Viešbučių ir restoranų operacijų valdymo diplomas
Durham College
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Whitby, Kanada
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
4 semesters
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
CAD 5 332 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* Pirmieji metai vidaus: $ 5332 (CDN); Pirmasis tarptautinis: $ 15,970 (CDN). Gali būti taikomos papildomos išlaidos.
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Būkite viena iš sparčiausiai augančių pramonės šakų pasaulyje. Viešbučių, kurortų, restoranų, kruizinių laivų, kazino, pramogų vietų ir konferencijų centrų naudos gauna vis daugiau keliautojų iš viso pasaulio. Sužinokite apie svarbiausius veiklos įgūdžius ir valdymo metodus, kuriuos darbdaviai vertina šiame energingame versle. Naršykite įvairias karjeros galimybes, kurios jums prieinamos, nes jūs išlaisvinate savo aistrą klientų aptarnavimo kokybei ir pelningoms svetingumo verslo operacijoms. Gyvenimo, maisto ir gėrimų, kelionių ir turizmo pasaulis yra jūsų atradimas.
Programoje pagrindinis dėmesys skiriamas viešbučių, restoranų ir turizmo įmonių valdymui ir yra sukurtas siekiant suteikti Jums kruopštų profesinių įgūdžių, reikalingų karjerai šiuose sektoriuose, pagrindą. Atsižvelgiant į praktinį svetingumo pramonės pobūdį, visi kursai yra skirti suteikti jums aktyvias mokymosi galimybes, įskaitant maisto ir gėrimų paruošimo ir aptarnavimo laboratorijas bei daugybę atvejų tyrimų ir modeliavimo pratimų. Remiantis trimis pagrindinėmis temomis - pelningu verslo valdymu, pavyzdiniu klientų aptarnavimu ir tvarios svetingumo valdymo praktikos vertinimu - kiekvienas kursas padės ištirti įvairius svetingumo paslaugų sektoriaus verslo aspektus, įskaitant:
- Maitinimas
- Klientų aptarnavimas
- Renginio planavimas
- Finansų ir žmogiškųjų išteklių valdymas
- Foodservice
- Viešbučio veikla
- Rinkodara
- Restorano veikla
- Verslumas
Komandinis darbas, veiksmingas sprendimų priėmimas, kritinis mąstymas ir vadovavimo įgūdžiai tiriami 1-aisiais metais ir taip pat pabrėžti per antrus programos metus. Jūs taip pat dalyvausite 4-ojo semestro akmenų kurse, kurio tikslas - suteikti jums galimybę taikyti įgūdžius, įgytus per visą programą, kai dirbate pilno aptarnavimo viešbutyje, naudodami patikimą modeliavimo programą.
Norėdami sukurti geresnį ryšį su pramone ir toliau tobulinti savo įgūdžius, pirmąjį semestrą būsite pakviesti kreiptis į „co-op“ variantą. Kvalifikuoti studentai baigs keturių mėnesių mokamą darbo laiką vasarą tarp antrojo ir trečiojo semestro programos. Studentai taip pat gali pasirinkti 80 valandų darbo vietą, kad įgytų darbo patirtį per ketvirtąjį semestrą.
Viešbučio „Hospitality“ viešbučių ir restoranų valdymo programa yra siūloma „Whitby“ universitete, kur yra naujasis kolegijos W. Galen Weston maisto produktų centras. Ši neįtikėtina nauja mokymosi aplinka suteikia prieigą prie pažangiausių laboratorijų, klasių ir susitikimų erdvių, kurios skirtos jums pasiūlyti geriausią įmanomą mokymosi patirtį.
Šios programos studentai turės naudos iš darbo ir mokymosi „Bistro '67“, pilno aptarnavimo, ekologiškai sertifikuoto mokymo ir mokymosi restorano, kurį valdo darbuotojai ir studentai.
Bendrasis ugdymas (bendradarbiaujant) ( galima - tik rugsėjo mėn.)
Geriausias būdas sėkmingai dirbti jūsų srityje yra pasinerti į jį! „Co-op“ yra puikus būdas kurti savo profesionalų tinklą, ištirti karjeros kelius ir taikyti klasėje pamokytus mokymus realiose darbo situacijose. „Co-op“ yra švietimo modelis, integruojantis akademinį mokymąsi su darbo vietos mokymusi srityse, susijusiose su mūsų studentų akademiniais ir asmeniniais tikslais. Panašiai kaip ir akademinis kursas, darbo sąlygos yra privaloma šios patirtinio mokymosi formos dalis.
Pirmajame akademiniame semestre bus kviečiami dalyvauti rugsėjo mėn. „Hospitality - Hotel and Restaurant Operations Management Diploma“ programoje dalyvaujantys studentai. Įėjimas į „co-op“ variantą yra ribotas ir darbo terminų užtikrinimo procesai yra konkurencingi. Studentai, turintys teisę dalyvauti bendrojoje veikloje, galės užpildyti keturių mėnesių mokamą darbo laiką tarp antrojo ir trečiojo semestro.
„Co-op“ biurą galima palaikyti, kad padėtų studentams užtikrinti jų darbo sąlygas. Be to, „Co-op“ biuras su darbo opozicijos studentais ir jų darbdaviais dirba, kad padėtų bet kokiems klausimams. Baigę darbo terminą, studentai grįžta į universitetą, kad užbaigtų savo paskutinius du akademinius semestrus prieš baigiant.
Priėmimo sąlygos
- Ontarijo vidurinės mokyklos diplomas (OSSD) arba brandus studentų statusas
- 12 klasė anglų kalba (C arba U)
Išlaidos
Vienų metų mokesčiai |
Kursai
1 semestras
- Komunikacijos verslui I (COMM 2204)
- Svetainių kompiuteriai (COMP 1210)
- Klientų aptarnavimas (CSRV 2200)
- Kulinarijos teorija (CULI 1200)
- Kulinarija
- Maisto sauga ir sanitarija (FOOD 1200)
- Kulinarinė mityba (NUTR 2200)
- Įvadas į turizmą
2 semestras
- Svetingumo apskaita (ACCT 1208)
- Gėrimų operacijos (BEV 2200)
- Karjeros planavimas (CAPL 4200)
- Viešbučio veikla (HOOP 2200)
- Meniu planavimas (MENU 2200)
- Svetingumo rinkodara (MKTG 4210)
3 semestras
- Maitinimo ir renginių planavimas (CEP 3200)
- Maisto paslaugų operacijos (FOOP 2200)
- „Field Placement Workshop“ (FWKW 3200)
- Bendrojo ugdymo pasirenkamieji (GNED 0000)
- Svetingumo finansavimas (HOSF 3200)
- Valdančiosios komandos
- Svetingumo žmogiškųjų išteklių valdymas (HRM 4205)
4 semestras
- Verslumas (ENTR 4203)
- Lauko vieta-Hmgt (FWK 3200)
- Bendrojo ugdymo pasirenkamieji (GNED 0000)
- Bendrasis pasirenkamasis kreditas (GNED 1000)
- „Hospitality Capstone“ projektas (HCAP 4200)
- Rizika
Kursai ir kursų aprašymai gali keistis.
Karjeros galimybės
Ką galėtumėte:
- Svečių aptarnavimo atstovas
- Restorano vadybininkas
- Durininkas
- Priekinio biuro vadovas
- Viešbučio vadovas
- Pardavimų vadybininkas
- Konferencijų salė
- Nakties auditorius
- Namų tvarkymo vadovas
- Maisto ir gėrimų prižiūrėtojas
Kur galėtumėte dirbti:
- Viešbutis
- Restoranas
- Konferencijų centras
- Kurortas
- Golfo laukas
- Renginio ar sporto vieta
- Kruizinis laivas
- Pramogų paslaugos
- Žaidimų organizavimas arba kazino
- Ilgalaikės priežiūros paslaugos
Patirtinis mokymasis
Lauko vieta
Studentai, baigę praktiką, ketvirtą semestrą dalyvaus 80 valandų neapmokamos darbo patirties. Tai suteiks galimybę integruoti teoriją su praktika, prižiūrint pramonės specialistui. Studentai dirba viešbučiuose, restoranuose, maitinimo įmonėse, maisto paslaugų operacijose, golfo aikštynuose, turizmo operacijose ar kitose vietose, pritaikydami savo įgūdžius iš klasės.
Universiteto veikla
Nuo studentams skirtų specialių renginių iki W. Galen Weston maisto produktų centro restoranų ir maitinimo operacijų iki specialių projektų yra daugybė galimybių studentams toliau mokytis už laboratorijų ribų.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Viešbučių ir turizmo programos diplomas
- Bad Vöslau, Austrija
Viešbučio vadybos technikos diplomas
- Montreal, Kanada
Tarptautinės viešbučių ir turizmo vadybos diplomas
- Bad Vöslau, Austrija