Prancūzijos šokolado ir konditerijos meno pagrindai
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Yssingeaux, Prancūzija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 months
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 9 190 / per course *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* grynosios kainos.
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Ši programa, skirta entuziastams ir verslininkams, panaikina įgūdžius ir techniką, dėl kurių prancūzų šokolado gamintojai pavydėjo pasauliui. Dirbdami su garsiais virėjais ir ekspertais išmoksite pritaikyti pagrindinius šokolado ir konditerijos gaminių gaminimo būdus, taip pat įgysite unikalių įžvalgų apie naujas šokolado tendencijas ir ingredientus.
Taikomoji teorija pasklidusi visoje programoje, taip pat vizitai įmonėse ir sesijos, skirtos dizainui ir fotografijai, programa suteiks jums įgūdžių, reikalingų dirbant su šokoladu ir gaminant įvairius gaminius, įskaitant šokoladinius desertus, šokoladus ir konditerinius gaminius.
Darbo ir karjeros galimybės:
- Verslininkas
- Šokoladas ir konditerius
- Šokolado ir konditerijos dizainas
- Šokolado gamyba
Trukmė: 2 mėnesiai
Programos struktūra:
- Pagrindinės šokolado technologijos - 3 savaitės
- Konditerija - 2 savaites
- Konditerijos gaminiai iš šokolado -1 savaitė
- Meniniai šedevrai - 2 savaitės
Priėmimo sąlygos:
Nereikia ankstesnio laipsnio ar patirties
Mažiausiai 18 metų
Prancūzijos A2
Kitas suvartojimas - nuo 2020 m. Liepos 6 d. Iki 2020 m. Rugpjūčio 28 d
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Įvadas į šokolado ir konditerijos gaminių pagrindus (sertifikatas)
- Paris, Prancūzija
Pažangiosios konditerijos ir šokolado magistrantūros studijos
- Barcelona, Ispanija
Didysis Šveicarijos konditerijos ir šokolado meno diplomas
- Port-Valais, Šveicarija