Kulinarijos vadybos diplomas
Fanshawe College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
London, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 9 611 *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* 591,29 USD / terminas: visas mokestis Kanados studentams. 2 749,56 USD per semestrą: bendras mokestis tarptautiniams studentams už kadenciją. Vis dar nustatomos faktinės 2020/21 m. Išlaidos
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Mes nesame jūsų vidutinė kulinarijos mokykla
Mes tikime, kad kiekvienas šefas nusipelno kokybiško išsilavinimo, suteikiančio įvairius įgūdžius, kurie atvers duris į neribotas karjeros galimybes. „Fanshawe“ kulinarijos mokykloje mes paruošime jums viską, ko reikia, norint sėkmingai veikti pramonėje - jei jūsų tikslas yra dirbti geriausiose restoranų virtuvėse, turėti maisto sunkvežimį ar pradėti maitinimo verslą, „Fanshawe“ pristatys jums reikalingus mokymus !
Kursai, dėstomi Kulinarijos vadybos diplomo programoje, apima maisto gamybos pagrindus, platų maisto gaminimo stilių pasirinkimą ir dar daugiau. Sužinosite apie pietų patiekalų kultūrą, gėrimų maišymo teoriją ir istoriją, taip pat vyno istoriją ir kaip suporuoti jį su maistu. Mokydamiesi jūs netgi išmoksite virtuvės valdymo, puikių pietų patiekalų ir hostingo pranašumų.
Programos funkcijos:
- Programa siūloma dviejose vietose - pritaikykite tai, kuri geriausiai atitinka jūsų pageidavimus:
- Pristatyta „Fanshawe“ kulinarijos mokykloje, esančioje Londono centro centre, Ontarijuje, netoli pramonės partnerių ir būsimų darbdavių
- Pristatytas Oakwood kurorte Grand Bende (Ontarijas) (per mūsų Klintono svetainę) ant Hurono ežero kranto bendruomenėje, garsėjančioje savo paplūdimiais, poilsiu, turizmu ir dar daugiau
- Įgykite praktinių praktinių virtuvės mokymų:
- „Fanshawe“ mokymo restorane „The Chef's Table“ Fanshawe College , esančiame Londono centre
- Gyvendami ir dirbdami vietoje visą metus veikiančio Oakwood kurorto Grand Bende virtuvėse
- Į programą įtraukta 5 savaičių praktika pramonėje
- Šiuolaikiškas įrenginys su kepimo ir kulinarijos laboratorijomis su naujausia įranga
- Įgykite daug maisto gaminimo patirties dalyvaudami užklasiniuose labdaros renginiuose per visus mokslo metus
- Apdovanojimai pelnyti iš dalyvavimo kasmetiniuose vietinio ir nacionalinio lygio konkursuose studentams
- Tarptautinės išvykos galimybė treniruotis kartu su visame pasaulyje garsiais virėjais Italijoje ar Šveicarijoje
- Pagrindinių kulinarijos žaidėjų, kurie kasmet atvyksta į Fanshawe susitikti su studentais, įdarbinimo stotelė
- Galimybė gauti WSET ir Prud'homme alaus sertifikatus
- Galimybė toliau mokytis per Pathways kitiems Fanshawe programas, įskaitant smulkioji Kulinarijos menas, mitybos ir maitinimo paslaugų vadybos ir kepimo ir konditerijos meno vadybos
Kita informacija
Programos absolventai gali tęsti studijas pagal vieną iš šių diplomų:
- Kepimo ir konditerijos meno valdymas.
- Mitybos ir maisto paslaugų valdymas.
- Šios programos absolventai taip pat gali pretenduoti į „Amatininkų“ kulinarinio meno absolventų programą.
Programos Pathways
Programos absolventai gali tęsti studijas pagal vieną iš šių programų:
- Kepimo ir konditerijos meno valdymas
- Mitybos ir maisto paslaugų valdymas
Šios programos absolventai taip pat gali pretenduoti į „Artisanal“ kulinarijos meno magistrantūros programą
Mokymosi rezultatai
Absolventas patikimai įrodė sugebėjimą:
- Pateikite pažangų kulinarijos planavimą, paruošimą ir pristatymą įvairioms maisto paslaugų aplinkoms, naudodamiesi daugybe klasikinių ir šiuolaikinių metodų.
- Norėdami sukurti norimą galutinį produktą, pritaikykite pagrindinį ir pažangiausią maistą bei kepimo mokslą ruošdami maistą.
- Prisidėti ir prižiūrėti, kaip kiti prižiūri prižiūrimą virtuvės aplinką ir aptarnauti maistą ir gėrimus, kuriuose nėra kenksmingų bakterijų ar kitų teršalų, laikantis sveikatos, saugos, sanitarijos ir maisto tvarkymo taisyklių.
- Užtikrinkite saugų virtuvės darbą ir visus maisto ruošimo aspektus, kad būtų skatinamos sveikos darbo vietos, atsakingas virtuvės valdymas ir efektyvus išteklių naudojimas.
- Kurkite meniu, kuriame atsispindėtų žinios apie mitybą ir maisto komponentus, skatinama sveikata ir gerovė, reaguojama į įvairius mitybos poreikius ir pageidavimus ir prireikus atsižvelgiama į specialių dietų, maisto alergijų ir netoleravimo pakeitimus.
- Taikykite verslo principus ir pripažintą pramonės išlaidų apskaičiavimo ir kontrolės praktiką maisto paslaugų operacijose, kad galėtumėte valdyti ir skatinti fiskališkai atsakingą operaciją.
- Pritaikykite žinias apie tvarumą *, etinį ir vietinį maisto tiekimą bei aprūpinimą maistu maisto ruošimui ir virtuvės valdymui, suvokdami galimą poveikį maisto gamybai, vartotojų pasirinkimui ir maisto pramonės paslaugų veiklai.
- Pasirinkite ir naudokite technologijas, įskaitant šiuolaikinę virtuvės įrangą, maisto gamybai ir reklamai.
- Efektyviai dirbkite kaip maisto ir gėrimų ruošimo ir aptarnavimo komandos narys ir prisidėkite prie maisto paslaugų teikimo operacijos sėkmės, naudodamiesi savitvarkos ir tarpasmeniniais įgūdžiais.
- Kurti nuolatinio asmeninio ir profesinio mokymosi strategijas, kad būtų užtikrinta valiuta ir reagavimas į atsirandančius kulinarinius metodus, reglamentus ir praktiką maisto produktų pramonėje.
- Prisidėti kuriant rinkodaros strategijas, skatinančias sėkmingą maisto paslaugų verslo veiklą.
- Prisidėkite prie įvairių maisto ir gėrimų operacijų verslo valdymo, kad sukurtumėte patrauklią darbo aplinką, atspindinčią paslaugų kokybę.
Kursai
1 lygis
Imtis visų šių privalomų kursų:
- FDMG-1113 maisto paruošimas 1
- „SFTY-1067“ maisto sauga, išmanioji tarnyba ir pirmoji pagalba
- „BAKE-1021 Bake Practical 1“
- „BAKE-1002“ kepimo teorija
- DEVL-1049 karjeros paruošimas
- WRIT-1042 Priežastis ir rašymas 1-Turizmas / Svetingumas
- MATH-1210 svetingumo matematika
- FDMG-1114 restorano gamyba 1
2 lygis
Bendrasis ugdymas - pasirenkamas 3 kreditų pasirenkamasis bendrojo ugdymo kursas.
Imtis visų šių privalomų kursų:
- FDMG-3043 2 maisto ruošimas
- FDMG-3044 „Garde Manger“
- FDMG-1064 Pirkimas ir meniu planavimas
- „COMM-3080“ turizmo ir svetingumo komitetas
- FDMG-1104 Pagrindinės kulinarijos žinios
- Įvadas „NUTR-1018“
- „FDMG-1039“ maitinimasis siekiant profesinės sėkmės
3 lygis - eksternas
Atlikite šiuos privalomus kursus:
- „FDMG-3001 Externship 1“
4 lygis
Imtis visų šių privalomų kursų:
- ENTP-3001 Verslumo dvasia
- FDMG-5003 maisto įrenginių projektavimas
- HOSP-3007 svetingumo numeriai
- FDMG-3038 Maisto ir vyno dinamika
- FDMG-3046 amatininkų virtuvė
5 lygis
Imtis visų šių privalomų kursų:
- MGMT-3012 valdymo būdai
- PLAN-5001 Pagrindinis renginys
- FDMG-5019 Kulinarijos žinios-adv
- FDMG-3045 Šiuolaikinė virtuvė
- „FDMG-5022“ šefo stalas
- BEVR-1005 alus, alkoholinių gėrimų istorija ir kultūra
Papildomas reikalavimas
Dalyvaukite visuose išvardytuose privalomuose kursuose - dažniausiai 4 ir 5 lygiuose
- BAKE-3010 kavinės gamyba
- FDMG-3047 restorano gamyba 2
Bendrasis ugdymas - pasirenkamieji
- Imkitės 3 bendrojo ugdymo kreditų - paprastai laikykite 2 lygyje
Programos rezidentūra
Studentai turi baigti bent 21 kreditą šioje programoje Fanshawe College kad atitiktų programos rezidencijos reikalavimus ir baigtų šią programą. Marcusas Herzbergas / Pexelsas
Priėmimo sąlygos
- OSSD su kursais iš Kolegijos (C), Universiteto (U), Universiteto / Kolegijos (M) arba Atviro (O) srauto su :
- Bet koks 12 klasė anglų (C) arba (U)
- Bet kuri 11 klasės matematika * (C), (U) arba (M)
arba
- Akademinio ir karjeros įėjimo liudijimas (ACE)
arba
- Ontarijo vidurinės mokyklos lygiavertiškumo pažymėjimas (GED) ir :
- Bet kuri 11 klasės matematika * (C), (U) arba (M)
arba
- Subrendęs pareiškėjas, turintis aukščiau nurodytus būtinus kursus
Pastaba:
* Kandidatai, kuriems trūksta reikiamos matematikos, vis tiek gali įgyti tinkamumą įstoti, prieš tai atlikdami atitinkamą kvalifikacijos kėlimą.
Anglų kalbos reikalavimai
Kandidatai, kurių gimtoji kalba nėra anglų, turės įrodyti anglų kalbos mokėjimą vienu iš šių būdų:
- 12 laipsnio „College Stream“ arba „University Stream“ anglų kalbos kreditas iš Ontario vidurinės mokyklos arba lygiavertės, priklausomai nuo programos priėmimo sąlygų
- Anglų kalbos kaip užsienio kalbos testas (TOEFL) testas, įvertinantis ne mažiau kaip 79 internetinio testo (iBT) balus, su paskutinių dvejų metų testo rezultatais.
- Tarptautinė anglų kalbos testų sistema (IELTS). Akademinis testas, kurio bendras balas yra 6,0, o nė viename iš keturių grupių - ne mažiau kaip 5,5 balo, kurio testo rezultatai - per pastaruosius dvejus metus.
- Kanados akademinės anglų kalbos (CAEL) testas, kurio bendras balas yra 60, bet ne daugiau kaip 50 balų bet kurioje iš keturių grupių, bandymų rezultatai per pastaruosius dvejus metus
- „Pearson Test of English Academic“ (PTE), turintis ne mažiau kaip 53 balus, o per pastaruosius dvejus metus - testų rezultatai
- Kembridžo anglų kalbos testas (FCE / CAE / CPE), kurio bendras rezultatas - 169 Kembridžo anglų kalbos skalė, be kalbos įgūdžių mažiau nei 162, bandymų rezultatai per pastaruosius dvejus metus
- Anglų kalbos vertinimas (ELE) Fanshawe College turintis ne mažiau kaip 70% visų testo skyrių, o paskutinių dviejų metų bandymų rezultatai
- Fanshawe College ESL4 / GAP5“ studentai: minimalus 80% lygis ESL4 / GAP5 8 lygmenyje, 75% ESL4 / GAP5 9 lygmenyje arba 70% ESL4 / GAP5 10 lygmenyje
Rekomenduojamas akademinis pasirengimas
- 11 laipsnio maistas ir kultūra (M)
- 12 laipsnio mityba ir sveikata (C)
- 11 klasė Informacinės ir komunikacinės technologijos: skaitmeninė aplinka (O) arba 12 klasė Informacijos ir ryšių technologijos: multimedijos sprendimai (C)
- Bet koks 11 arba 12 laipsnio verslumas (C) arba (O)
- 11 ir 12 klasių svetingumas ir turizmas (C)
- Akademinis ir karjeros įėjimo liudijimas (ACE): verslo ar technikos matematikos kursai ir kompiuterių įgūdžių kursai
Rekomenduojamas asmeninis paruošimas
- Susipažinkite su maisto paruošimu ir aptarnavimu apsilankę restoranuose ir viešbučiuose
- Plėtoti susidomėjimą kitų šalių maistu ir papročiais
- Plėtoti vadovavimo įgūdžius
- Asmuo, kuris atvyksta į svetingumo sritį, turėtų būti atsakingas, malonus ir turėtų dirbti su žmonėmis sunkioje pramonės šakoje
- Užimtumas svetingumo pramonėje būtų naudingas
Išplėstinis stovėjimas
Pareiškėjai gali kreiptis dėl aukštesnės kvalifikacijos, remdamiesi ankstesniais akademiniais pasiekimais kitoje institucijoje ir (arba) išankstinio mokymosi vertinimo ir pripažinimo (PLAR). Išplėstinė padėtis suteikia pareiškėjui teisę tiesiogiai atvykti į antrąjį ar aukštesnį programos lygį.
Pareiškėjo atrankos kriterijai
Jei reikalavimus atitinkančių pareiškėjų skaičius viršija turimas vietas programoje, pareiškėjo atrankos kriterijai bus:
- Pirmenybė nuolatiniams Ontarijo gyventojams.
- Paraiškos gavimas iki vasario 1 d. (Pasibaigus šiai datai, Fanshawe College svarstys pareiškėjus „pirmas atėjai, pirmas gavai“ principu, kol programa nebus pilna).
- Priėmimo reikalavimų pasiekimas.
Priėmimo reikalavimai
- Galiojantis saugaus maisto tvarkytojų sertifikatas
- Galiojantis „Smart Serve“ sertifikatas
- Galioja pirmosios pagalbos / CPR sertifikatas
Karjeros galimybės
Absolventai gali tikėtis, kad įsidarbins įvairių sričių virėjais įvairiose maisto paslaugų teikimo vietose. Pateikti mokymai taip pat gali suteikti galimybę savarankiškai dirbti svetingumo pramonėje ir (arba) virėjams / maisto paslaugų vadybininkams.
Priėmimai
Studijų programa
Kursai
1 lygis
Išklausykite visus šiuos privalomus kursus:
- FDMG-1113 ---- Maisto ruošimas 1
- BAKE-1021 ---- Praktinis kepimas 1
- BAKE-1002 ---- Kepimo teorija
- DEVL-1049 ---- Pasiruošimas karjerai
- WRIT-1042 ---- Priežastis ir rašymas 1 - Turizmas / svetingumas
- FDMG-1104 ---- Pagrindinės kulinarijos žinios
- FDMG-1114 ---- Restorano gamyba 1
2 lygis
Bendrasis ugdymas – Išklausykite 3 kreditų bendrojo lavinimo pasirenkamąjį kursą.
Išklausykite visus šiuos privalomus kursus:
- FDMG-3043 ---- Maisto ruošimas 2
- FDMG-3044 ---- Garde Manger
- FDMG-1064 ---- Pirkimas ir meniu planavimas
- COMM-3080 ---- Turizmo ir svetingumo komunikacija
- MATH-1210 ---- Svetingumo matematika
- NUTR-1018 ---- Mitybos įvadas
- ANTH-1012 ---- Kultūrinė antropologija
3 lygis – stažuotė
Išklausykite šiuos privalomus kursus:
- FDMG-3001 ---- 1 stažuotė
4 lygis
Išklausykite visus šiuos privalomus kursus:
- ENTP-3006 ---- Kulinarinis verslumas
- FDMG-5003 ---- Maisto patalpų projektavimas
- HOSP-3007 ---- Svetingumo numeriai
- BEVR-3011 ---- Vynai
- FDMG-3046 ---- Amatininkų virtuvė
5 lygis
Išklausykite visus šiuos privalomus kursus:
- MGMT-3012 ---- Valdymo metodai
- FDMG-5019 ---- Kulinarinės žinios-Adv
- FDMG-3045 ---- Šiuolaikinė virtuvė
- FDMG-5022 ---- Virėjo stalas
- BEVR-1005 ---- Alus, spiritiniai gėrimai istorija ir kultūra
Papildomas reikalavimas
Išklausykite visus šiuos privalomus kursus -
Paprastai imamasi 4 ir 5 lygiuose
- BAKE-3010 ---- Kavinių gamyba
- FDMG-3047 ---- Restorano gamyba 2
Bendrasis išsilavinimas – pasirenkamieji dalykai
Paimkite 3 bendrojo lavinimo kreditus – paprastai imamas 2 lygiu
Programa „Rezidencija“.
Studentai turi įgyti mažiausiai 20 kreditų šioje programoje Fanshawe College , kad atitiktų programos rezidencijos reikalavimą ir baigtų šią programą
Galerija
Programos rezultatas
Absolventas patikimai įrodė gebėjimą:
- teikti pagrindinį kulinarinį planavimą, ruošimą ir pristatymą įvairiose maitinimo paslaugų aplinkose.
- taikyti pagrindines ir pažangias* maisto ir kepimo teorijas bei kitas susijusias teorijas visuose maisto ruošimo aspektuose.
- prisidėti prie sveikos, saugios ir gerai prižiūrimos virtuvės aplinkos kūrimo bei maisto ir gėrimų produktų, kuriuose nėra kenksmingų bakterijų ar kitų teršalų, aptarnavimo.
- prireikus pritaikyti virtuvės valdymo technikos žinias, kad būtų pasiekti veiklos tikslai ir atsakingas išteklių naudojimas.
- taikyti pagrindinius mitybos principus visuose maisto gamybos aspektuose.
- efektyviai dirbti kaip maisto ir gėrimų ruošimo ir aptarnavimo komandos narys.
- maitinimo paslaugų operacijoms taikyti išlaidų kontrolės metodus.
- taikyti savivaldos ir tarpasmeninius įgūdžius, kad pagerintų darbuotojo ir komandos nario veiklą ir prisidėtų prie maitinimo paslaugų sėkmės.
- plėtoti nuolatines asmeninio profesinio tobulėjimo strategijas ir planus, kaip pagerinti svetingumo aplinkos kulinarinius, lyderystės ir valdymo įgūdžius.
KARJEROS GALIMYBĖS
„Fanshawe“ kulinarijos vadybos programos absolventai gali tikėtis įsidarbinti įvairių lygių virėjais įvairiose maitinimo paslaugų aplinkose vietos, provincijos, šalies ir tarptautiniu mastu. Visoje programoje teikiamas mokymas ilgainiui gali atverti karjeros galimybes, įskaitant:
- sous virėjas
- Vadovaujantis šefas
- asmeninis virėjas
- įmonės šefas
- mitybos šefas
- produktų kūrimo šefas
- maisto stilistas
- maitinimo paslaugų pardavėjas
- maitintojas
- maisto ir gėrimų direktorius
- virtuvės vedėja
- maitinimo vadybininkas
- savarankiškas darbas
- maitinimo vadybininkas
Štai keletas „Fanshawe“ kulinarinio valdymo programos absolventų karjeros galimybių pavyzdžių:
Sous virėjas
Padėti vyriausiajam virėjui atlikti administracines pareigas ir prižiūrėti virtuvės brigadą. Paruoškite ingredientus ir gaminkite maistą įvairiose komercinėse virtuvėse.
Virėjo vadovas
Valdykite, mokykite ir prižiūrėkite darbuotojus kurdami motyvuojančią darbo aplinką.
Vyriausiasis virtuvės šefas
Prižiūrėti virtuvės darbuotojų veiklą, įskaitant valgiaraščių kūrimą ir kokybės kontrolę, kad būtų užtikrintas sėkmingas patiekalų aptarnavimas.
Studentų atsiliepimai
English Language Requirements
Patvirtinkite savo anglų kalbos žinias atlikdami „Duolingo“ anglų kalbos testą! DET yra patogus, greitas ir prieinamas internetinis anglų kalbos testas, priimtas daugiau nei 4000 universitetų (tokių kaip šis) visame pasaulyje.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kulinarijos meno diplomas
- Vancouver, Kanada
Kepimo diplomas
- Vancouver, Kanada
Kepimo ir konditerijos meno sertifikatas (BAKE)
- Barrie, Kanada
- Online