Italų kulinarijos kursai
Accademia Leonardo Salerno
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Salerno, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
EUR 550 / per year
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Kursas Cucina di Classe
„Accademia Leonardo“ pradėjo projektą „Cucina di Classe“. Į projektą įtrauktas ryte vykstantis kursas su italų kalbos pamokomis, po kurių vyksta maisto gaminimo kursai, kuriuos veda nacionalinės ir tarptautinės patirties turintys virėjai.
Kursas vyksta nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 iki 14:30 ir yra padalintas į dvi dalis: nuo 9:00 iki 11:00 lankysite italų kalbos kursą Accademia Leonardo, kuriame pagrindinis dėmesys bus skiriamas profesionaliam virtuvėje vartojamam žodynui. .
Yra 15 minučių pertrauka, tada kulinarijos pamoka vyks nuo 11:15 iki 14:15 Akademijoje.
Leonardo virtuvė. Kulinarijos kurso metu studentai turės galimybę išmokti pagrindinių itališkos virtuvės technikų.
Kiekvienos pamokos pabaigoje mokiniai ragaus savo pagamintus patiekalus.
Kursų organizavimas
Pavyzdys:
- I PAMOKA
Italų kalbos kursas: virtuvėje vartojama italų kalba: virtuvėje vartojami veiksmažodžiai, būdvardžiai ir substantyvieji žodžiai. Virtuvėje naudojami įrankiai. Darbai ir profesijos: virėjas.
Maisto gaminimo pamoka: ŽEMĖS IR JŪROS gėrybių PRADĖJIMAI - II PAMOKA
Italų kalbos kursas: makaronų ir picų istorija, įvairios makaronų rūšys, pica ir šventės.
Maisto gaminimo pamoka: RANKŲ GAMYTI MAkaronai IR PICA - III PAMOKA
Italų kalbos kursas: skaitykite receptus, duokite instrukcijas, aprašykite ingredientus, skaitykite ir supraskite meniu. Svarbiausi italų restoranai ir barai.
Maisto gaminimo pamoka: RYŽIAI IR RISOTIS - IV PAMOKA
Italų kalbos kursas: Greitas kiekis, žuvies rūšys, Viduržemio jūros dieta.
Maisto gaminimo pamoka: ŽUVYS - V PAMOKA
Italų kalbos kursas: Kultūra ir skonis
Maisto gaminimo pamoka: MĖSA
Kursas vyksta nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 iki 14:15
- 09:00 – 11:00 – italų kalbos kursai Accademia Leonardo
- 11:00 – 11:15 - Kavos pertraukėlė
- 11:15 – 14:15 – Maisto gaminimo pamoka Cucina di Classe
- 14:15– 15:15 – Cucina di Classe virtuvėje gaminamų patiekalų degustacija
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Žmogiškųjų išteklių svetingumo specialisto įgūdžių apdovanojimas
- Santa Barbara, Jungtinės Amerikos Valstijos
Skaitmeninių įrankių turizmo ir gastronomijos žurnalistikos ekspertas iš Rey Juan Carlos universiteto: nuo socialinių tinklų iki neuromarketingo
- Madrid, Ispanija
- Alcorcón, Ispanija + 3 Daugiau
Universiteto pratęsimo kursas Gastronominio prekės ženklo kūrimas
- Madrid, Ispanija
- Alcorcón, Ispanija + 3 Daugiau