FERRANDI Paris yra svetingumo mokykla, konferencijos „Conférence des grandes écoles“ (CGE, rengiančios gastronomijos ir svetingumo elitą būti atsinaujinimo veikėjais Prancūzijoje ir užsienyje) narė. FERRANDI Paris buvo įkurta prieš 100 metų, kaip aukštojo mokslo įstaiga ( EESRK), priklausanti CCI Paris Ile-de-France Education.
Mokykloje dirba kelios iškilių virėjų ir kulinarijos bei svetingumo vadybininkų kartos , žinomi dėl savo išskirtinių kulinarinių darbų ir talento diegti naujoves.
Visoje vietoje ir visada pripažinta dėl savo meistriškumo lygio, mokykla siūlo mokymo kursus, skirtus pagrindinių dalykų įsisavinimui, gebėjimui diegti naujoves, vadybos ir verslumo įgūdžių įgijimą bei praktiką realiose situacijose:
Daugiau nei mokykla FERRANDI Paris yra atradimų, įkvėpimo ir mainų erdvė , kurioje susilieja virtuvė, vadyba, menas, mokslas, technologijos ir naujovės. Ji vienija geriausius sektoriaus vardus, sprendžiant svetingumo pramonės atsinaujinimo ir kulinarinio kūrybiškumo iššūkius.
Prancūzų svetingumo meno etalonė ir Tarpžinybinės turizmo tarybos, Atout France strateginio komiteto bei Turizmo meistriškumo konferencijos narė, mokykla kasmet pritraukia mokinių iš viso pasaulio.
Misijos
Mokykite gastronomijos ir svetingumo atsinaujinimo aktorius
- Siūlykite patikimus, išsamius ir pripažintus mokymo kursus visoms gastronomijos ir svetingumo vadybos profesijoms, kad pateiktumėte pritaikytus sprendimus, atitinkančius sektoriaus poreikius.
- Lydėti transformaciją, atsižvelgiant į naujus vartojimo modelius, skaitmeninimą, techninius ir reguliavimo pokyčius bei naują valdymo praktiką.
- Prisidėkite prie maitinimo ir svetingumo pramonės profesionalų, taip pat tų, kurie nori tobulinti savo įgūdžius ar pakeisti karjerą, verslumo sėkmės.
Puoselėti ambicijas
- Perduokite meistriškumo skonį mūsų studentams ir pameistriams kartu su mūsų unikalia patirtimi, jungiančia tradicijas ir naujoves
- Ugdykite mokymą ir mąstymą, skatinantį griežtumą, smalsumą, įžūlumą ir norą diegti naujoves.
- Identifikuokite ir skatinkite talentus, kad kiekvienas asmuo įgytų turtingą ir įkvepiančią mokymosi patirtį tiek individualiai, tiek kolektyviai, kad galėtų pasitikėti savo sugebėjimais ir priimti geriausius karjeros pasirinkimus.
Ginkite ir dalinkitės mūsų kultūros paveldu
Skleisti prancūzų kulinarijos ir svetingumo įgūdžius, kurie yra mūsų kultūros paveldo dalis, įkvėpti naujiems profesijų pasirinkimams ir ugdyti naujus talentus.
Vertybės
FERRANDI Paris siūlo unikalius kursus ir pagalbą
Kiekvienas mūsų absolventas yra geidžiamas kandidatas į įmones: techniškai nepriekaištingas, atsakingas, gebantis dirbti komandoje ir įgyvendinti naujus, kūrybiškus, daug įtakos turinčius pasiūlymus.
Mūsų mokymas yra suskirstytas į 6 pagrindines vertybes:
- Aukšti degalų standartai
- Kūrybiškumas, norint iššaukti kodus, vadovauti iniciatyvoms ir išsiskirti
- Dosnumas didinti pasitikėjimą, sėkmės varomoji jėga
- Linksmumas skatina mainus ir komandinę dvasią
- Atsakomybė priimti tvaraus vystymosi iššūkius savo profesijose
- Sąžiningumas, visas pelnas reinvestuojamas į studentų ir mokinių mokymą pagal mūsų istorinę misiją tarnauti visuomenei
Tobulumas visose srityse ir bet kuriuo metu
- Rūmuose, gyvenimo būdo viešbučiuose, „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose, bistronomijoje ir maitinimo įstaigoje
- Kokybiškas maisto gaminimas ir apgyvendinimas
- Gerbdamas žmones ir aplinką
Mokykla, atvira įvairovei
Kviečiame jaunus studentus iš įvairių sluoksnių iš viso pasaulio, siūlančius kulinarijos, svetingumo vadybos, aptarnavimo ir stalo meno kvalifikaciją, taip pat priimančius specialistus, siekiančius tobulinti savo įgūdžius ar pakeisti karjerą.
Svarbu yra jūsų aistra reikalaujančioms profesijoms, kurias mokome, jūsų smalsumas ir atkaklumas.