Read the Official Description

Pagrindinis Maisto gaminimas kursai

Nuo pat pirmos dienos studentas išmoks principai, pagrindai, pagrindai ir maisto ruošimo metodus, siekia tarptautiniu lygiu, teikti priemones, būtina atlikti išsamią mokymo kulinarijos pasaulyje.

Sertifikato informacija

  • Dienos: Pirmadienis, trečiadienis ir ketvirtadienis
  • Darbo laikas: 8:00-14:00 valandos
  • Trukmė: 28 seansai plius tyrimas
  • Metodas: Praktiška ir demonstravimas
  • Minimalūs studentai: 8 studentų
  • Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

  • 2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu
  • Portfelis peilių ir virtuvės reikmenimis
  • Pora batų virtuvėje
  • Receptų Knyga
  • Sudėtis
  • Receptų Knyga
  • Diplomas aukštojo virtuvė
  • Baigimo ceremonija

Program taught in:
Anglų
Ispanų
Šis kursas yra
Start Date
Sau 2019
Bal 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sau 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Bal 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Liepa 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Rgp 2019
End Date
Application deadline

Sau 2019

Location
Application deadline
End Date

Bal 2019

Location
Application deadline
End Date

Liepa 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Rgp 2019

Location
Application deadline
End Date