Virėjo pažymėjimas maisto ir vyno
Cookery School at Little Portland Street
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
London, Jungtinė Karalystė
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Kulinarija pamoka visam gyvenimui!
Tai įdomu paspartintą, šešių savaičių intensyvus profesinis virimo kursas suteikia kuo kulinarijos žinias. Dalyviai gali tada eiti pradėti darbą kaip virėjas profesionalas, virtuvėje, tai sezonus jachta ar slidinėjimo chata, patenkinti vakarienė šalims ar tiesiog padidinti savo virtuvės repertuarą.
Dizainas mūsų kurso
- Esmė kurso statyti kompetenciją ir pasitikėjimą. Tai pasiekiama per intensyvaus mokymosi mažose klasėse su dideliu santykiu mokytojų studentų. Kulinarija mokyklos virėjai palikti mums jausmas įgudę ir gerai įrengtas su gebėjimu planuoti ir vykdyti meniu tiktų proga ir eiti įvykdyti ambicijas, kuris išvedė juos į kursą pirmoje vietoje.
- Žinoma, yra grindžiamas prielaida, kad kiekvienas asmuo turi skyles savo kulinarijos žiniomis, kad nieko nuo kurso yra savaime suprantamas. Visos aktualios temos - teoriniai ir praktiniai - taikoma kuri prisideda prie mūsų studentams pasitikėjimo, todėl jiems atrodo, kad jie turi gerai suvokti virimo įgūdžius, kad jie bus reikalingas ateityje.
- Mes dirbame per aiškiai struktūruotą receptus, kurie buvo honed ir išbandyti daugiau nei dešimt metų ir kad buvo naudojama tūkstančius studentų. Mes tikime, kad jei vienas naudoja gerą receptą, vienas gamina gerą patiekalą.
- Mūsų studentai yra aprūpinami pagrindiniais maisto ruošimo įrankiais ir sukurti būtinus įgūdžius, kad jie tikri, su šių metodų, kurie laikomi sudėtinga, tačiau yra esminė virėjo arsenalą.
- Klasės dydis yra ribojamas iki 12 dalyvių. Taip pat turintis daug mokytojų / Mokinys santykį, mes teikiame aukštos pagalbininkas / Mokinys santykis leisti tiek laiko, kiek įmanoma turėtų būti skiriamas tinkamas mokymosi, o ne užduočių, pavyzdžiui, plaunant indus.
- Studentai privalo padaryti papildomų iš namų valandos darbo konsoliduoti savo mokymąsi ir plėtoti žinias receptai, planavimo ir kainuoja patiekalų.
Mūsų mokymo
- Mūsų mokymas yra paprasta: Rosalind Rathouse, vyriausioji ir magistro Kuko reikalauja, kad visi mokymo principai atitinka kam mokytojas. Vengti žargono, mes sutelkti dėmesį į fantastišką ingredientų ir supratimo principais svarbą. Mes paprastai paaiškinti svarstomos sudėtinga, kad jie lengvai tapti būtiną kepimo repertuarą.
- Dėmesys yra geras, paprastas maistas - dažnai klasikinių patiekalų - naudojant geriausias medžiagas, kurios yra organinės, kai įmanoma. Mūsų maisto tiekimą yra pirmaeilės svarbos, ir tai yra akivaizdu galutiniame bandymo - kiek maisto skonį!
- Virėjai pažymėjimą studentai mokosi įgūdžių plaustą iš abiejų kulinarija mokyklų mokytojų ir dėstytojų, kad mes suteikiame iš tam tikrų specialistų klasių, pavyzdžiui, šokolado gamyba, Sargas duona priėmimo ir skirtingoms regioninėms virtuvių.
- Mokiniai yra skatinami užduoti klausimus, siekiant užtikrinti pilną supratimą.
- Vertinimas vyksta visą kurso trukmę taip, kad studentai gali liudyti savo augantį kompetenciją ir kulinarija mokykla gali užtikrinti, kad tai, kas buvo dėstoma buvo prilyginami ir yra tinkamai naudojama.
Kurso turinys
- Tai apima maisto gaminimo metodus, iš tiems suvokiama kaip sudėtinga Paprasčiausias; tvaraus apsirūpinimo, meniu raštu, planavimo, kainų ir biudžeto kartu su daugeliu kitų įgūdžių.
- Studentai taip pat įgyti akredituotą sertifikavimą saugos ir sveikatos, pirmosios pagalbos kursai ir WSET (vyno ir spiritinių gėrimų švietimo fondas) 2 lygio sertifikavimo vynais ir spiritiniais gėrimais.
- Jei kuri nors iš mūsų studentų nori tęsti savo mokymą pagal įmonių pelno / Restoranas srityse, galėsime padėti stažuočių per daug mūsų kontaktus.
- Mes taip pat galime patarti, meniu portfelio, kažkas, kad studentai gali tekti sukurti imtis savo būsimiems darbdaviams.
- Per paskutine savaite laiko bus perduotas karjeros patarimus ir kur ieškoti darbo.
Kaina, žinoma,
Iš profesinės kepimo žinoma kaina yra £ 5900, kuri apima visus reikiamus ingredientus ir naudoti kulinarija mokyklos įrangai, taip pat kasdien šviežią prijuostę. Yra jokių paslėptų priedai. Ši kaina yra su PVM.
Kursų datos
Kursas trunka kasdien nuo 9:30-04:00 Ilgai klases tam tikromis dienomis. Pietų metu dalyviai susėsti prie kulinarija mokyklos stalo paragauti maisto, kad buvo padaryta tą pačią dieną. Kaip degustacija ir skonio pamatai mūsų mokymo, tai taip pat yra svarbus elementas kurso ir daug dėmesio skiriama tai. Visi maisto perteklius yra paimti kiekvieną dieną mėgautis namuose. Mes prašome, kad visi mokiniai nuo kurso pareikšti tinkamuose konteineriuose, kuriose transportuoti šis maistas namus kiekvieną dieną. Kaip mes didžiuojamės būdami kaip tvarus, kaip mes galbūt gali būti, mes negalime suteikti atimti konteinerius.
Kodėl Kuko pažymėjimas, o ne šefo viena?
Mes tikime, kad ilgai ir nuostabus tradicija virimo ir receptai buvo perduodami iš kartos į kartą. Tradiciškai tai buvo paremtas maisto meilės ir prieinamumo sezoninių ingredientų. Mūsų Virėjo sertifikatas turi šios patalpos brangūs. Maisto gaminimas didžiuojasi savo tradicija ir mes esame pasiryžę perduoti šią prie mūsų virėjų perkelti. Tai suteiks jiems gerą pagrindą jokių kulinarijos grindžiamos veiklos, kad jie gali nori tęsti ir ateityje.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Šveicarijos didysis vegetariško kulinarinio meno diplomas
- Port-Valais, Šveicarija
ALMA Naujoji italų kulinarijos programa
- Parma, Italija