ALMA Naujoji italų kulinarijos programa
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Parma, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 metai
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 28 / per course *
Galutinis paraiškų davimo terminas
01 Mar 2024
Anksčiausia pradžios data
30 Apr 2024
* Įvadinis pasiūlymas pratęsiamas visiems leidimams nuo 2022 m. pabaigos: 15% nuolaida! Pradinė kaina: 24.500€
Įvadas
NAUJOJI Italijos kulinarijos programa, suskirstyta į du edukacinius padalinius, yra puikus kursas, jei ieškote tikro visiško pasinerimo į itališką maistą ir pilnos studijų patirties, kad taptumėte profesionaliu italų virtuvės šefu.
Italijos kulinarijos programa yra ilgalaikis / vienerių metų kursas: pradedant nuo pagrindų, jis pereina į aukštesnįjį lygį ir siūlo visapusišką ir profesionalią itališko maisto ir virtuvės studijų patirtį.
Sukurta siekiant pasiūlyti itališkos virtuvės „meilės iš pirmo žvilgsnio“ patirtį, studentai galės dalyvauti mokymo ir parodomosiose pamokose, taip pat keliauti po Italiją lydimi ALMA mokytojų ir aplankyti svarbiausius Italijos maisto meistrus, maisto ir vyno gamintojus. ir maisto prekyvietės.
Tai italų virtuvės meistriškumo kursai, skirti tarptautiniams studentams: galimybė pajusti itališką virtuvę iš privilegijuoto požiūrio taško, mokytis geriausių pažangių technikų su ALMA šefų treneriais, dirbti su puikia žaliava per mokymo pamokas ir susipažinti su geriausi italų šefai, atrasdami ir ragaudami tipiškus regioninius produktus išvykų metu ir aplankydami gamintojus po Italijos maisto slėnį.
Italijos kulinarijos programa (I ir II skyrius) yra akredituota Emilijos-Romanijos regiono ir išduoda visoje Europoje pripažįstamus sertifikatus.
KARJEROS GALIMYBĖS
- Puikūs ir žvaigždutėmis pažymėti restoranai
- Viešbučių ir restoranų tinklai
- Maitinimo įmonės
- Maisto pramone
Galerija
Studijų programa
Programos struktūra
I skyrius – pamatų lygis
- 2 mėnesių gyvenamasis etapas ALMA patalpose + 1,5 mėnesio stažuotė itališkuose restoranuose
Programa prasideda nuo pagrindų, apjungiant pamokas ALMA patalpose ir išvykas po Italiją, kad būtų galima susipažinti su itališku maistu ir kulinarijos technikomis. Ankstesnė patirtis viešojo maitinimo srityje nebūtina. I skyrius baigiamas galutiniu kiekvieno mokinio kelio įvertinimu, siekiant patikrinti įgytus įgūdžius.
I skyriaus pabaigoje jums bus išduotas dalyvavimo pažymėjimas „Itališkos virtuvės pagrindai – produktai ir technologijos“ bei įgūdžių pažymėjimas.
II skyrius – Aukštasis lygis
- 4 mėnesių gyvenamasis etapas ALMA patalpose + iki 4 mėnesių stažuotė italų restoranuose.
Kursas skirtas suteikti tarptautiniams studentams ne tik teorinį ir praktinį pažangios italų virtuvės mokymą, bet ir visapusišką itališką patirtį. Italų kulinarinės kultūros, kalbos, istorijos, vyno ir išvykų derinys kartu su profesionaliu mokymu viename geriausių italų restoranų yra puikus būdas išmokti tapti tikru italų virtuvės profesionalu.
ALMA pasilieka teisę priimti studentus tiesiai į II skyrių, priklausomai nuo ankstesnės patirties: būtinas CV ir motyvacinis laiškas.
Galutinis laipsnis
- Profesijos diplomas „Italų virtuvės profesionalas – aukštasis lygis“
- „Operatore alla Produzione Pasti – Level EQF 4“ profesinės kvalifikacijos pažymėjimas
Priėmimai
Programos mokestis už mokslą
Įranga
Program delivery
paprastai mokiniai lanko pamokas 4/5 dienas per savaitę, 6-8 valandas per dieną, tačiau dažnumas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo valstybinių švenčių ir mokyklos uždarymo dienų.