AAS alaus, distiliavimo ir fermentavimo srityje
Asheville-Buncombe Technical Community College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Asheville, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Ši mokymo programa skirta žmonėms paruošti įvairią alaus gamybos, distiliavimo ir fermentavimo karjerą. Instrukcijos, praktiniai alaus gamybos, distiliavimo ir fermentavimo principai ir praktika yra įtraukti į studijų programą. Alaus gaminimo, distiliavimo ir fermentavimo kursinis darbas apima gamybą, operacijas, saugą ir sanitariją bei susijusias proceso technologijas. Siūlomi susiję kursai: fermentacijos gamyba, sauga ir sanitarija, taikomųjų amatų gėrimų mikrobiologija, žemės ūkis, rinkodara, valdymas, įranga, pakavimas ir priežiūra.
Absolventai turėtų gauti galimybę įsidarbinti alaus, distiliavimo ir fermentacijos pramonėje. Studentai gali būti tinkami dalyvauti profesionaliuose alaus gamybos ir distiliavimo instituto (IBD) sertifikavimo egzaminuose, kurie atitinka studijų programą. Alaus gaminimo, distiliavimo ir fermentavimo programa rengia žmones pritaikyti technines žinias ir įgūdžius gaminant, distiliuojant ir rauginant įvairius produktus, įskaitant gėrimus. Apima instrukcijas fermentuotų produktų gamybai, kultivavimui, rinkodarai, valdymui, teisiniams klausimams, įrangos tikrinimui, priežiūrai, aptarnavimui ir remontui, įrenginių eksploatavimui, pakavimui, sanitarijai ir suvirinimui.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
国家 侍 酒 师 师 葡萄酒 专业 专业 专业
- Bordeaux, Prancūzija
CE - vyno valdymo patirtis
- Porto, Portugalija
Vyno ekspertų universiteto pratęsimo kursas: degustacija, aptarnavimas ir poravimas
- Madrid, Ispanija
- Alcorcón, Ispanija + 3 Daugiau