Kulinarijos meno diplomas
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Lucerne, Šveicarija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 - 3 metai
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Diplomo kulinarijos menas
BHMS kulinarijos meno diplomas supažindina studentus su maisto gamybos pasauliu per pagrindinius veiklos metodus ir praktinį pagrindinį kompetencijų mokymą. Šio 1 metų kurso akcentai yra klasikiniai Europos virimo metodai, gabalai, atsargos ir padažai kaip pamatinis akmuo. Konditerijos įgūdžiai yra kuriami per du specializuotus kursus, o maisto saugos ir mitybos pramonėje svarbiausi dalykai yra mokomi rengiant pirmąją studentų mokymo praktiką.
BHMS kulinarijos patalpos
BHMS patobulino savo kulinarinius įrenginius ir pridėjo naują, šiuolaikišką gamybos virtuvę. Šioje be streso aplinkoje kiekvienais programos metais kulinarijos studentai turi galimybę įgyti ir praktikuoti pagrindinius kulinarinius įgūdžius ir kompetencijas, prieš pritaikydami juos į tikrą maisto gamybos virtuvės aplinką.
Kulinarijos meno diplomas
Šis 6-12 mėnesių kulinarinių menų programos diplomas supažindina studentus su maisto gamybos pasauliu per pagrindinius veiklos metodus ir praktinį pagrindinį kompetencijų mokymą. Studentai supažindinami su pagrindiniais maisto ruošimo metodais, virtuvės įranga, mašinomis ir indais, taip pat receptų sąnaudų ir virtuvės procedūromis. Studentai taip pat išmoksta naudotis maisto ingredientais, ugdyti savo virtuvės įrangos ir įrankių panaudojimo įgūdžius, išmokti paruošti pagrindines atsargas, sriubas, padažus ir salotas bei susipažinti su virtuvės terminologijos, mitybos ir virtuvės apskaitos principais. Sėkmingai baigę pirmuosius 6 mėnesių diplomo studijas, studentai gali gauti 4-6 mėn. Apmokamą stažuotę vienoje iš daugelio žinomų Šveicarijos restoranų.
Aukštasis kulinarijos menų diplomas
Šis 6-12 mėn. Aukštojo mokslo diplomas kulinarijos meno programoje remiasi pagrindiniu studentų supratimu apie tarptautinius kulinarinius principus, įgytus diplomo lygmenyje (pirmieji studijų metai). Studentai tyrinėja europietišką ir etninę virtuvę ruošdami platų receptų asortimentą, įskaitant tipiškus užkandžius, žuvis, vegetariškus, pagrindinius patiekalus, pyragus ir desertus. Studentai taip pat mokosi bendravimo ir vadybos įgūdžių, vadovavimo ir komandinio darbo bei svečių santykių. Sėkmingai baigę pirmuosius 6 mėn. Aukštojo mokslo diplomus, studentai gali gauti 4-6 mėnesių mokamą stažuotę vienoje iš daugelio žinomų Šveicarijos restoranų.
Tiesioginis įėjimas į kulinarijos meną
Tiesioginis atvykimo statusas į aukštąjį diplomą kulinarijos meno programoje suteikiamas kandidatams, kurie sėkmingai baigė bent vieną akademinių metų mokslo metus (su anglų kalba kaip studijų terpė) akredituotoje įstaigoje ir turėti patvirtintą kulinarinio darbo pažymėjimą iš viršaus - klasės viešbutis ar restoranas.
Programos tikslas
BHMS diplomas kulinarijos meno programoje yra specialiai sukurtas jauniems suaugusiems, norintiems patekti į gastronomijos sritį. Programa suteikia studentams praktinį ir profesinį pagrindinį kompetencijos mokymą maisto kūrimo srityje, kad jie galėtų visiškai kompetentingai prisidėti prie pramonės. Tai daro didelę vertę ir prestižą su darbdaviais visame pasaulyje. Jis taip pat gali būti naudingas žmonėms, norintiems gauti reikiamų specializuotų žinių, kai ketinama atidaryti savo kulinarijos ar maitinimo verslą. Studentai, turintys atitinkamą kvalifikaciją, per antrus metus gali dalyvauti programoje. Ši pirmųjų metų programa supažindina potencialius studentus su nuostabiu maisto ir maisto gamybos pasauliu. Jis moko pagrindinių maisto gamybos metodų ir leidžia studentams suprasti, kokie reikalavimai yra, kad pramonei reikia ateities culinarijų. Šis pagrindinis kursas rengia studentą pirmai stažuotei komercinėje virtuvėje ir leis jam plėtoti pasitikėjimą, komandinio darbo galimybes, žinias ir įgūdžius, kad galėtų išgyventi didelės, visiškai funkcinės virtuvės šurmulio ir šurmulio metu.
Kurso turinys
KODAS |
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Kulinarijos meno diplomas
- Vancouver, Kanada
Kepimo diplomas
- Vancouver, Kanada
"Haute Cuisine Chef" diplomas
- Barcelona, Ispanija