Keystone logo
Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Įvadas

Mokyklos tikslas – išmokyti žmones kurti savo ateitį

Institutas, skirtas virtuvės transformacijai

Su šia idėja trys mokytojai iš Barselonos pradėjo piešti tai, kas dabar yra Culinary Institute of Barcelona– edukacinį projektą, skirtą mokyti profesionalus, vadovausiančius XXI amžiaus virtuvėms ir restoranams.

SKIRTINGI MOKYMAI PROFESIONALUI, NENORIAntiems BŪTI TIEKIAI

Žinome, kad gyvename pasaulyje, kuris nuolat keičia savo paradigmą ir reikalauja naujo tipo profesionalų, galinčių pasiūlyti vertingus sprendimus ir kuriame svarbiausia yra technologijos, kūrybiškumas ir naujovės. Dėl šios priežasties skaitmeninių technologijų mekoje Silicio slėnyje naudojamą mokymo modelį pritaikėme tarptautinei gastronomijai. Tuo mes skiriamės.

Geriausia jūsų gyvenimo patirtis

Culinary Institute of Barcelona sukurta tam, kad galėtumėte patirti unikalią ir nepakartojamą patirtį, pagrįstą daugiakultūriškumu, kūrybiškumu ir naujovėmis.

Vizija

Mes gimstame iš pokyčių ir keičiamės be galo. Pokyčiai yra evoliucijos sinonimas. Ir treniruotės turi tam pasitarnauti: augti ir tobulėti.

Daugelį metų visuomenė buvo įkyriai linkusi pervertinti žinias. Ji iki nusivylimo reikalauja daryti spaudimą jauniems žmonėms jų studijų metu, neugdant jų vertybių, įgūdžių ir požiūrio. Ir tai yra didelė klaida.

Tradiciniuose mokymo centruose studentai vertinami ne už tai, ką jie iš tikrųjų moka, o už tai, ką iš jų tikimasi žinoti. Tokie įgūdžiai kaip vaizduotė, kūrybiškumas, iškalba ir net sumanumas (abejojantysis) yra baudžiami. Jie nėra motyvuoti ar mokomi būti novatoriškais, o mokomi iš praeities praeičiai, negalvojant apie ateitį.

CIB mokome tobulėti, kvestionuoti, įsivaizduoti, ieškoti ir rasti naujų galimybių pasitelkdami savo intelektą, kuris nėra būtent labai racionalus, bet absoliučiai emocingas.

Mes mokome daryti dalykus daugiau nei žinoti dalykus. Mes mokome mylėti ir išgyventi, o ne priimti tai, kas nustatyta. Nes žinome, kad tai, kas nustatyta, yra trumpalaikė ir dažnai net neteisinga.

Esame apsėsti tobulinti mokymo procedūras, kad mūsų jaunuoliai galėtų įveikti pokyčių scenarijus, pritaikyti juos savais ir mokėtų visiškai lengvai prisitaikyti prie naujų aplinkybių. Stengiamės mokyti užsibrėžti, siekti ir siekti tikslų, nebijoti suklysti. Nes tik tie, kurie nori klysti, gali padaryti tikrai nuostabių dalykų.

Štai kodėl mes sukūrėme CIB. Padaryti tai.

Ferranas Fisas

mokymo modelis

Savo metodiką remiame 6 ašimis, kurios leidžia ugdyti lyderius, gebančius sėkmingai susidoroti su XXI amžiaus iššūkiais.

1. Iššūkiais grįstas mokymasis

Pedagoginis modelis, kuris:

  • Tai atskleidžia studentui tikras problemas, skatina jų transformacinių lyderystės įgūdžių ugdymą ir daro juos konkurencingesnius šiuolaikiniame pasaulyje.
  • Tai sukuria motyvaciją ir pasiekimo jausmą.
  • Susieja mokinį su aplinka, kad būtų sukurta apčiuopiama vertė.
  • Ji siūlo sudėtingą patirtį, kuri ugdo verslumą ir žmogiškąjį jausmą.
  • Tai patirtis, bendradarbiavimas ir žinių integravimas.

2. Lankstumas

Dėl šios priežasties: lankstumas yra gyva koncepcija, akivaizdi kiekvienoje mūsų įstaigoje. Mokymo, aktyvios ir dinamiškos erdvės, kuriose studentas yra centre. Ir taip:

Mūsų klasės keičiasi. Su kėdėmis, kurios yra ne tik kėdės, o mobili asmeninė darbo vieta, kuri prisitaiko prie kiekvieno mokinio ir kiekvienos klasės savybių.

Visi mūsų mokiniai turi išmaniąsias vertimo PILOT ausines, leidžiančias kalbėti ir sekti pamokas savo gimtąja kalba. Jokių laidų ar komplikacijų.

Taip pat mokinys ir jo bendraklasiai turi laiko padirbėti savarankiškai.

3. Įkvepiantys mokytojai

Žinome, kad nors protas moko, mokomasi iš emocijų. Štai kodėl kiekvienas mūsų mokytojas:

  • Jis aistringai gyvena pedagogine patirtimi, ir tai rodo.
  • Jis domisi mokiniu, meta iššūkius, vadovauja ir skatina jo tobulėjimą.
  • Jis išsiskiria kaip akademikas ir savo disciplinos lyderis, yra novatoriškas ir naudojasi technologijų pranašumais.
  • Aktyviai ir formaliai dalyvauti jų profesinėje, verslo, akademinėje ir socialinėje aplinkoje.
  • Jis palaiko glaudžius ryšius su mokiniais, yra geras pavyzdys ir palieka juose pėdsaką.

4. Įsimintina patirtis

Mūsų studentai su mumis praleidžia mažiausiai vienerius metus ir mokymosi metu patiria:

  • Pasaulinė, įvairi ir daugiakultūrė besimokanti bendruomenė.
  • Akademinė ir profesinė praktika universiteto miestelyje ir už jo ribų.
  • Mokinių tobulinimo veikla, teikianti iššūkių įvairovę ir skatinanti ugdyti įgūdžius.
  • Mūsų siūlomo 360º mokymo, kurio pagrindinis tikslas yra sėkmė, schema 5

5. 360º treniruotė

Mes nesame patenkinti tuo, kad esame žinių teikėjai, visi mūsų studentai mokosi 360º.

Žinios: technologinės, gaminio ir tvarkymo

Įgūdžiai: valdyti verslą, kitus žmones ir save.

Požiūriai: lyderystės, socialiniai ir profesionalūs.

Galimybės: už aplinkos ir savęs pažinimą.

Nes būtent tada, kai šie keturi apskritimai susilieja, atsiranda sėkmė.

6. Prieinamumas ir skaidrumas

Prieinamumas ir skaidrumas visų tipų įrenginiuose, pvz., išmaniuosiuose telefonuose ar nešiojamuosiuose kompiuteriuose

Visa CIB komunikacija tarp dėstytojų ir tarp studentų yra prieinama ir pasiekiama 24 valandas per parą ištisus metus.

  • Asmeniniai, grupiniai ir bendrieji momentiniai pranešimai.
  • Vaizdo įrašų, garso ir dokumentų archyvas.
  • Vaizdo įrašas ir garsas realiu laiku.
  • Tai paprasta, tai „Facebook Workplace“.

Daugiau nei maisto gaminimas: MOKOME KURTI

  • ATRASK – analizė tampa regėjimu
  • DIZAINAS – Vizija tampa idėja
  • PRISTATYMAS – idėja tampa realybe

CIB esame įsipareigoję projektuoti mąstymą. Procesas su aiškiais etapais ir tikslais, kuriuo siekiama maksimaliai padidinti kūrybinį impulsą ir nukreipti jį į rezultatų generavimą ir novatoriškų produktų kūrimą. IDEO sukurta metodika.

MOKOME BENDRADARBIAUTI

CIB mes mokome savo studentus, kaip svarbu dirbti kartu siekiant savo tikslų. Mūsų darbo grupes sudaro aštuoni žmonės, turintys skirtingą kultūrinę, geografinę ir kalbinę įtaką. Skatiname tarpkultūriškumą ir keitimąsi sąvokomis, priesakais ir šališkumu, kurie padeda mūsų mokiniams išlaikyti savo mintis daug atviresnius ir norinčius keistis.

MOKOME AUGTI

CIB kuriame lyderius. Lyderis yra tas, kuriuo kiti seka, nes juo pasitiki. Dėl šios priežasties mes ugdome savo studentuose vertybes ir nuostatas, kurios padės jiems ne tik gyventi savo, bet ir savo darbo kolektyve. Norėdami tai padaryti, suteikiame jiems įgūdžių, skirtų prisitaikyti prie nuolatinių pokyčių, kurie leis jiems visapusiškai tobulėti, nepaisant artėjančių paradigmų pokyčių. Mes kuriame pokyčių veikėjus.

Universiteto ypatybės

Tarptautinė mokykla sukurta kaip geriausia formuojanti jūsų gyvenimo patirtis.

    Priėmimai

    Pradėkite priėmimo procesą

    1

    Pasirinkite savo programą

    Visuose mūsų programos puslapiuose galite atsisiųsti daugiau informacijos, paprašyti daugiau informacijos ir netgi suplanuoti patarėjo skambutį, kad gautumėte asmeninio patarimo.

    2

    Siųskite paraišką dėl priėmimo

    Kai jautiesi pakankamai pasitikintis, užpildyk stojimo anketą. Tai vienas iš svarbiausių žingsnių siekiant judėti į priekį, nustatyti savo poziciją ir pereiti prie kito kandidatavimo žingsnio. Skirkite laiko aiškiai parašyti, ką norite išreikšti.

    3

    Jūsų vertinimo pokalbis

    Jei esame sužavėti, pereisite prie vertinimo pokalbio etapo, kuris vyks internetu ir jums tinkamu laiku. Atminkite, kad po pokalbio turėsite maždaug mėnesį įforminti registracijos mėnesį, kad įformintumėte registraciją, todėl turėtumėte imtis šio žingsnio tik tada, kai žinote, kad galite įsipareigoti. Neskubėkite; padaryti tai tinkamu momentu.

    4

    Priėmimo komisija

    Priėmimo komisija susitinka kartą per savaitę ir peržiūri jūsų prašymą. Mes analizuojame jūsų gyvenimo patirtį, verslumą, požiūrį į kūrybiškumą, naujoves ir mūsų mokymo modelį.

    5

    Registracija

    Gavę pranešimą apie priėmimą, turėsite iki tos pačios savaitės penktadienio patvirtinti užsakymą ir 14 dienų užsiregistruoti. Tai pradės jūsų kelią į CIber.

    Reitingai

    Viena geriausių gastronomijos studijų mokyklų: https://www.chefspencil.com/13-best-culinary-schools-in-the-world/

    Vietos

    • Barcelona

      Santander 49-51 08020 Barcelona Spain, 08020, Barcelona

    Klausimai