Oficialus aprašymas

Pagrindinis Maisto gaminimas kursai

Nuo pat pirmos dienos studentas išmoks principai, pagrindai, pagrindai ir maisto ruošimo metodus, siekia tarptautiniu lygiu, teikti priemones, būtina atlikti išsamią mokymo kulinarijos pasaulyje.

Sertifikato informacija

  • Dienos: Pirmadienis, trečiadienis ir ketvirtadienis
  • Darbo laikas: 8:00-14:00 valandos
  • Trukmė: 28 seansai plius tyrimas
  • Metodas: Praktiška ir demonstravimas
  • Minimalūs studentai: 8 studentų
  • Didžiausios studentai: 16 studentų

Ji apima:

  • 2 pilnus uniformos "Le Cordon Bleu
  • Portfelis peilių ir virtuvės reikmenimis
  • Pora batų virtuvėje
  • Receptų Knyga
  • Sudėtis
  • Receptų Knyga
  • Diplomas aukštojo virtuvė
  • Baigimo ceremonija

Programa mokoma:
Anglų
Ispanų

Peržiūrėti 9 daugiau kursų Le Cordon Bleu Mexico »

Šis kursas yra Campus based
Start Date
Bal 2019
Liepa 2019
Duration
Pagal vietas
Pagal datą
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Bal 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Liepa 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Rgp 2019
Galutinis paraiškų davimo terminas
Start Date
Sau 2020
Galutinis paraiškų davimo terminas

Bal 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Liepa 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Rgp 2019

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Sau 2020

Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date