 12 mėnesių trukmės Visa Long Séjour – Titre de Séjour étudiant (VLS-TS) (Long Stay Student Visa) Prancūzijos konsulate, ambasadoje arba Campus France biure. Tai taip pat leis jums dirbti Prancūzijoje.

    Svarbios pastabos

    • Negalite likti Prancūzijoje su gyvenamosios vietos VISA, išduota kitai ES valstybei
    • Jei turite kitoje ES šalyje galiojančią VISA (studento ar kitą), tai neapima jūsų buvimo Prancūzijoje; turėsite kreiptis dėl VLS-TS Prancūzijai

    (Turite 6–12 mėnesių galiojančią vizą, kurią turite patvirtinti atvykę į Prancūziją.)

    • Jei šiuo metu gyvenate šalyje, kurios neturite oficialios pilietybės, iš šios šalies gali būti neįmanoma pateikti prašymo išduoti vizą, turite grįžti į savo pilietybės šalį ir pateikti prašymą.
    • Jei esate lydintis sutuoktinis arba turite kitokį statusą Prancūzijoje, būtinai pasiteiraukite FERRANDI ir (arba) artimiausios Prancūzijos valdžios institucijos dėl jūsų tinkamumo studijuoti ir atlikti praktiką įmonėje.
    • Dalyviai, kuriems reikalinga viza, kviečiami kuo greičiau susisiekti su artimiausiu Prancūzijos konsulatu arba Campus France biuru, kad sužinotų, kokie yra prašymo reikalavimai. Reikalavimai ir apdorojimo laikas įvairiose šalyse skiriasi, todėl įsitikinkite, kad tuo pasirūpinate laiku.
    • Turėsite parodyti registracijos pažymėjimą („Patvirtinimą“, kuris yra įtrauktas į jūsų priėmimo paketą, taip pat kitus dokumentus, susijusius su jūsų asmens tapatybės dokumentu, finansine padėtimi ir kt. Iš FERRANDI galite reikalauti kitų dokumentų (pavyzdžiui, kvito). depozito mokėjimas) – jei taip yra, praneškite mums ir mes mielai tai suteiksime.

    Studentų atsiliepimai

    Vietos

    • Paris

      Rue de l'Abbé Grégoire, 28, 75006, Paris

      • Dijon

        Parvis de l'unesco, 12, 21231, Dijon

        Klausimai