Kepimo menas
Cookery School at Little Portland Street
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
London, Jungtinė Karalystė
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Ištęstinės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Jei išgalvotas save kaip kitą Mary Berry tai yra už jus kursas. Šis intensyvus trijų dienų serijos pateksite per pagrindinius principus, pyragaičiai, pyragai ir duona. Kiekvieną dieną galėsite mėgautis lengvi pusryčiai šviežiai kepinių prieš nustatant dirbti mokytis metodus ir įgūdžius, rengia jums ingredientus ir receptus ir virkite įvairus meniu. Kiekvienos klasės pabaigoje jums bus sėdi valgyti šviesos pietūs ir bandyti viską, ką padarėme, taip pat Priminti Su virėjų receptus.
1 diena: Pyragai ir Saldūs Kepiniai
Šioje sesijoje bus padaryti Pate sucrée, saldų konditerijos, kuri turi būti atšaldoma iki kepimo; meringues - suprasti savo kiaušinių baltymus ir padaryti subtilus macaroons; pyragai - ištirti torto kepimo, žiūri sviestas pyragai, aliejaus pagrindu pyragai ir greitai pyragai. Paimkite savo Pate sucrée ir pasukite jį į obuolių pyragas ir sezoninių vaisių tortų prieš apdailos sesiją rengiant ir pridedant į savo šviežiai iškeptų pyragų paviršiais. Kai tai bus padaryta, jums bus pasirengę susėsti valgyti.
2 diena: Pyragai ir Pikantiški Konditerijos
Mūsų antros klasės orientuota į trumpą krastas tešlos ir sluoksniuotos tešlos. Jūs galėsite atlikti savo sluoksniuotos tešlos ir trumpą pluta imtis namo ir eksperimentuoti su toliau. Naudojant abu metodus jūs padaryti daržovių Quiche, Kornvalio Čeburekas ir vištienos ir grybų pyragas su trumpu pluta, Provanso pomidorų tortų, dešrų ritinius, sūris šiaudeliais ir saldus Prancūzijos Palmiers su sluoksniuotos. Galų gale, kad jums susėsti valgyti!
3 diena: greitai duonos, mielių Duona ir Raguoliai
Pradedant greitai duonos mes Pasinerkite į "priėmimo paplotėliai, bandelės ir Cornbread principais. Sužinokite daugiau apie mielių duona, tai bus padaryti svirnas ir nesijotų kepalą, suprasti baltos duonos universalumą ir padaryti plokščią duoną, focaccia ir picos tešlą. Kepkite tradicinį pintos Chollah duoną, ir galiausiai, naudoti savo mokymąsi iš 2 & 3 dieną and roll ir padaryti turite raguolis. Pietūs ir galutinis Priminti tris dienas bus sudaryti kursą.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kepimo ir konditerijos meno vadybos diplomas
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Profesionalūs konditerijos ir kepimo kursai
- Barcelona, Ispanija
Kepimo ir konditerijos gaminių įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos